Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

5 Ασύμμετρα κουρέματα 2023 που θα λατρέψεις

5 Ασύμμετρα κουρέματα 2023 που θα λατρέψεις

Τα ασύμμετρα κουρέματα 2023 είναι κουρέματα που το κόψιμο τους δεν ακολουθεί μια συμμετρική γραμμή. Αυτό σημαίνει πως είναι κομμένα συνήθως ανισόπεδα. Δηλαδή το ένα μέρος είναι πιο μακρύ ή πιο βαθύ κόψιμο από το άλλο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά ασύμμετρα κουρέματα για να πάρετε ιδέες και να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

1. Ασύμμετρο κούρεμα με χωρίστρα στο πλάϊ

Ασύμμετρο κούρεμα με χωρίστρα στο πλάϊ
Ένα κούρεμα που είναι πιο μακρύ στη μια πλευρά του κεφαλιού και πιο κοντό στην άλλη. Επίσης τα μαλλιά στην πλευρά που είναι πιο μακριά, δίνουν μια στρογγυλή όψη στο κούρεμα. Ιδανικό κούρεμα για κοντά μαλλιά.

2. Bob κούρεμα με ασύμμετρο μπροστινό μέρος:

Bob κούρεμα με ασύμμετρο μπροστινό μέρος

Ένα κλασικό κούρεμα bob ασύμμετρο στο μπροστά μέρος που αφήνει τα πιο μακριά μαλλιά στη μια πλευρά του κεφαλιού από ότι στην άλλη. Ιδανικό για μεσαίου μήκους μαλλιά ηε ίσια ή σε σπαστά.

3. Pixie κούρεμα με ασύμμετρο το μπροστινό μέρος:

Pixie κούρεμα με ασύμμετρο το μπροστινό μέροςΜια ενημερωμένη εκδοχή του κλασικού “pixie” κουρέματος, που έχει ασύμμετρες γραμμές μπροστά για μια πιο ελκυστική κοπή που δίνει το ίδιο μήνυμα στον κόσμο με το κλασικό pixie.

4. Curly Ασύμμετρο κούρεμα:

Curly Ασύμμετρο κούρεμα

Αυτό το στυλ απευθύνεται σε κορίτσια με σγουρά μαλλιά ή αυτά που θέλουν να κάνουν τα μαλλιά τους σγουρά. Μπορεί να είναι ασύμμετρο με τα μαλλιά στην μία πλευρά να είναι μακρύτερα από ότι στο άλλο.

5. Shaggy Bob:

Shaggy Bob

Αυτό το κούρεμα μπορεί να είναι λίγο πιο μακρύ από ένα κλασικό bob, με μήκος να φτάνει λίγο πιο πάνω από τους ώμους. Το ασύμμετρο τμήμα είναι σε όλο το κεφάλι και αυτό κάνει τα μαλλιά να έχουν περισσότερο όγκο.

Τα ασύμμετρα κουρέματα είναι πολύ δημοφιλή το 2023. Αφήστε το ένα μέρος των μαλλιών σας πιο μακρύ από το άλλο ή αφήσετε το ένα μέρος των μαλλιών σας πιο κοντό από το άλλο. Μπορεί επίσης ν’ αφήσετε τη μία πλευρά των μαλλιών σας ελεύθερη και να μαζέψετε την άλλη πίσω σ’ ένα ψηλό κότσο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *