Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου

5 tips για την αντιγήρανση χεριών

 

αντιγήρανση χεριών

Είναι γνωστό πως τα χέρια μπορούν να προδώσουν την ηλικία μιας γυναίκας.Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να παραμείνουν τα χέρια σας όμορφα,απαλά,και πάνω από όλα νεανικά.Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε πέντε απλά tips για την αντιγήρανση χεριών που λειτουργούν πραγματικά….

1. Γάντια ο καλύτερος φίλος για τα χέρια

-Το χειμώνα οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά χαμηλές,ένα ζευγάρι γάντια είναι απαραίτητο αξεσουάρ και πρέπει πάντα να υπάρχει στην τσάντα κάθε γυναίκας.Μπορεί να νομίζετε ότι δεν σας χρειάζονται, αλλά ο κρύος αέρας κάνει μεγάλη ζημιά στο δέρμα,κάνοντας το τραχύ, και με αποτέλεσμα να σκάει.Τα γάντια είναι υποχρεωτικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα.Είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για την σωστή αντιγήρανση χεριών.

-Μην προσπαθήσετε ποτέ να καθαρίσετε το χωρίς να φοράτε προστατευτικά γάντια.Τα προϊόντα καθαρισμού σίγουρα θα κάνουν το δέρμα σας άγριο, μπορούν επίσης να σας προκαλέσουν σοβαρά εγκαύματα. Το ίδιο ισχύει και αν δεν έχετε πλυντήριο πιάτων.Όταν πλένετε τα πιάτα πρέπει πάντα να φοράτε γάντια.

2.Σύμμαχος η ενυδάτωση

Ενυδατώστε τα εσωτερικά:Η καλή ενυδάτωση είναι το βασικό στοιχείο για όμορφα και απαλά χέρια.Πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό κάθε μέρα.

Ενυδατώστε τα εξωτερικά:Η εξωτερική ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική.Χρησιμοποιήστε κρέμα χεριών δύο φορές την ημέρα – μία φορά το πρωί και μία το βράδυ. Φυσικά, αν έχετε κάνει κάποιες δουλειές, και τα χέρια σας χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση,χρησιμοποιήστε την πιο συχνά.

3. Εχθρός το καυτό νερό

Έχετε ποτέ έχετε ακούσει ότι το καυτό νερό δεν είναι καλό για το δέρμα;Αυτό συμβαίνει γιατί με το καυτό νερό το δέρμα στεγνώνει και έτσι λαχταρά για επιπλέον ενυδάτωση. Το ίδιο ισχύει και για το δέρμα των χεριών.

Πλένετε τα χέρια σας μόνο με ζεστό νερό, ποτέ με καυτό.Το καυτό νερό σε συνδυασμό με δυνατό σαπούνι κάνει μεγάλη ζημιά στα χέρια και θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να τα διατηρήσετε μαλακά.

4. Επιλέξτε ένα καλό σαπούνι

Το σαπούνι είναι οι μεγαλύτερος εχθρός για την απαλότητα των χεριών, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα καλό σαπούνι.Αυτό βέβαια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο του δέρματός σας και την ανοχή σας σε ορισμένα συστατικά των σαπουνιών.Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τα ισχυρά αντιβακτηριακά σαπούνια.Διαλέξτε σαπούνι με ενυδατική σύνθεση και για ευαίσθητο δέρμα.

5.Αντηλιακή προστασία

Όλες γνωρίζουμε τη σημασία της αντηλιακής προστασίας του προσώπου, αλλά οι περισσότερες από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι το ίδιο ισχύει και για τα χέρια.Ο ήλιος κάνει το δέρμα ξηρό.Έτσι, την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω στον ήλιο – μην ξεχνάτε να προστατεύετε τα χέρια σας,με αντηλιακή κρέμα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *