Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου

6 Λόγοι που καταλήγεις με λάθος άντρες!

λάθος άντρεςΈχεις την εντύπωση πως πάντα καταλήγεις με λάθος άντρες; Μπορεί πραγματικά να ισχύει. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα καταδικάσεις τον εαυτό σου να μείνεις μόνη σου για να μην την ξαναπατήσεις. Όταν βρίσκεις τι φταίει, βρίσκεις και τη λύση.

Δες λοιπόν μερικούς από τους λόγους που καταλήγεις να έχεις σχέση με λάθος άντρες

Δεν έχεις σκεφτεί τι πραγματικά ζητάς από έναν άντρα.

Πρέπει να σκεφτείς ακριβώς τι ζητάς από ένα άντρα. να βάλεις τα στάνταρ σου δηλαδή. Αν ξέρεις τι ακριβώς ζητάς έχεις λιγότερες πιθανότητες να πέσεις στον λάθος άνθρωπο. Βάλε τη λογική σου λίγο πιο πάνω από την καρδιά σου για να προστατεύεις τον εαυτό σουλάθος άντρες!

Κοιτάς μόνο την εξωτερική εμφάνιση.                                                                  

Λογικό είναι το πρώτο πράγμα που θα σε τραβήξει σε κάποιον να είναι η εξωτερική εμφάνιση αλλά δεν θα πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που θα εξετάσεις.

Δεν προσέχεις πως συμπεριφέρεται στους γύρω του.                                            

Δεν σημαίνει πως πρέπει να γνωρίσεις τους φίλους του για να δεις τη συμπεριφορά του. Πάντα υπάρχουν μικρά δείγματα της συμπεριφοράς του ανθρώπου που έχουμε απέναντι μας. Μπορείς να προσέξεις πως μιλάει σε έναν σερβιτόρο ή ακόμα και στον περιπτερά της γωνίας. Η συμπεριφορά του προς τους άλλους είναι ένα κλειδί της πραγματικής του προσωπικότητας.

 

Νομίζεις πως θα τον αλλάξεις.                                                                                     

Αυτό είναι πραγματικά ένα τεράστιο λάθος. Όταν ένας άνθρωπος είναι νευρικός ή αγενής ακόμα και αδιάφορος δεν πρόκειται να αλλάξει. μην έχεις τέτοιες αυταπάτες. Ακόμα και αν αλλάξει για λίγο για να σου κάνει τη χάρη δεν θα είναι για πολύ. Αν δεις λοιπόν κάτι που δεν σου αρέσει απλά αποχώρησε όσο είναι νωρίς χωρίς να προσπαθείς να αλλάξεις το χαρακτήρα του.

Δεν έχεις υψηλά στάνταρ.                                                                                            

Πρέπει να ξέρεις την αξία σου. Αν δεν την γνωρίζεις φρόντισε να την μάθεις. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που κάνεις λάθη.

Αφήνεις τους άλλους να έχουν μεγάλη επιρροή στις επιλογές σου.                

Πολλές φορές ζητάς τη γνώμη των γύρω σου ή της φίλης σου για να δεις αν θα βγεις ή όχι με κάποιον. Άλλο να παίρνεις απλά μια γνώμη και άλλο να εξαρτάσαι από το τι θα σου πουν για να το κάνει. Με ποιον θα είσαι ή με ποιον θα βγεις είναι καθαρά δική σου επιλογή.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω μπορείς να τα διακρίνεις πολύ νωρίς, από το πρώτο ραντεβού κιόλας. Το μεγαλύτερό ζήτημα είναι να σκεφτείς τι πραγματικά ζητάς και να προχωράς με βάση αυτό!

πηγη ediva.gr

 

 

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα τοΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *