Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

Άρωμα: Μυστικά για μεγαλύτερη διάρκεια

Έχετε ντυθεί, έχετε βαφτεί και το μόνο που σας μένει είναι να βάλετε άρωμα; Τι μπορείτε όμως να κάνετε όταν το άρωμα που επιλέξατε και ακριβοπληρώσατε δεν διαρκεί όσο θέλετε;

Υπάρχουν τρόποι και μυστικά που θα προσφέρουν στο άρωμά σας διάρκεια και θα σας κάνε ακαταμάχητες.
Μυστικό νούμερο 1 – Δεν ψεκάζουμε από μακριά
Οι περισσότερες γυναίκες ψεκάζουν από μακριά το άρωμα της αρεσκείας τους, όμως στην πραγματικότητα αντί να καταλήξει στο δέρμα, καταλήγει στο πάτωμα.
Μυστικό νούμερο 2  – Χρησιμοποιείστε τα δάκτυλα
Κάντε μερικούς ψεκασμούς στην παλάμη σας και στη συνέχεια, βάλτε λίγες σταγόνες με το μεσαίο δάκτυλο στα σημεία που θέλετε σε πρόσωπο και σώμα. Τα πιο συνηθισμένα σημεία είναι πίσω από τα αυτιά, στους καρπούς των χεριών, στο εσωτερικό των αγκώνων και στο εσωτερικό των γονάτων.
Σημειώνεται επίσης, πως άρωμα ή κολόνια μπορούμε να βάλουμε και στα μαλλιά. Προς θεού μην αδειάσετε το μπουκάλι στο κεφάλι σας. Ψεκάστε λίγη ποσότητα στη βούρτσα σας και έπειτα χτενίστε τα μαλλιά σας.
Μυστικό νούμερο 2
Η εναλλαγή των αρωμάτων μεταξύ του χειμώνα και του καλοκαιριού δεν είναι απαραίτητη.
Μυστικό νούμερο 3  – Η ποσότητα
Η ποσότητα που χρειάζεται να βάλουμε , εξαρτάται από το είδος του αρώματος. Τα ελαφριά και δροσερά αρώματα χρειάζονται ανανέωση αρκετές φορές την ημέρα.
Αντιθέτως, με τα πιο βαριά αρώματα, κολόνιες μία μικρή ποσότητα αρκεί και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ένα κολπάκι που μπορείτε να εφαρμόσετε για να κρίνετε την απαραίτητη ποσότητα , είναι να βάλετε μια μικρή δόση, να περιμένετε λίγα λεπτά και έπειτα μυρίζετε την ευωδία του και αν χρειαστεί ενισχύετε.
Επίσης, προτιμάται το άρωμα να τοποθετείται στο κορμί αμέσως μετά το μπάνιο, καθώς οι πόροι του σώματος είναι ανοιχτοί , με αποτέλεσμα να απορροφάται καλύτερα και να διαρκεί περισσότερο.
Προσοχή! Πολλά αρώματα έχουν την ιδιότητα να αφήνουν λεκέδες, οπότε φορέστε τα ρούχα σας μετά το ψέκασμα, και ποτέ μην επιχειρήσετε να βάλετε άρωμα ή κολόνια πάνω στα ρούχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *