Ασημί Nail Look από τη Chanel

Ασημί Nail Look από τη Chanel
Ο οίκος Chanel άλλωστε, είναι γνωστός για την τεράστια επιρροή του, κατευθύνοντας τις τάσεις κάθε σεζόν.

Η παγερή λάμψη χρωμίου στα νύχια ξεχωρίζει σαν το απόλυτο στυλ στα μανικιούρ για την επόμενη σεζόν – αυτή ήταν η πρόταση από τον Chanel. Ο οίκος Chanel άλλωστε, είναι γνωστός για την τεράστια επιρροή του, κατευθύνοντας τις τάσεις κάθε σεζόν. Ανέκαθεν έδειχνε το δρόμο του στυλ. Ειδικότερα, τα μανό τους που χρησιμοποιούν στις επιδείξεις έχουν έναν τρόπο διάδοσης με ταχείς ρυθμούς. Φέτος την Άνοιξη μας προτείνεται ένα λαμπερό ασημί, που θυμίζει το ψυχρό χρώμιο.

Ασημί Nail Look από τη Chanel

Ο θρυλικός οίκος μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016  μας ταξιδεύει ξανά, με τρόπο που μόνος αυτός ξέρει, παρουσιάζοντας μαλλιά και μακιγιάζ που δεν πρέπει να χάσετε. Τα μοντέλα με χαλαρές, χαμηλές πλεξίδες, κρατούσαν statement αξεσουάρ στον παγερό τόνο του χρωμίου. Συμπλήρωσε το look με απαλό, φυσικό μακιγιάζ, και μια μπλε σκιά ματιών. Το βερνίκι νυχιών όμως, είναι αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το χρώμιο τράβηξε το ενδιαφέρον, για το φωτεινότητα του και την αλάνθαστη ασημένια λάμψη με εφέ καθρέφτη. Είναι εγγυημένο από τώρα πως θα ξεπουλήσει πολύ γρήγορα, καθώς πρόκειται για limited edition. Ήταν το τέλειο συμπλήρωμα για τα μονοχρωματικά και edgy look. Έπειτα, ο Karl Lagerfeld έκανε σαφώς μια προσπάθεια να τα ταιριάξει με την ασημένια απόχρωση των αξεσουάρ που είδαμε στο show.

via

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr