Πέμπτη, 18 Απριλίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

                                                                                  Γενέθλιο ωροσκόπιο 0 γενέθλιος χάρτηs μοιάζει σαν να ξεδιπλώνει τη ζωή μας από τη γέννηση μέχρι τα γεράματά μας Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σαs: να επιβεβαιώσετε, δηλαδή, τον τύπο προσωπικότηταs, να προσδιορίσετε τιs συναισθηματικέs σαs ανάγκεs, να εξερευνήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιδράτε. 0 γενέθλιο χάρτηs, όμωs, αποκαλύπτει και το δυναμικό σαs. Αναγνωρίζονιαs τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία, μπορείτε ανάλογα να εκμεταλλευθείτε τι ευκαιρίεs για να προοδεύσετε και να εξελιχθείτε. Το γενέθλιο ωροσκόπιο είναι, επίσηs, χρήσιμο για να συλλέξετε πληροφορίεs σχετικές με σημανεικούs τομείς τηs Ζωήs, όπωs τα _αισθηματικά, ο γάμος ή η καριέρα.
Οι προβλέψεις Για αιώνεs η αστρολογία χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μαντείαs. Αν και μπορούν να γίνουν προβλέψειs, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι οι πλανήτεs δεν προκαλούν γεγονότα. Απλώς δείχνουν κάποιεs τάσειs και τη σχετική δραστηριότητα που μπορεί να αναπτυχθεί ανάλογα με τα δεδομένα τηs στιγμήs. Ατυχήματα, για παράδειγμα, είναι πιο πιθανό να συμβούν, όταν ο εκρηχτικόs πλανήτηs Ουρανόs κάνει όψειs με το δυναμικό Αρη. Παρατηρώνταs την κίνηση και τις όψεις μεταξύ των πλανητών από μέρα σε μέρα, μπορείτε να υπολογίσετε πώς η κίνησή τους θα επηρεάσει το ζώδιο ή το γενέθλιο ωροσκόπιό σαs. Εναs καλόs και έμπειροs αστρολόγοs μπορεί να κάνει ιιροβλέψειs με μεγαλύτερη ακρίβεια, προσδιορίζονταs ευκαιρίες ή εμπόδια που μπορεί να προκύψουν.
Συμβουλευτική αστρολογία Συνήθωs, όταν κάποιος φτάνει να ζητήσει τη συμβουλή ενόs αστρολόγου είναι γιατί αντιμετωπίζει μια κρίση στη ζωή του. Τιs περισσότερεs φορέs αναζητά κατανόηση, επιβεβαίωση κι ένα τρόπο να διώξει το φόβο ή την ανησυχία του γιο το μέλλον ή ακόμα να βρει δύναμη ν’ αλλάξει πράγματα στην ζωή του. Γι’ αυτό το λόγο πολλοί αστρολόγοι συνδυάζουν την αστρολογία με την συμβουλευτική, παίζονταs το ρόλο του Θεραπευτή. Προσπαθούν, δηλαδή, αντί να δώσουν έμφαση στις προβλέψεις, να βοηθήσουν το άτομο να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να έρθει σε επαφή με τα πραγματικά θέλω και τις επιθυμίεs, ακόμα και με τα ασυνείδητα απωθημένα του. Στην πραγματικότητα σκοπόs τουs είναι να προτρέψουν τον καθένα να πάρει τα ηνία τηs ζωή του και να αναπτύξει στο μάξιμουμ το δυναμικό του.
Για περισσότερα ζώδια πατήστε το παρακάτω link
ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *