Τρίτη, 30 Μαΐου

Χριστουγεννιάτικες αγορές:10 συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες

 

Χριστουγεννιάτικες αγορές

Χριστουγεννιάτικες αγορές :10 συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες.Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές έχουν αρχίσει για τα καλά,και όλοι μας λίγο πολύ κάτι έχουμε σκοπό να αγοράσουμε.Αυτές τις άγιες μέρες οι εμπορικοί δρόμοι είναι γεμάτοι από κόσμο το ίδιο και τα καταστήματα.Σε πολλές βιτρίνες βλέπουμε τη μαγική λέξη “προσφορά” και αυτή η λέξη πραγματικά μας τραβάει σαν μαγνήτης. Ωστόσο,καλές είναι οι προσφορές αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν πρέπει να τα προτιμάμε όταν είναι πολύ φθηνά.
 

Το Beauty secrets συγκέντρωσε 10 συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες,όχι μόνο όταν κάνεις τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σου άλλα να τις έχεις σαν γνώμονα για πάντα.

Οι συμβουλές που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να δεις τη διαφορά μεταξύ ενός αντικειμένου(ρούχο,παπούτσι,αξεσουάρ,άρωμα κ.λ.π) υψηλής ποιότητας και ενός φθηνού και ψεύτικου.

Χριστουγεννιάτικες αγορές:10 συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες

1. Μετάξι

Από όλα τα φυσικά υφάσματα, το μετάξι έχει την μεγαλύτερη αντοχή.Το μετάξι είναι ένα δροσερό ύφασμα που παραμένει στεγνό, ακόμα και όταν απορροφά την υγρασία του δέρματος. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το μετάξι πολύ άνετο για καθημερινή χρήση.

Χρήσιμες συμβουλές: Για να διακρίνεις ένα μεταξωτό ύφασμα υψηλής ποιότητας από ένα χαμηλής ποιότητας, πάρε ένα κομμάτι του υφάσματος στο χέρι και πιέστε το για μερικά δευτερόλεπτα. Το μετάξι σπάνια τσαλακώνεται.

2. Μαλλί αλπακά

Το μαλλί αλπακά θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά υλικά στον κόσμο. Τα ρούχα από αυτό το υλικό διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση για πολλά χρόνια. Συνεπώς τα ρούχα από αυτό το καταπληκτικό υλικό,είναι και ακριβά.

Χρήσιμες συμβουλές: Ένα ρούχο με μαλλί αλπακά πωλείται συνήθως με ένα δείγμα μαλλιού. Αυτό μας βοηθάει να δούμε τη διαφορά ανάμεσα στο συνθετικό μαλλί, και στο μαλλί από αλπακά.Αν θέλεις να σιγουρευτείς μπορείς να κάψεις ένα νήμα από το δείγμα για να προσδιορίσεις την ποιότητα του από τη μυρωδιά.Η μυρωδιά της πίσσας και του καπνού δείχνει ότι υπάρχει λιγότερο από 10% μαλλί αλπακά στο ρούχο που αγόρασες.

3. Βαμβακερά ρούχα

Τα βαμβακερά ρούχα είναι φιλικά προς το περιβάλλον,και έχουν υποαλλεργικές ιδιότητες. Όσο περισσότερο βαμβάκι περιέχει ένα ρούχο, τόσο πιο ακριβό είναι.

Χρήσιμες συμβουλές:Τα συνθετικά ρούχα μπορείς να τα ξεχωρίσεις εύκολα γιατί έχουν μια διακριτική μεταλλική λάμψη. Επίσης, το βαμβακερό ύφασμα παίρνει τη θερμοκρασία του σώματος,ενώ το συνθετικό ύφασμα παραμένει κρύο.

4.Παντελόνι Τζιν

Αν έχεις σκοπό με τις Χριστουγεννιάτικες αγορές να αγοράσεις τζιν παντελόνι μην παρασυρθείς. Ένα φτηνό τζιν αν είναι χαμηλής ποιότητας μετά την πρώτη χρήση θα χάσει τη φόρμα του.Ένα τζιν υψηλής ποιότητας μπορεί να κρατήσει τη φόρμα του για πάρα πολλά χρόνια.

Χρήσιμες συμβουλές: Πριν αγοράσεις ένα τζιν, δίπλωσε το στη μέση και τράβα την ραφή του καβάλου έτσι ώστε να είναι εντελώς τεντωμένη. Εάν είναι ασύμμετρη, τότε το τζιν δεν είναι καλής ποιότητας.

5. Παπούτσια

Η σωστή επιλογή παπουτσιών είναι σημαντική τόσο για την υγεία σου όσο και για αισθητικούς λόγους.Τα ακριβά και δερμάτινα παπούτσια,ταιριάζουν τέλεια στο πόδι,είναι άνετα δεν βαραίνουν και δεν προκαλούν δυσφορία .

Χρήσιμες συμβουλές: Για να ελέγξεις την ποιότητα των παπουτσιών, κράτησε το ένα παπούτσι στο χέρι σου και προσπάθησε να το λυγίσεις στη μέση.Η σόλα πρέπει να είναι εύκαμπτη,και το παπούτσι να μην χάσει αφήνοντας το την αρχική του μορφή.Επίσης, δώσε μεγάλη προσοχή στις ραφές πρέπει πάντα να είναι ομοιόμορφα ραμμένες.

Χριστουγεννιάτικες αγορές:10 συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες

6. Ζώνη

Μια παλιά και φθαρμένη ζώνη μπορεί να χαλάσει και την πιο όμορφη εμφάνισή. Οι πλαστικές ζώνες κοστίζουν πολύ λιγότερο από αυτές που είναι κατασκευασμένες από γνήσιο δέρμα.Οι πρώτες όμως φθείρονται πολύ πιο εύκολα.Εάν φοράς ζώνη σε καθημερινή βάση, καλύτερα να αγοράσεις μια δερμάτινη ζώνη αντί να ξοδεύεις χρόνο και χρήμα συνεχώς.

Χρήσιμες συμβουλές: Είναι αρκετά εύκολο να δεις αν μια ζώνη είναι δερμάτινη.Ρίξε λίγες σταγόνες νερό σε μια άκρη αν το νερό απορροφηθεί,τότε είναι δερμάτινη.

7. Γυαλιά ηλίου

Τα κακής ποιότητας γυαλιά ηλίου μπορεί να βλάψουν την όρασή σου.Αυτό γιατί οι φακοί (χωρίς ειδικό φίλτρο) δεν μπορούν να προστατεύουν τα μάτια σου από τις ακτίνες UV.

Χρήσιμες συμβουλές: Ένα ποιοτικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου πρέπει να έχει θήκη με χαραγμένο ή ανάγλυφο το λογότυπο της εταιρείας, ένα πανί καθαρισμού και ένα πιστοποιητικό.Στο εσωτερικό των γυαλιών ηλίου πρέπει επίσης να έχει χαραγμένο το όνομα της εταιρείας. Το πιστοποιητικό πρέπει να έχει πληροφορίες σχετικά με το ποσοστό της ακτινοβολίας UV-A, UV-B και UV-C . Η καλύτερη επιλογή είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με “UV 400”.

8. Ρολόι

Φτηνά επώνυμα ρολόγια δεν υπάρχουν. Ακόμη και μια έκπτωση 20% πρέπει να σου δώσουν τροφή για σκέψη. Όταν μιλάμε για αυτό το υπέροχο αξεσουάρ, ο κανόνας είναι ένας: καλύτερα να μην έχεις ρολόι παρά να έχεις ένα ψεύτικο.

Χρήσιμες συμβουλές: Κοίταξε προσεκτικά ένα ρολόι πριν το αγοράσεις.Σε ένα ιμιτασιόν ρολόι μπορεί να εντοπίσεις μικρά ελαττώματα: Όπως γρατσουνιές στο λουρί,ή ένα ξεθωριασμένο λογότυπο.

9. Κραγιόν

Η ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ενός κραγιόν καθορίζει και την τιμή του.Να θυμάσαι ότι όταν ένας πωλητής καταστήματος σου προσφέρει μέχρι και 70% έκπτωση σε ένα κραγιόν αυτό σημαίνει πως δεν είναι καλής ποιότητας.

Χρήσιμες συμβουλές: Τα παρακάτω συστατικά δείχνουν το δείγμα ενός κραγιόν υψηλής ποιότητας: κερί μέλισσας (κηρός καρναούμπα ή κερί candelilla), έλαια (καστορέλαιο, καρύδα κλπ.), Βιταμίνες Α, Ε, Β και κολλαγόνο.

10. Άρωμα

Η χαμηλή τιμή ενός αρώματος δείχνει ότι περιέχει πολλά συστατικά χαμηλής ποιότητας . Στην καλύτερη περίπτωση, το άρωμα θα πάψει να μυρίζει μόλις σε μισή ώρα. Στην χειρότερη, θα βγάλει μετά από λίγο,μια άσχημη μυρωδιά που θα μοιάζει χημική ουσία.

Χρήσιμες συμβουλές: Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δεις αν ένα άρωμα είναι αυθεντικό είναι να διαβάσεις τον αύξοντα αριθμό της παρτίδας.Θα τον βρεις τυπωμένο στο κάτω μέρος της φιάλης και πρέπει να είναι ο ίδιος με τον αριθμό στη συσκευασία.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

Χειμωνιάτικα outfit 2018 που θα σε κρατήσουν ζεστή!

10 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες Χειμώνας 2018

Τα καλύτερα γυναικεία e-shop για μόδα και ομορφιά!

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *