Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου

Curtain bangs: Δώσε μία πιο θηλυκή εκδοχή στις αφέλειες φέτος

Curtain bangs: Δώσε μία πιο θηλυκή εκδοχή στις αφέλειες φέτος

Ουσιαστικά, οι αφέλειες δεν μένουν ποτέ εκτός. Μπορεί να μην βρίσκονται και στην πρώτη γραμμή των hair trends αλλά πάντα έχουν εκείνες που τις ακολουθούν πιστά ή που απλά τις τολμούν για μία αλλαγή. Η αλήθεια είναι ότι οι αφέλειες αποτελούν σχεδόν πάντα μέρος των επιλογών σου, όταν πρόκειται να κουρευτείς και ειδικά όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις μία αλλαγή.Επειδή, αυτή η περίοδος ενδείκνυται για αλλαγές και ανανέωση, τα μαλλιά είναι τα πρώτα που σου έρχονται στο μυαλό. Οι αφέλειες λοιπόν, μπορούν κάλλιστα να γίνουν το δυνατό σημείο στην ανανεωμένη σου εμφάνιση. Κι αν θεωρείς ότι οι κλασσικές αφέλειες θα σε κουράσουν και δεν είσαι σε φάση να χτενίζεσαι κάθε τόσο για να τις βάλεις σε τάξη, τότε σίγουρα η εκδοχή των curtain bangs θα σε ενθουσιάσει.

Curtain bangs: Δώσε μία πιο θηλυκή εκδοχή στις αφέλειες φέτος

Κι αυτό γιατί οι curtain bangs είναι μία πιο ευπροσάρμοστες σε κάθε πρόσωπο. Μοιάζουν αρκετά με τι αφέλειες που ξέρεις, αλλά από την άλλη σου δίνουν την επιλογή να τις μεταμορφώσεις σε φράντζα. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο τους είναι το γεγονός ότι αν τις επιλέξεις δεν θα χρειάζεται να τις κουρεύεις συνεχώς για να τις κρατήσεις σε φόρμα. Εξάλλου, αν μακρύνουν λίγο μπορεί να είναι και πιο γοητευτικές.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, οι curtain bangs έχουν αγαπηθεί από πολλές celebrities και μη. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα λοιπόν, να τις επιλέξεις κι εσύ, αφού πρώτα πάρεις μία ιδέα από τις φωτογραφίες παραπάνω και έπειτα συζητήσεις με τον κομμωτή σου.

Πηγή

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *