Τρίτη, 28 Μαρτίου

Δες τι μπορεί να κάνει το σέρουμ μαλλιών στα μαλλιά σου!

Δες τι μπορεί να κάνει το σέρουμ μαλλιών στα μαλλιά σου!

Δες τι μπορεί να κάνει το σέρουμ μαλλιών στα μαλλιά σου!

Κάποια trends έρχονται και παρέρχονται, ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι κλασικές αξίες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα σέρουμ μαλλιών. Ανακάλυψε γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα τέτοιο προϊόν φροντίδας!
Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ σέρουμ μαλλιών,τότε ήρθε η ώρα να μάθεις ποια είναι τα οφέλη του. Μάθε γιατί πρέπει να το εντάξεις στην beauty ρουτίνα σου.

Χρησιμοποίησε το μετά το σαμπουάν και το κοντίσιονερ και πριν από τα προϊόντα styling. Εμείς θα σου δώσουμε τέσσερις καλούς λόγους για τους οποίους αξίζει να μπεις στον πειρασμό για να το δοκιμάσεις.

1.#Περιορίζει το φριζάρισμα και τιθασεύει τις μικρές τρίχες

σέρουμ για φριζάρισμα

Και τα δύο υπάρχουν για να δοκιμάζουν τα όριά μας! Η υγρασία και το κλιματιστικό είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την εμφάνισή τους, ενώ η ενυδάτωση και η θρέψη μπορούν να περιορίσουν τη δράση τους. Όμως, αντί να αφήνεις το φριζάρισμα και τις μικρές τρίχες να κάνουν παιχνίδι, δοκίμασε να τα δαμάσεις με ένα σέρουμ μαλλιών.Δοκίμασε το Hairmony Hair Serum Keratin και θα με θυμηθείς.

2.#Ενισχύει τη λάμψη

σέρουμ για λαμπερά μαλλιά

Αν θέλεις να δώσεις ένα μικρό boost στη λάμψη, τότε ο ορός είναι το προϊόν που χρειάζεσαι. Μπορείς να τον εφαρμόσεις και πριν από το λούσιμο, σαν θεραπεία. Απλά άφησε το προϊόν στα μαλλιά για λίγα λεπτά.4 Θεραπείες για όμορφα λαμπερά μαλλιά

3.#Ενυδατώνει τα μαλλιά

σέρουμ για ξηρά μαλλιά

Τα ξηρά μαλλιά είναι μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες μαλλιών. Είναι άγρια στα μήκη τους. ενώ τις περισσότερες φορές δείχνουν θαμπά και άτονα. Ένα σέρουμ θρέψης θα τα προστατεύσει, ενώ θα τους προσφέρει silky φινίρισμα, λάμψη και απαλότητα.tips για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά

4.#Λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για τα κατεστραμμένα μαλλιά

σέρουμ για κατεστραμμένα μαλλιά

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν διάφοροι τύποι: τα μαλλιά που βάφονται και δεν προστατεύονται. Τα μαλλιά για τα οποία χρησιμοποιούνται πολύ συχνά συσκευές styling ή αυτά που είναι συχνά εκτεθειμένα στις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Επειδή έχουν χάσει τα φυσικά τους έλαια, χρειάζονται επειγόντως μια έξτρα θεραπεία.

SERUM ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ 

Το σέρουμ εφαρμόζεται σε καλά σκουπισμένα μαλλιά, κυρίως στα μήκη και στις άκρες, σε μικρή ποσότητα, ανάλογα και με το μήκος αλλά και τον τύπο των μαλλιών. Μπορείς να το δοκιμάσεις και σε στεγνά μαλλιά, στα σημεία όπου το φριζάρισμα «οργιάζει». Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείς ελάχιστη ποσότητα.

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *