Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου

Εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ ματιών βήμα-βήμα!

Εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ ματιών βήμα-βήμα!

Τα Χριστούγεννα τα εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών βρίσκονταν στο κέντρο της προσοχής. Για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών,τα χρώματα των σκιών και των eyeliners ποικίλλουν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις από τα πιο διακριτικά ως τα πραγματικά σκανδαλιστικά. Μπορείς συνδυάζοντας προϊόντα, χρώματα και υφές να δημιουργήσεις τα αποτελέσματα που μόνο η φαντασία σου μπορεί να περιορίσει.

Δες τα πιο εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ ματιών βήμα-βήμα και γίνε η βασίλισσα στης βραδιάς!

Σκιά και γραμμή για εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ

Περισσότερο από ό,τι τα άλλα καλλυντικά, η σκιά ματιών σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις με το χρώμα.Οι δυνατότητες των χρωμάτων της υφής και των συνδυασμών τους είναι άπειρες. Χρησιμοποίησε ανοιχτά χρώματα να τονίσεις μια επιφάνεια και έπειτα κάνε περίγραμμα με σκούρους τόνους.

Αντίστροφα, οι πλούσιες αποχρώσεις δίνουν την εντύπωση του βάθους, γι’ αυτό τοποθετούνται στην γραμμή των βλεφαρίδων και στην πτυχή του βλεφάρου.

Για να τονίσεις το σχήμα των ματιών σου και να τους δώσεις περισσότερη ένταση, το eyeliner είναι αναντικατάστατο. Χρησιμοποίησε απαλές, λεπτές γραμμές σε ουδέτερα χρώματα, για ένα φυσικό βλέμμα, ή προτίμησε το δραματικό ύφος με μια πλατιά μαύρη γραμμή.

Το χρώμα

Με ένα μεγάλο πινέλο σκιάς ματιών πέρασε ένα ελαφρύ στρώμα χρώματος σε ολόκληρο το βλέφαρο, για να φωτίσεις την περιοχή. Δημιούργησε μια ομοιόμορφη βάση, για τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις αργότερα.

Έπειτα άπλωσε ένα μέτριο ως σκούρο χρώμα στην πτυχή, αρχίζοντας από την εξωτερική γωνία και δουλεύοντας προς τα μέσα. Το χρώμα πρέπει να φθίνει όσο πλησιάζουμε προς τη γέφυρα της μύτης. Τελείωσε δουλεύοντας το χρώμα αντίστροφα προς τα έξω.

Η γραμμή στο άνω βλέφαρο

Με ένα λεπτό πινέλο άπλωσε μια μέτρια ως σκούρα σκιά κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Στο επάνω βλέφαρο, συγκεντρώνοντας το χρώμα στις εξωτερικές γωνίες και τραβώντας το ελαφρά προς την πτυχή του βλεφάρου. Έπειτα, κρατώντας το μολύβι λοξά, τράβηξε μια γραμμή κατά μήκος του βλεφάρου, όσο μπορείς πιο κοντά στις βλεφαρίδες,

Η γραμμή στο κάτω βλέφαρο

Αν θέλεις να προσθέσεις χρώμα στο κάτω βλέφαρο, προτίμησε ένα διακριτικό, γιατί μια απότομη, ευθεία γραμμή θα μοιάζει σκληρή. Προσπάθησε να ζωγραφίσεις μια σειρά από κουκίδες κατά μήκος των βλεφαρίδων. Αν έχεις μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις τη γραμμή στο κάτω βλέφαρο και να κρατήσεις αυτή την περιοχή καθαρή.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *