Πέμπτη, 13 Ιουνίου

7 σκέψεις που κάνει κάθε γυναίκα λίγο πριν κλείσει τα 30

 

gynekies-skepsis-1Η ηλικία των 30 θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μια ηλικία ορόσημο, καθώς σηματοδοτεί μια νέα περίοδο ωριμότητας στην ζωή ενός ανθρώπου.

Παρόλο που η ωριμότητα είναι κάτι που χτίζεται σταδιακά και κανενός η ζωή δεν αλλάζει ριζικά με το που σβήσει τριάντα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του, οι περισσότεροι από τους 20-φεύγα τείνουν να διακατέχονται από μεγάλο άγχος όταν συνειδητοποιούν ότι η τρίτη δεκαετία της ζωής τους πρόκειται να πατήσει σύντομα το κουδούνι και εκείνοι δεν θα μπορούν να προσποιηθούν ότι δεν είναι σπίτι.


Για τις γυναίκες, η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς φίλοι και συγγενείς αρχίζουν τις ερωτήσεις περί γάμου, παιδιών και οικογένειας. Σαν να μην έφτανε το άγχος και οι ευθύνες της δουλειάς, λίγο πριν τα πρώτα -άντα φτάνει και ο πρώτος πανικός του «πότε θα γίνω μάνα».

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η 25χρονη Emily Derry από τον Καναδά δημοσίευσε μερικές από τις σκέψεις που κάνει μια γυναίκα όταν φτάνει στα μέσα ή τα τέλη της δεκαετίας των 20 σε άρθρο της στο Elite Daily.

Γυναικείες σκέψεις

Τελικά, τα πράγματα στην ζωή δεν έρχονται όπως τα υπολογίζεις

Εάν σχεδιάζατε να παντρευτείτε και να έχετε το δικό σας σπίτι μέχρι τα 25, μάλλον δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι η ζωή δεν λειτουργεί πάντα όπως θέλετε. Στην πραγματικότητα, ακόμα μαθαίνετε να είστε… ενήλικες.

Θεέ μου θα μείνω για πάντα μόνη

Ακόμα και εάν δεν το πιστεύετε 100%, υπάρχουν φορές που εξομολογείστε σε φίλους και συγγενείς τον φόβο ότι δεν θα βρείτε ποτέ κάποιον σύντροφο ζωής.

Γιατί βιαζόμαστε όμως;

Κι εκεί που αγχώνεστε για το πως θα καταφέρετε όλα όσα είχατε στο μυαλό σας στο χρονικό διάστημα που σας έμεινε μέχρι τα 30, συνειδητοποιείτε ότι στην πραγματικότητα οι τριαντάρηδες μόνο «μεγάλοι» δεν είναι.

Το να είσαι single είναι τέλειο

Ναι, καμιά φορά περνά κι αυτή η σκέψη από το μυαλό σου. Ειδικά όταν βλέπεις τους φίλους σου να είναι σε δυσλειτουργικές σχέσεις.

Το να μην έχεις σχέση είναι απαίσιο

Κάποια στιγμή φτάνει η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι η ζωή είναι πιο εύκολη όταν είσαι σε σχέση ή θες να κάνεις το επόμενο βήμα. Ας μην μιλήσουμε για το διπλό εισόδημα.

Πώς να γνωρίσεις έναν σύντροφο;

Όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι μα βρεις σύντροφο. Το να γνωρίσεις κάποιον σε ένα μπαρ μοιάζει αστείο, ενώ έχεις ήδη γνωρίσει τους περισσότερους single φίλους των φίλων σπυ.

Θύμισε μου, τι θα πει «ραντεβού»;

Και φτάνει η στιγμή που συνειδητοποιείς πόσο καιρός έχεις να βγεις ραντεβού. Αναρωτιέσαι μάλιστα πως κάποιοι καταφέρνουν να βγαίνουν με διαφορετικά άτομα κάθε εβδομάδα.

huffingtonpost.gr


Σχετικά άρθρα:

Γυναικείος ανταγωνισμός!

Η «τέλεια γυναίκα» τελικά υπάρχει;

Γιατί οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες σκέφτονται όπως αυτοί;

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *