Πέμπτη, 13 Ιουνίου

Ημιμόνιμο θερμικό μανό για μανικιούρ και πεντικιούρ!

Ημιμόνιμο-θερμικό-μανό-για-μανικιούρ-και-πεντικιούρ!-www.beauty-secrets.gr

Εάν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε τα ίδια χρώματα για μανικιούρ και πεντικιούρ επιλέξτε να περιποιηθείτε τα άκρα σας με την νέα τάση της μόδας, τα θερμικά μανό!

Τι ακριβώς είναι; Πρόκειται για ημιμόνιμο μανό που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία. Έτσι το χρώμα θα είναι πιο έντονο κοντά στη βάση του νυχιού που εφάπτεται και θα ”ξανοίγει” στο μάκρος του. Επιπλέον όταν θα αλλάζετε περιβάλλον ή όταν θα βουτάτε τα χέρια σας στο νερό θα αλλάζει το χρώμα πχ. από φούξια θα γίνεται ροζ κουφετί και από πορτοκαλί κίτρινο. Το γαλλικό μανικιούρ, τα στρασάκια και άλλα διακοσμητικά που μέχρι τώρα ήταν δημοφιλή για την περιποίηση των νυχιών θεωρούνται πια ξεπερασμένα από τα νέα θερμικά μανό!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ο καθένας μπορεί να την εφαρμόσει σπίτι του. Όμως ακόμα και εάν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο ή δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας μπορείτε να βρείτε εύκολα μια μανικιουρίστα της περιοχής σας, μέσα από κάποιο site αγγελιών, όπως για παράδειγμα το aggeliopolis που να ψάχνει εργασία σε σπίτια.

Τα υλικά που χρειάζεστε εκτός από το προαναφερόμενο μανό είναι μια λίμα, ένα βουρτσάκι, ένα λαδάκι για τις παρανυχίδες, ένα στεγνωτήρα νυχιών, μια διάφανη προστατευτική βάση και χαρτάκια κυτταρίνης.

Ξεκινάτε αρχικά καθαρίζοντας και λιμάροντας τα νύχια, κόβοντας τα πετσάκια και ακολουθείτε γενικά την διαδικασία που εφαρμόζετε πάντα πριν από κάθε μανικιούρ ή πεντικιούρ. Στη συνέχεια βάζετε το διάφανο μανό που θα προστατεύσει τα νύχια, καθώς δεν συνιστάται η απευθείας επαφή του θερμικού με την επιφάνεια των νυχιών και αφού στεγνώσει μπορείτε να περάσετε το πρώτο στρώμα του χρώματος που έχει επιλέξει. Χρησιμοποιείστε το φουρνάκι για 2 λεπτά για να σταθεροποιηθεί το πρώτο στρώμα και μετά μπορείτε να περάσετε το δεύτερο στρώμα.

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό και με μεγάλη διάρκεια. Μπορείτε να έχετε όμορφα και περιποιημένα τα νύχια σας μέχρι και για τρείς εβδομάδες. Τώρα το καλοκαίρι επιλέξτε έντονα χρώματα και τραβήξτε τα βλέμματα όλων όταν τα νύχια σας θα αλλάζουν χρώμα κάτω από τον ήλιο ή ακόμα και κάθε φορά που μπαίνετε στη θάλασσα!!

Επιμέλεια:Δήμητρα Παπαδοπούλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *