Η φροντιδα των μαλλιων εχει το μυστικο της!

Τα μαλλιά χρειάζονται κι αυτά κάπου κάπου επιπλέον φροντί­δα, προπαντός αν είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα. ‘Έτσι γρή­γορα Θα αποκτήσουν ζωντάνια, αν μετά από μάθε τέταρτο λούσιμο, τα φροντίζετε με μια μά­σκα για μαλλιά ή μια κούρα.

Περισσότερη φροντίδα, χρειάζονται τα μακριά μαλλιά. ‘Όταν βάζετε μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά,μη την απλώσετε στις ρίζες,οι οποίες συνήθως είναι υγιείς, γιατί αλλιώς δε θα ‘χει κράτημα το χτένισμά σας.Όταν χρησιμοποιείτε μάσκα μαλλιών οι πόροι στη δομή της τρίχας κλεί­νουν και η τρίχα «περιτυλίγεται» μ’ ένα προστατευτικό φιλμ. Σημαντικό: Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα κρατώντας τα μαλλιά ζεστά κατά τη διάρκεια της μάσκας. Η μάσκα δρα δυο φορές καλύτερα αν τυλίξετε τα μαλλιά σε πετσέτα δεμένη σε τουρμπάνι.

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr