Τρίτη, 21 Μαΐου

Είδη κατ’οίκον νοσηλείας και είδη νοσηλείας για υπέρβαρους ασθενείς

NOSHLEIA-STO-SPITI-5

Είτε πρόκειται για τη νοσηλεία στο σπίτι ενός συνηθισμένου ασθενή είτε μιλάμε για κατ’οίκον νοσηλεία ενός υπέρβαρου ανθρώπου ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο.

Όσο δύσκολο κι αν είναι όμως για εμάς, όσο κι αν μας βγάζει από την καθημερινότητά μας είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε σε έναν ασθενή που αντιμετωπίζει κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Έρευνες έχουνε δείξει πως αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση υγείας ενός ασθενή και πλέον δεν κρίνεται αναγκαία η καθημερινή ιατρική παρακολούθηση είναι καλύτερα ο ασθενής να απομακρύνεται από το χώρο του νοσοκομείου και να επιστρέφει στο οικείο χώρο του σπιτιού.

Η αρχική προσαρμογή όμως στο χώρο του σπιτιού θα έχει αρκετές δυσκολίες. Οι δυσκολίες αυτές θα είναι πιο μεγάλες αν πρόκειται για τη νοσηλεία του ασθενούς με πολλά παραπάνω κιλά από το φυσιολογικό. Αν αναρωτιόσαστε λοιπόν για το πως θα τα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε κάποιες πολύ πρακτικές λύσεις με ιατρικό εξοπλισμό κατ’οίκον νοσηλείας που θα σας λύσουν στην κυριολεξία τα χέρια.

Γερανοί μεταφοράς ασθενών και καρέκλες μπάνιου για κατ’οίκον νοσηλεία

Οι ηλεκτρικοί γερανοί μεταφοράς ασθενών είναι η ιδανική λύση για να μπορέσετε να σηκώσετε έναν άνθρωπο με κινητικές δυσκολίες. Ο ασθενής θα μπορέσει από τη μία να μετακινηθεί και από την άλλη μπορεί να βοηθάτε έτσι το σώμα του να τεντωθεί και να ξεπιαστεί με τρόπο που δεν συγκρίνεται με αυτόν της προσπάθειας που θα κάνετε να τον σηκώσετε στα χέρια.

Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος ώστε να μην ανοίγει το σώμα του κατάκετου ασθενούς και να αποφεύγονται οι πληγές που μπορεί να προκαλέσει η ακινησία σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή.

Στην εταιρεία ειδών κατ’ οίκον νοσηλείας Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά- Ιατρικά είναι τα ιδανικά εργαλεία που θα σας λύσουν τα χέρια γιατί εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια στις μεταφορές του ασθενή που έχετε αναλάβει.

Εδώ θα βρείτε επίσης και καρέκλες που θα κάνουν το μπάνιο του ασθενούς πιο απλή και γρήγορη διαδικασία.

Γερανοί μεταφοράς υπέρβαρων ασθενών και καρέκλες μπάνιου για κατ’οίκον νοσηλεία

Αν η περιποίηση και η φροντίδα ενός ασθενούς στο σπίτι είναι μια δύσκολη υπόθεση τό θέμα είναι ακόμη πιο δύσκολο όταν έχουμε να κάνουμε με έναν υπέρβαρο ασθενή.

Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστούμε πιο εξειδικευμένα είδη νοσηλείας στο σπίτι. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά- Ιατρικά και θα βρείτε:

Μάθετε περισσότερα για την κατ’οίκον νοσηλεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *