Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Κάνετε ένα φθηνό ρούχο να δείξει ακριβό!

Κάνετε ένα φθηνό ρούχο να δείξει ακριβό
Μια μονοχρωματική εμφάνιση μπορεί να δείξει πάντα πολύ πιο ακριβή.

Όταν μιλάμε για στυλ, ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που μπορούμε να πούμε είναι πως θα δείξουν φθηνά ρούχα ακριβά. Όσα θα χρειαστεί να ξέρετε για να δείξουν τα ρούχα σας πιο ακριβά είναι όλα συγκεντρωμένα εδώ. Το styling έχει το κλειδί και υπάρχουν κόλπα που αν τα εφαρμόσετε θα μεταμορφώσετε μια απλή εμφάνιση σε μια high street.

1. Ένα ρούχο μόλις σιδερωθεί δείχνει εξωφρενικά αλλιώς. Κανένα ρούχο ασιδέρωτο δεν μπορεί να δείξει ποιοτικό.

2. Να περιποιηθείτε τα πράγματα σας. Καμία γόβα δεν πρόκειται να δείξει sexy αν είναι φθαρμένη για παράδειγμα.

3. Βεβαιωθείτε πως τα ρούχα σας έχουν το σωστό μέγεθος. Ένα σακάκι που δεν είναι στο νούμερο σας μπορεί να μοιάζει με ένα φθηνό πράγμα που βρήκατε ξεχασμένο σε κάποιο ράφι. Αν δεν στέκεται ένα ρούχο καλά επάνω σας, και μια περιουσία να έχει στοιχίσει, δεν πρόκειται να δείξει κομψό.

4. Δείχνετε πάντα φρέσκες. Ένα περιποιημένο πεντικιούρ- μανικιούρ, φρεσκολουσμένα μαλλιά – όλα όσα σχετίζονται με την ομορφιά σας, μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν την εμφάνιση σας να δείξει περιποιημένη.

5. Μια μονοχρωματική εμφάνιση μπορεί να δείξει πάντα πολύ πιο ακριβή.

6. Επενδύστε σε διαχρονικά κομμάτια – μια καμπαρντίνα, ένα μαύρο σακάκι, το LBD, οι μαύρες γόβες. Ανεξαρτήτου του πόσο σας στοίχισαν έχουν το προνόμιο να δείχνουν πιο ακριβά.

7. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες. Αλλάξτε τα κουμπιά σε ένα παλτό, σε ένα σακάκι, αμέσως θα διαπιστώσετε μια τεράστια αλλαγή στην όψη του ρούχου αυτού.

 

 

πηγη 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *