Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου

Κοντό κούρεμα και σχήμα προσώπου!

Κοντό κούρεμα και σχήμα προσώπου!

Κοντό κούρεμα και σχήμα προσώπου!

Ποιος λέει ότι το κοντό κούρεμα δεν είναι θηλυκό; Το αντίθετο. Φέτος το χειμώνα τα κοντά μαλλιά είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Εμπνευστείτε από το καλύτερο κοντό κούρεμα ανάλογα το σχήμα προσώπου σας!

Κοντό ατημέλητο καρέ

Όλο και περισσότερες γυναίκες κόβουν τα μαλλιά τους κοντά. Όχι μόνο νιώθουν πιο σίγουρες από ποτέ με αυτήν την εμφάνιση, αλλά αισθάνονται και πιο ελεύθερες. Αυτό το κούρεμα είναι  κατάλληλο για λεπτά μαλλιά. Το ξανθό χρώμα κάνει τα μαλλιά να λάμπουν και να ακτινοβολούν σαν την χαρά της ζωής.


Κοντό κούρεμα και σχήμα προσώπου

Μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο κοντό κούρεμα με βάση δύο κριτήρια: τη δομή των μαλλιών σας και το σχήμα του προσώπου σας. Θα ήταν ιδανικό να εξετάσετε πρώτα αυτούς τους δύο παράγοντες. Στη συνέχεια, να επιλέξετε το χτένισμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Κοντό κούρεμα για οβάλ πρόσωπο

Κοντό κούρεμα για οβάλ πρόσωπο

Οβάλ πρόσωπο: Αυτό το σχήμα προσώπου θεωρείται ιδανικό και του ταιριάζουν όλα τα χτενίσματα. Εάν το πρόσωπο σας είναι οβάλ και λίγο μακρύ, προτείνουμε ένα κούρεμα με μακριά φράντζα. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η Emilia Clarke και το ανέμελο κούρεμα της.

Κοντό κούρεμα για ορθογώνιο πρόσωπο

Κοντό κούρεμα για ορθογώνιο πρόσωπο

Ορθογώνιο πρόσωπο : Σε ένα πρόσωπο με σχήμα ορθογώνιο η ασύμμετρη φράντζα είναι ιδανική. Μαλακώνει τη σκληρότητα των χαρακτηριστικών και τα κάνει να φαίνονται πιο απαλά. Επιλέξτε ένα κούρεμα με πολύ όγκο στην κορυφή και πιο λίγο στα πλάγια.

Κοντό κούρεμα για στρογγυλό πρόσωπο

Κοντό κούρεμα για στρογγυλό πρόσωπο

Στρογγυλό πρόσωπο: Ένα κούρεμα που θα δείξει ένα στρογγυλό πρόσωπο πιο μακρύ είναι, ένα κοντό καρέ bob μεσαίου μήκους. Είναι ένα τέλειο κούρεμα και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ.

Γιατί να επιλέξεις ένα κοντό κούρεμα…

Τα κοντά μαλλιά είναι πολύ πιο εύκολα στο styling από τα μακριά. Αυτό σημαίνει ότι αφιερώνετε πολύ λιγότερο χρόνο κάθε μέρα και είναι τα μαλλιά σας πάντα χτενισμένα.
.
Με ένα κοντό κούρεμα, θα απαλλαγείτε από τις σπασμένες φριζαρισμένες άκρες. Αυτό συμβαίνει γιατί οι άκρες των μαλλιών είναι λιγότερο ταλαιπωρημένες. 

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *