Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Μάθε πως να βγάζεις όμορφες φωτογραφίες!

πως να βγάζεις όμορφες φωτογραφίες

Μάθε πως να βγάζεις όμορφες φωτογραφίες!

Πολλοί πιστεύουν ότι τα μοντέλα για να βγάλουν φωτογραφίες πρέπει να είναι όμορφα και απλώς να κοιτάζουν την κάμερα.Ωστόσο, μεγάλο μέρος της επιτυχίας εξαρτάται από τις ικανότητες τους να παρουσιάζουν και να παρουσιάζονται με τον σωστό τρόπο μπροστά σε μια κάμερα ή φωτογραφική μηχανή.


Το Beauty Secrets έχει συλλέξει μερικές ανεκτίμητες συμβουλές από πραγματικούς επαγγελματίες φωτογράφους, που θα σου μάθουν τον τρόπο να βγάζεις όμορφες φωτογραφίες. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να δείχνεις πιο όμορφη σε οποιαδήποτε φωτογραφία!

Το πηγούνι προς τα εμπρός

Πρόβλημα: Σε κάθε φωτογραφία, ο λαιμός σου πρέπει να παραμένει ορατός. Προσπάθησε να μην σκύβεις το κεφάλι σας προς τα εμπρός, αλλιώς το βλέμμα σου θα γίνει βαρύ και ανυπόφορο.

Λύση: Προσπάθησε να ρίξεις το κεφάλι σου ελαφρώς προς τα εμπρός. Αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, αλλά μια τέτοια θέση θα κάνει το λαιμό σου πιο ανοιχτό, προσθέτοντας μια αίσθηση κομψότητας στη συνολική εικόνα.

Τα χέρια κάτω

Πρόβλημα: Η κλίση του κεφαλιού σου χωρίς να χαμηλώσεις τους ώμους θα φαίνεται αφύσικη. Τα χέρια αν τα έχεις σταυρωμένα μετατρέπουν ολόκληρη τη φιγούρα σου σε μια άμορφη θολή εικόνα.

Λύση: Όταν κοιτάζεις την κάμερα, γύρισε το σώμα κάπως προς τα πλάγια. Βάλε τα χέρια σου κάτω και άπλωσε τα ελαφρώς. Με αυτόν τον τρόπο, ο λαιμός σου θα φαίνεται πιο λεπτός και το περίγραμμα του σώματός σου θα δείχνει πιο όμορφο και πιο σαφές.

Μάθε πως να βγάζεις όμορφες φωτογραφίες!

Προσοχή στη στάση του σώματος

Πρόβλημα: Ακόμη και μια ελαφρώς γειρτή πλάτη κονταίνει οπτικά το λαιμό σου και “προσθέτει” λίγα κιλά παραπάνω γύρω από τη μέση σου.

Λύση: Άνοιξε την ωμοπλάτη σου,ίσιωσε τη σπονδυλική σου στήλη ενώ λύγισε προς τα πίσω στη μέση. Εάν καθίσεις, μην ακουμπάς το πίσω μέρος της καρέκλας. Για να ορίσετε το περίγραμμα του σώματός σου, δοκίμασε να το τοποθετήσεις στρέφοντας το προς τη φωτογραφική μηχανή.

Άλλαξε τη γωνία

Πρόβλημα: Όταν κάθεσαι με τα πόδια σου στραμμένα προς την κάμερα, η σιλουέτα σου φαίνεται ογκώδης. Η λανθασμένη γωνίας μπορεί να κάνει τα χέρια και τα πόδια σου να φαίνονται μικρότερα από ό, τι είναι πραγματικά.

Λύση: Για να διορθώσεις αυτό το θέμα, απλά πρέπει να αλλάξεις τη γωνία γυρίζοντας ελαφρώς προς τα έξω από την κάμερα.Αν θες τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα και πιο λεπτά, τοποθέτησε το ένα πόδι λίγο πάνω από το άλλο.

Προσοχή στον κορμό σου

Πρόβλημα: Αν γυρίσεις τον κορμό σου μακριά από την κάμερα, οι ώμοι σου θα φαίνονται στρογγυλοί και στενοί, ενώ η μέση σου θα φαίνεται φαρδιά. Από την άλλη, γυρίζοντας το πάνω μέρος του σώματος σου προς την κάμερα,θα σε κάνει να φαίνεσαι ογκώδης.

Λύση: Η καλύτερη επιλογή είναι να γυρίσεις το σώμα σου περίπου τρία τέταρτα προς την κάμερα. Αυτό θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται λεπτότερη και ο κορμός σου μεγαλύτερος.

Μάθε πως να βγάζεις όμορφες φωτογραφίες!

Δώσε προσοχή στο σημείο όπου βάζεις τα χέρια σου

Πρόβλημα: Όταν καθόμαστε καθιστές, συχνά αναρωτιόμαστε πού να βάλουμε τα χέρια μας. Τα διασταυρωμένα χέρια δημιουργούν μια άσχημη εικόνα.

Λύση:Το σχήμα “κλεψύδρας” είναι μια από τις καλύτερες επιλογές όταν κάθεσαι καθιστή. Βάλε το ένα πόδι πάνω από το άλλο και τοποθέτησε τους αγκώνες στο γόνατο του πάνω ποδιού. Κράτησε το ένα χέρι σε κατακόρυφη θέση και το άλλο οριζόντια. Αυτό δημιουργεί κομψές οπτικές γραμμές που υπογραμμίζουν τόσο το πρόσωπό σου όσο και τη σιλουέτα σου.

Δημιούργησε οπτικές γραμμές

Πρόβλημα: Αν σε μια φωτογραφεία τα χέρια σου να κρέμονται στα πλάγια, δύσκολα μπορείς να έχεις φωτογένεια. Εκτός αυτού, ορισμένα είδη ρούχων μπορούν να προσθέσουν όγκο στο σχήμα του σώματος σου.

Λύση: Μετακίνησε τα χέρια σου μακριά από το σώμα σου. Δοκίμασε να τα χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσετε ευθείες γραμμές και γωνίες που θα τονίσουν τα περιγράμματα της φιγούρας σου και θα τονίσουν τα όμορφα σημεία.

Σχεδίασε ευθείες και καμπύλες γραμμές

Ελκυστικός είναι ο συνδυασμός καμπύλων και ευθειών γραμμών. Στάσου σε ημιπροφίλ στην κάμερα. Άφησε λίγο κενό χώρο γύρω από τη μέση σου, τοποθέτησε το ένα χέρι στο μηρό σου, και βάλε το άλλο στη μέση σου. Η σωστή τοποθέτηση των χεριών σου θα σε βοηθήσει να δώσεις έμφαση στις όμορφες πτυχές της προσωπικότητάς σου και να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή κομψή εμφάνιση.

Απόφυγε τα φαρδιά ρούχα

Πρόβλημα: Τα φαρδιά ρούχα θα κάνουν τη φιγούρα σου να φαίνεται πιο παχιά.

Λύση: Για να αποκαταστήσεις τη “ζημιά” που προκλήθηκε στην φιγούρα σου με φαρδιά ρούχα, τοποθετήστε τα χέρια σου στην μπροστινή πλευρά των γοφών σου. Βεβαιώσου ότι οι καρποί σου είναι ορατοί και ότι το ένα χέρι βρίσκεται λίγο πάνω από το άλλο.Το καλύτερο όμως είναι να αποφεύγεις να φωτογραφίζεσαι με φαρδιά ρούχα.

Μάθε πως να βγάζεις όμορφες φωτογραφίες!

Μην δείχνεις τους αγκώνες σου

Πρόβλημα: Ένας βραχίονας του οποίου ο αγκώνας φαίνεται ευθεία στην κάμερα,κάνει το χέρι να φαίνετε πιο κοντό. Επιπλέον, εάν ένα από τα χέρια σου στηρίζεται στο λαιμό ή στο κεφάλι σου παραβιάζει τους κανόνες αναλογίας, προσθέτοντας βαρύτητα στη φωτογραφία.

Λύση: Εάν τα χέρια σου φαίνονται στη φωτογραφία ,πρέπει να βρίσκονται σε απλή οπτική γωνία και να δίνουν έμφαση στα καλύτερα χαρακτηριστικά σου. Μετακίνησε τον αγκώνα σου ελαφρά προς τα πλάγια, έτσι ώστε οι οπτικές γραμμές να διακρίνονται με σαφήνεια.

Μιμήσου το άγγιγμα

Πρόβλημα: Αν μία από τις παλάμες σου είναι στραμμένη προς την κάμερα, θα ξεχωρίζει, σπρώχνοντας την προσοχή μακριά από τα άλλα δυνατά σου σημεία. Αυτό θα κάνει επίσης το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο μικρό.

Λύση: Πρέπει να κρύψεις την παλάμη σου και να τονίσεις το περίγραμμα του προσώπου σου. Είναι σημαντικό να μάθεις πώς να μιμείσαι να αγγίζεις συγκεκριμένα σημεία στο σώμα σου χωρίς να τα πιάνεις. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης είναι να μην τοποθετείς ποτέ τα χέρια σου στο πρόσωπό σου ή στο κεφάλι σου.

Δώσε έμφαση στο πρόσωπό σου

Πρόβλημα:Αν Σφίξεις το χέρι σου σε γροθιά και στηρίξεις το κεφάλι σου, δεν είναι καθόλου όμορφο.Αυτή η στάση θα φανεί βαριά και αφύσικη.

Λύση: Καλύτερη ιδέα θα ήταν να επισημάνεις τα περιγράμματα του προσώπου σου με μια όμορφη κίνηση στα δάχτυλά. Για να είναι το χέρι και ο καρπό σου χαλαρός και φυσικός, δοκίμασε πρώτα να κρατήσεις ένα στυλό με τα δύο σου δάχτυλα και στη συνέχεια να το αφαιρέσεις. Αφήνοντας το χέρι σου να απομνημονεύσει τη θέση.

 

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *