Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου

Μόδα μαλλιών

Μόδα μαλλιών-1(1)
Λοιπόν για το χειμώνα συνεχίζεται η μόδα μαλλιών που επικρατεί το τελευταίο καιρό, δηλ. ζεστά γήινα χρώματα με κουπ που δίνουν έμφαση στη γεωμετρία. Ξανθό χρυσό, χάλκινο, κόκκινο μαονί και φυσικά καφέ και σοκολά.Σε πιο extreme απόψεις συναντάμε τα βιολέ και διάφορα παιχνίδια με μπλε και πράσινο (κατά προτίμηση σε extensions, γιατί δύσκολα διατηρούνται.Στα μακρυά μήκη οι διάφορες αποχρώσεις του καστανού δίνουν και παίρνουν, καθώς προσφέρουν λάμψη και υγεία, ότι πιο απαραίτητο για εντυπωσιακά μαλλιά.
Μόδα μαλλιών-3

Ξεχνάμε τεχνικές μες και συναφή, είτε κάνουμε ανταύγειες μέχρι 2 τόνους διαφορά, είτε φλασάκια ή παίζουμε με 2 ή και 3 χρώματα σε όλο το κεφάλι.Επίσης υπάρχουν οι τεχνικές σκούρα ρίζα-ανοιχτή άκρη (στα ξανθά αυτό, σε ένα κόκκινο ή σε χάλκινο δε θα είχε καλό αποτέλεσμα) και οι “εσωτερικές” ανταύγειες σε μακρύ μαλλί. 

Μόδα μαλλιών-4

Στα μακρυά μαλλιά επικρατεί η τάση για φράντζα και χαλαρές μπούκλες, στα μεσαία και στα κοντά επικρατούν αυστηρά γεωμετρικά σχήματα, ασυμμετρίες, όγκος (άρα φιλάρισμα) και έντονες διαγώνιες φράντζες.

Μόδα μαλλιών-5

Σχετικά άρθρα:

50 χτενίσματα μαλλιών για το καλοκαίρι του 2016

10 υπέροχα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

3 κομψά χτενίσματα για την άνοιξη 2016

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *