Δευτέρα, 15 Ιουλίου

ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ

Χρώματα μαλλιών 2024: Για την καλοκαιρινή σας ανανέωση
Μαλλιά, ΜΟΔΑ, ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ

Χρώματα μαλλιών 2024: Για την καλοκαιρινή σας ανανέωση

Χρώματα μαλλιών 2024: Για την καλοκαιρινή σας ανανέωση Με αφορμή τον ερχομό μιας νέας εποχής, πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν μια μικρή ή μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους. Αυτό μπορεί να είναι ένα στυλάτο και μοντέρνο κούρεμα, όπως αυτά που είδαμε και στις top τάσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2024, είτε μια ανανέωση στα χρώματα μαλλιών. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Στη συνέχεια θα δούμε τις προτάσεις των διάσημων hair colorists, καθώς και μερικές συγκεκριμένες αποχρώσεις που ξεχωρίζουν για φέτος. Πρόκειται για μια λίστα που καλύπτει όλα τα γούστα, έτσι ώστε να υπάρχει ποικιλία επιλογών για καθεμιά μας. Οι ξανθές αποχρώσεις πρωταγωνιστούν Butterscotch blonde / Photo: @cwoodhair Golden blonde / Photo: @igksalons Icy platinum / Photo: @dimitri...
Μόδα μαγιό 2024: Όλες οι hot τάσεις είναι εδώ!
ΜΟΔΑ, ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ

Μόδα μαγιό 2024: Όλες οι hot τάσεις είναι εδώ!

Μόδα μαγιό 2024: Όλες οι hot τάσεις είναι εδώ! Έφτασε επιτέλους η περίοδος που περιμέναμε για να απολαύσουμε την θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο. Παίρνουμε λοιπόν το μαγιό μας και φύγαμε για παραλία!
Μακιγιάζ Καλοκαίρι 2024 ότι πιο νέο κυκλοφορεί!
Μακιγιάζ, ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ

Μακιγιάζ Καλοκαίρι 2024 ότι πιο νέο κυκλοφορεί!

Μακιγιάζ Καλοκαίρι 2024 ότι πιο νέο κυκλοφορεί! Κάθε νέα σεζόν φέρνει μαζί της φρέσκες ιδέες και ανανεωμένες προτάσεις στο μακιγιάζ από τους κορυφαίους makeup artists. Το Καλοκαίρι 2024 δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς οι experts μας παρουσίασαν τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν.
Η τελευταία λέξη της μόδας!
ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ

Η τελευταία λέξη της μόδας!

Η τελευταία λέξη της μόδας! Σήμερα θα δούμε ποια είναι η τελευταία λέξη της μόδας σε ρούχα και χρώματα. Ναι αγαπητές μου κοκέτες, το καλοκαίρι μας πλησιάζει με ταχείς ρυθμούς και μπορώ από τώρα να σας υποσχεθώ ότι θα είναι από τα πιο καυτά καλοκαίρια της μόδας.