Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

Μυστικα μακιγιαζ για τελειες ατελειες

mystika-makigiaz-gia-teleies-ateleies-penbeautysecrets.blogspot.gr
Η ομορφιά χωρίς ψεγάδι Θα ήταν βαρετή. Οι ατέλειες είναι το«αλατοπίπερο» σε ένα πρόσωπο που διαφορετικά Θα ήταν ανούσιο. Η μεγάλη ή η πλατιά μύτη  το έντονο πιγούνι τα μικρά μάτια, το μεγάλο στόμα ή το μακρύ πρόσωπο  είναι καθαρά θέμα δικής σας απόφασης για το ηώς Θα τα… φορέσετε. Επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε, μάθετε τα τρικ του μακιγιάζ  και γιορτάστε κάθε μέρα με χαρά και αυτοπεποίθηση τη δική σας, ξεχωριστή ομορφιά.
ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΤΗ
Προτεραιότητα: πριν αποφασίσετε πως το ζητούμενο είναι να καμουφλάρετε μια στραβή, μεγάλη ή γαμψή μύτη, λάβετε υπόψη σας πως η μύτη δημιουργεί την «προσωπικότητα» ενός προσώπου και δίνει ένα πολύ ξεχωριστό στιλ.
0 τρόπος: αντισταθμίστε την ένταση της μύτης, δημιουργώντας όμορφα μάτια, φωτεινή επιδερμίδα και προσεγμένα χείλη. Η μύτη γίνεται λιγότερο έντονη αν βάλετε κονσίλερ στα «φτερά» της. Στη συνέχεια βάλτε υγρό φον ντε τεν και διάφανη πούδρα σε ολόκληρο το πρόσωπο.
Αποφύγετε: το πολύ ροζ ρουζ, τα πολύ έντονα χείλη και τις μεγάλες αντιθέσεις στα χρώματα τον μακιγιάζ.
Επιπλέον μυστικό: βάλτε λίγο ανοιχτόχρωμο φον ντε τεν στο tίρ της μύτης και δημιουργήστε ένα φωτεινό σημείο κάτω από τα μάτια, ξεκινώντας από την εσωτερική τούς γωνία και φτάνοντας μέχρι την αρχή της μύτης.
Μαλλιά: ιδανικό είναι ένα «φλού» καρέ που μαλακώνει το
πρόσωπο, με μύτες που πέφτουν ελεύθερες και όγκο στην
κορυφή. Ξεχάστε τη χωρίστρα στη μέση και τα πολύ ίσια μαλλιά. Τα κοντά κουρέματα Θα πρέπει να έχουν αρκετό μήκος, ώστε να « τύνουν» το λαιμό, ενώ αν τραβήξετε τα μαλλιά προς τα πίσω φροντίστε να κάνετε ένα πιο χαλαρό πιάσιμο, με όγκο στους κροτάφους.

ΜΙΚΡΟ ΜΕΤΩΠΟ
Προτεραιότητα: αν η γραμμή των μαλλιών σας ξεκινάει από χαμηλά, λίγο πάνω από τα φρύδια, το πρόσωπό σας έχει ανάγκη να «αναπνεύσει». Ελευθερώστε, λοιπόν, το χώρο, μην κρύβετε το μέτωπό σας και προτιμήστε απαλές, γυμνές αποχρώσεις, πού θα φωτίσουν το βλέμμα.
0 τρόπος  Στα μάτια προτιμήστε το απαλό μακιγιάζ, με λαμπερές σκιές. Τα προσόντα λάμψης στα ζυγωματικά και τα κοραλλί ή ροδακινί ρουζ φωτίζουν το βλέμμα.
Αποφύγετε τα ξανασχεδιασμένα φρύδια, το πολύ σκούρο μακιγιάζ στα μάτια, τα πολύ κόκκινα χείλη και την πολύ brοnze επιδερμίδα, καθώς όλα αυτά σκληραίνουν τα χαρακτηριστικά.
Επιπλέον μυστικό: αν το smοky μακιγιάζ είναι η αδυναμία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γκρι σκιά και όχι μαύρη.
Μαλλιά: το πρόσωπο χρειάζεται «αέρα», γι’ αυτό είναι απαραίτητος ο όγκος στην κορυφή του κεφαλιού. Ξεχάστε τη φράντζα και τις αφέλειες, κάντε χωρίστρα στη μέση, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν αριστερά και δεξιά, διατηρήστε το μήκος στα πλαϊνά μαλλιά, προτιμήστε χτενίσματα με όλα τα μαλλιά προς τα πίσω
ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΙΑ
Προτεραιότητα: το μακιγιάζ που τα κάνει να φαίνονται ξεκούραστα, φωτεινά και με την εσωτερική γωνία, ενώ αν είναι κοντά το ένα με το άλλο, ξεκινήστε τη γραμμή από τη μέση τον ματιού. Τελειώστε με άφθονη μάσκαρα.
Αποφύγετε: το σκούρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Αντίθετα, μια γραμμή με λευκό μολύβι ανοίγει αυτομάτως το βλέμμα και δείχνει τα μάτια μεγαλύτερα και ξεκούραστα.
Επιπλέον μυστικό: τραβήξτε την προσοχή στο κάτω μέρος τον προσώπου, με έντονο κραγιόν στα χείλη.
Μαλλιά: ασύμμετρες φράντζες και χρώμα ή ανταύγειες που προσθέτουν λάμψη και όγκο.
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Προτεραιότητα: το μακιγιάζ σε γλυκές αποχρώσεις, που Θα δημιουργήσει ένα «ψεύτικο» οβάλ απαλύνοντας τις έντονες γωνίες της γνάθου.
0 τρόπος: για να δημιουργήσετε οπτικό εφέ, βάλτε
χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο- λίγη σκούρα πούδρα χαμηλά, στα κόκαλα της κάτω γνάθου. Πατώντας στα ζυγωματικά, κατεβείτε μέχρι την άκρη τον πιγουνιού. Στη συνέχεια περάστε με μια διάφανη πούδρα όλο το πρόσωπο, χωρίς να παραλείψετε το λαιμό. Σαν τελική πινελιά βάλτε μόνο στα μήλα τον προσώπου ρουζ σε κοραλλί-ροζ απόχρωση. Τελειώστε τονίζοντας τα χείλη με λαμπερά κραγιόν και γκλος, που Θα τα κάνουν να δείχνουν πλούσια.

Αποφύγετε: το «χτισμένο» πρόσωπο, που οφείλεται στις μεγάλες ποσότητες πούδρας και φον ντε τεν.
Επιπλέον μυστικό: τα καλοσχηματισμένα φρύδια, το eγeliner στα μάτια και το τέλειο περίγραμμα στα χείλη, δίνει σοφιστικέ ύφος που τραβάει την προσοχή στα χαρακτηριστικά και την έκφραση τον προσώπου.
Μαλλιά: το αυστηρό τετράγωνο τον προσώπου θα γλυκάνει με μια αέρινη φράντζα. Αποφύγετε τη χωρίστρα στη μέση, που σκληραίνει το πρόσωπο, καθώς και τον έντονο όγκο στα πλαϊνά, που τονίζει τις γωνίες στο σαγόνι.
ΕΝΤΟΝΑ ΜΗΛΑ. ΚΑΙ ΜΑΓΌΥΑΑ Προτεραιότητα: αν είστε κάτω από 30, μπορείτε να
«σκάψετε» τα μάγουλα πού δίνουν το «baby face» πού
ίσως δεν Θέλετε. Οι άνω των 50 Θα πρέπει μάλλον να
χαίρονται, καθώς τα στρογγυλά μάγουλα, δηλαδή το
«γεμάτο» πρόσωπο, δίνει όψη νεανικότητας. Η σμίλευση
των ζυγωματικών γίνεται αν δουλέψουμε με διαφορετικές
αποχρώσεις φον ντε τεν και πούδρας, με μεγάλη όμως
προσοχή, ώστε να μην υπάρχει έντονη αντίθεση μεταξύ
της σκούρος και της ανοιχτής απόχρωσης.

0 τρόπος: απλώστε με έμφαση στα μάγουλα υγρό φον ντε τεν και στη συνέχεια μπρονζέ πούδρα ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά. Στο κέντρο των μήλων και με φορά προς τα έξω, απλώστε ρουζ σε απαλή ροζ απόχρωση.
Αποφύγετε: την τοποθέτηση ρουζ κυκλικά στο κέντρο των μήλων, τα ροδοκόκκινα χρώματα στα μάγουλα και τα φρουτένια χρώματα στα χείλη.
Επιπλέον μυστικό: τονίστε τα μάτια με smοky σκιές, άφθονη μάσκαρα και έντονες περασιές με μολύβι, ώστε το βλέμμα να τραβάει όλη την προσοχή.
Μαλλιά: κουρέματα πού αφήνουν ελεύθερους τούς ώμους
και το λαιμό, ασυμμετρίες, ντεγκραντέ φράντζες, καρέ με γυμνό, κοντοκουρεμένο αυχένα και μήκος στα μπροστινά μαλλιά.

Μυστικά
1-Διαλέξτε κονσίλερ έναν τόνο
πιο ανοιχτό από αυτόν της επιδερμίδας σας.

2-Βάζετε πρώτα το προϊόν στη ράχη του χεριού σας και μετά με
το δάκτυλό σα παίρνετε όσο Θέλετε για να το εφαρμόσετε στο
πρόσωπο (έτσι αποφεύγετε να «πέσει» πολύ προϊόν στο πρόσωπο).

3-Η κουρασμένη, θαμπή επιδερμίδα και οι ρυτίδες τονίζουν
τα ελαττώματα ενός προσώπου.

4-Δώστε λύμφη στην επιδερμίδα σας, όποιο κι αν είναι
το πρόβλημα που θέλετε να καλύψετε.

5-Τα σκούρα χρώματα «μικραίνουν» και τα ανοιχτά «ανοίγουν»
τα χαρακτηριστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *