Δευτέρα, 24 Ιουνίου

Οι hot τάσεις στο μανικιούρ σε χρώματα και σχήματα, για το καλοκαίρι 2015!

Οι hot τάσεις στο μανικιούρ

Επει­δή καμία γυ­ναί­κα δεν είναι πε­ρι­ποι­η­μέ­νη αν δεν έχει πε­ρι­ποι­η­μέ­νο μα­νι­κιούρ και επει­δή ένα βερ­νί­κι νυ­χιών ή σχέ­δια στο μα­νι­κιούρ μπο­ρούν ν΄ανα­νε­ώ­σουν την εμ­φά­νι­σή μας, ας δούμε ποιες είναι hot τά­σεις σε χρώ­μα­τα και σχή­μα­τα για το κα­λο­καί­ρι 2015, για τα χέρια μας!

1. Μπλε και γα­λά­ζια χρώ­μα­τα 

blue nailsΜπο­ρεί η βάση να είναι το γα­λά­ζιο, μπο­ρεί πάνω σ΄αυτή να γί­νουν σχέ­δια, ή να προ­τι­μά­τε τις τόσο κα­λο­και­ρι­νές ρίγες. Μπλε και γα­λά­ζιο λοι­πόν πρω­τα­γω­νι­στούν στην μόδα στο μα­νι­κιούρ του φε­τι­νού κα­λο­και­ριού.

2. Πο­λύ­χρω­μο μα­νι­κιούρ

colorful nailsΜια εύ­κο­λη λύση που φο­ριέ­ται πολύ είναι δια­φο­ρε­τι­κό χρώμα για κάθε νύχι. Η hot τάση είναι το πο­λύ­χρω­μο μα­νι­κιούρ στο ίδιο δά­χτυ­λο! Πολύ εντυ­πω­σια­κό και ό,τι πρέ­πει για το κα­λο­καί­ρι.

3. Messy μα­νι­κιούρ 

messy nails 5Η απε­νο­χο­ποί­η­ση του χα­λα­σμέ­νου μα­νι­κιούρ μόλις ήρθε και λέ­γε­ται… Messsy! Έτσι δεν πε­ρι­μέ­νου­με πότε θα χα­λά­σει το βερ­νί­κι στα νύχια, αλλά η μόδα θέλει από την αρχή… χα­λα­σμέ­νο μα­νι­κιούρ!

4. Κόκ­κι­νες και ροδί απο­χρώ­σεις 

red nailsΤο αγα­πη­μέ­νο μας, το κλα­σι­κό κόκ­κι­νο, το κα­λο­καί­ρι του 2015 γί­νε­ται πιο φω­τει­νό, ακόμη πιο λα­μπε­ρό και ται­ριά­ζει τέ­λεια με τις ηλιο­κα­μέ­νες επι­δερ­μί­δες.

5. Nude μα­νι­κιούρ 

nails 1Πάντα τα φυ­σι­κά, nude χρώ­μα­τα στα νύχια είναι chic και κομψά. Αυτό το κα­λο­καί­ρι μά­λι­στα οι μπεζ, στο χρώμα του δέρ­μα­τος, λευ­κές και εκρού απο­χρώ­σεις έχουν την τι­μη­τι­κή τους. Τολ­μή­στε το και στα πόδια (όχι άλλο κόκ­κι­νο και μπορ­ντώ).

6. Οβάλ νύχια 

nails 3Τώρα το κα­λο­καί­ρι τα νύχια αλ­λά­ζουν σχήμα κι από τε­τρά­γω­να γί­νο­νται οβάλ… Κλα­σι­κά και ρετρό αλλά τόσο trendy!

7. Κοντά νύχια 

nails 4Ναι, είναι ό,τι πιο βο­λι­κό και η τάση του φε­τι­νού κα­λο­και­ριού λέει “ΝΑΙ” στα κοντά νύχια!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *