Οι hot τάσεις στο μανικιούρ σε χρώματα και σχήματα, για το καλοκαίρι 2015!

Οι hot τάσεις στο μανικιούρ

Επει­δή καμία γυ­ναί­κα δεν είναι πε­ρι­ποι­η­μέ­νη αν δεν έχει πε­ρι­ποι­η­μέ­νο μα­νι­κιούρ και επει­δή ένα βερ­νί­κι νυ­χιών ή σχέ­δια στο μα­νι­κιούρ μπο­ρούν ν΄ανα­νε­ώ­σουν την εμ­φά­νι­σή μας, ας δούμε ποιες είναι hot τά­σεις σε χρώ­μα­τα και σχή­μα­τα για το κα­λο­καί­ρι 2015, για τα χέρια μας!

1. Μπλε και γα­λά­ζια χρώ­μα­τα 

blue nailsΜπο­ρεί η βάση να είναι το γα­λά­ζιο, μπο­ρεί πάνω σ΄αυτή να γί­νουν σχέ­δια, ή να προ­τι­μά­τε τις τόσο κα­λο­και­ρι­νές ρίγες. Μπλε και γα­λά­ζιο λοι­πόν πρω­τα­γω­νι­στούν στην μόδα στο μα­νι­κιούρ του φε­τι­νού κα­λο­και­ριού.

2. Πο­λύ­χρω­μο μα­νι­κιούρ

colorful nailsΜια εύ­κο­λη λύση που φο­ριέ­ται πολύ είναι δια­φο­ρε­τι­κό χρώμα για κάθε νύχι. Η hot τάση είναι το πο­λύ­χρω­μο μα­νι­κιούρ στο ίδιο δά­χτυ­λο! Πολύ εντυ­πω­σια­κό και ό,τι πρέ­πει για το κα­λο­καί­ρι.

3. Messy μα­νι­κιούρ 

messy nails 5Η απε­νο­χο­ποί­η­ση του χα­λα­σμέ­νου μα­νι­κιούρ μόλις ήρθε και λέ­γε­ται… Messsy! Έτσι δεν πε­ρι­μέ­νου­με πότε θα χα­λά­σει το βερ­νί­κι στα νύχια, αλλά η μόδα θέλει από την αρχή… χα­λα­σμέ­νο μα­νι­κιούρ!

4. Κόκ­κι­νες και ροδί απο­χρώ­σεις 

red nailsΤο αγα­πη­μέ­νο μας, το κλα­σι­κό κόκ­κι­νο, το κα­λο­καί­ρι του 2015 γί­νε­ται πιο φω­τει­νό, ακόμη πιο λα­μπε­ρό και ται­ριά­ζει τέ­λεια με τις ηλιο­κα­μέ­νες επι­δερ­μί­δες.

5. Nude μα­νι­κιούρ 

nails 1Πάντα τα φυ­σι­κά, nude χρώ­μα­τα στα νύχια είναι chic και κομψά. Αυτό το κα­λο­καί­ρι μά­λι­στα οι μπεζ, στο χρώμα του δέρ­μα­τος, λευ­κές και εκρού απο­χρώ­σεις έχουν την τι­μη­τι­κή τους. Τολ­μή­στε το και στα πόδια (όχι άλλο κόκ­κι­νο και μπορ­ντώ).

6. Οβάλ νύχια 

nails 3Τώρα το κα­λο­καί­ρι τα νύχια αλ­λά­ζουν σχήμα κι από τε­τρά­γω­να γί­νο­νται οβάλ… Κλα­σι­κά και ρετρό αλλά τόσο trendy!

7. Κοντά νύχια 

nails 4Ναι, είναι ό,τι πιο βο­λι­κό και η τάση του φε­τι­νού κα­λο­και­ριού λέει “ΝΑΙ” στα κοντά νύχια!

πηγή

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr