Τρίτη, 28 Μαρτίου

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2020 δεν έχουν όρια!

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2020 δεν έχουν όρια!

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2020 δεν έχουν όρια!

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2020 δεν έχουν όρια! Ωστόσο, δεν είμαστε όλες πρόθυμες να μπούμε στο παιχνίδι της συνεχούς αλλαγής. Μερικές γυναίκες αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών τους κάθε δύο-τρεις μήνες.Σε περίπτωση που και εσύ αγαπάς τέτοιες συνεχείς αλλαγές, τότε υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις.

Φροντίδα

Η κύρια προϋπόθεση είναι να διατηρήσουμε υγιή μαλλιά και μετά τη βαφή είναι :

  • Να χρησιμοποιούμε βαφές υψηλής ποιότητας
  • Να τις χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τις οδηγίες

Αυτά τα δύο είναι το κύριο μέλημα μας για να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας υγιεί.

Δες τις 6 πιο hot τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2020 και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει!

# 1. Κόκκινα μαλλιά 

Κόκκινα χρώματα μαλλιών 2020

Είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς μια κοκκινομάλλα.Το κόκκινο, είναι μια από τις πιο hot τάσεις στα χρώματα μαλλιών το 2020. Φέτος θα δούμε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου από το φυσικό κόκκινο ως το βαθύ κόκκινο της κερασιάς.

# 2. Λευκά ξανθά μαλλιά

Λευκά ξανθά χρώματα μαλλιών 2020

Τα λευκά ξανθά μαλλιά δεν προορίζονται για της γυναίκες που θέλουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το λευκό ξανθό θέλει λίγο σκοτεινή ρίζα. Για να πετύχεις αυτή την εξαιρετικά ελαφριά σκιά ίσως χρειαστείς μερικά κιτ λεύκανσης.

# 3. Μαύρα μαλλιά

Μαύρα χρώματα μαλλιών 2020

Τα μαύρα μαλλιά είναι μία από τις τελευταίες τάσεις το 2020. Τα είδαμε σε όλες τις διάσημες πασαρέλες σε φυσικά σγουρά ή δεμένα με κάθε τρόπο.

# 4. Bronde μαλλιά

Bronde μαλλιά

Το Bronde χρώμα μαλλιών, είναι ανάμεσα σε ξανθό και σε καφέ, χρώμα μαλλιών.Είναι μια τάση που είδαμε και το 2019 και συνεχίζει ακάθεκτα και το 2020. Αν είσαι τυχερή και τα μαλλιά σου έχουν το φυσικό τους χρώμα, είναι πιο εύκολο να τα πετύχεις με χρωμοσαμπουάν, ανεξάρτητα από το αρχικό χρώμα των μαλλιών σου.

 

# 5. Ζεστό σοκολατί χρώμα μαλλιών

Καφέ σοκολατί

Τα πλούσια και ζεστά, καστανά μαλλιά, στο χρώμα της σοκολάτας, είναι μια από τις πιο τέλειες τάσεις στα χρώματα μαλλιών το 2020. Αυτή η βαθιά καφέ απόχρωση κολακεύει, όλους σχεδόν τους τόνους δέρματος.

# 6. Pastel χρώμα μαλλιών

Pastel χρώμα μαλλιών

Τα Pastel χρώματα μαλλιών είναι αθόρυβα.Οι παστέλ αποχρώσεις που ήταν τόσο δημοφιλείς το 2019 εξακολουθούν να είναι τάση και το 2020.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *