Κυριακή, 14 Απριλίου

Ομορφη ολη μερα με το σωστο μακιγιαζ

Το μακιγιάζ  το πρωί μας αρέσει μας δείχνει  όμορφες και φρέσκιες , αλλά από τα μέσα του απογεύματος  το μακιγιάζ  έχει φύγει  το πρόσωπο μας δείχνει κουρασμένο.Εδώ σας δείχνουμε πώς να μακιγιαριστείτε εύκολα και γρήγορα.
Μόνο  με  τα απαραίτητα!

Omorfi̱-oli̱-mera-me-to-so̱sto-makigiaz-1-penbeautysecrets.blogspot.gr

1-Ευχάριστη κατάληξη της διαδικα­σίας καθαρισμού και πρώτο βήμα για ένα τέλειο μακιγιάζ: η λοσιόν προσώπου. Ανάλογα με τα συστα­τικά της χαρίζει στην επιδερμίδα όψη ματ, την απολυμαίνει ή τη δροσίζει. Το καλύτερο είναι να την απλώνετε απαλά με τους ειδι­κούς δίσκους από βαμβάκι, εξαι­ρώντας την περιοχή των ματιών.Αφού καθαρίσετε πολύ καλά το πρόσωπο, πέρασέ το με λίγη ενυδατική κρέμα.
Omorfi̱-oli̱-mera-me-to-so̱sto-makigiaz-2-penbeautysecrets.blogspot.gr
2-Μεγάλη σημασία έχει η σωστή βά­ση! Τα σύγχρονα μέικ-απ περιέ­χουν βέβαια συστατικά που περι­ποιούνται την επιδερμίδα, όμως δεν Θα πρέπει ν’ απλώνονται απ’ ευθείας επάνω σ’ αυτήν, αλλά επάνω από την κρέμα ημέρας. Έτσι όχι μόνο απλώνονται πιο εύκολα και ομοιόμορφα, αλλά διατηρούνται και περισσότερο.
Omorfi̱-oli̱-mera-me-to-so̱sto-makigiaz-3-penbeautysecrets.blogspot.gr
3-Καλύψτε τις ατέλειες με το ειδικό στικ. Θα εξαφανίσετε στη στιγμή κύκλους γύρω από τα μάτια, σπυ­ράκια ή μαύρα στίγματα. Η από­χρωση της επικάλυψης Θα πρέπει να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτή από το χρώμα του μέικ-απ. Μπο­ρείτε ν’ απλώσετε το χρώμα απ’ ευθείας με το στικ και να το ρετουσάρετε απαλά ή καλύτερα να το μεταφέρετε μ’ ένα πινέλο.
Omorfi̱-oli̱-mera-me-to-so̱sto-makigiaz-4-penbeautysecrets.blogspot.gr
4-Σκουπίστε, τελειώστε – η αρχή αυτή είναι αποτελεσματική και για τις γυαλάδες του δέρματος. Ειδικά μαντιλάκια απορρο­φούν τη λιπαρότητα και συγχρόνως θαμπώνουν την περιοχή. Έτσι το μέικ-απ διατηρείται άψογο και στη λιπαρή περιοχή. Με κοινά χαρτομά­ντιλα μπορείτε επίσης να αφαιρέσε­τε εύκολα την περιττή κρέμα ή το πλεονάζον μέικ-απ
Omorfi̱-oli̱-mera-me-to-so̱sto-makigiaz-5-penbeautysecrets.blogspot.gr
5-Για την τοποθέτηση της βάσης οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν σφουγγαράκι. Τα σύγχρονα απαλά μέικ ­απ μπορείτε όμως να τα απλώσετε και με καθαρά δάχτυλα. Προσοχή: ν’ απλώ­νετε τη βάση με κινήσεις προς τα έξω και προς τα κάτω. Διαφορετικά μπορεί να συγκεντρωθεί πολύ χρώμα στις μικρές ρυτίδες.
Omorfi̱-oli̱-mera-me-to-so̱sto-makigiaz-6-penbeautysecrets.blogspot.gr
6-Απαλά χρώματα σε βλέφα­ρα και χείλη πλάθουν το τέ­λειο φυσικό λουκ. Λίγη σκιά και λίγη μάσκαρα δίνουν λάμψη στο βλέμμα. Στα χείλη λαμπυρίζει ένα Gloss με ρόδινη ανταύγεια.
Omorfi̱-oli̱-mera-me-to-so̱sto-makigiaz-7-penbeautysecrets.blogspot.gr
Τόνοι γοητείας
Δεν χρειάζεστε πολλά χρώματα για να εμφανιστείτε το πρωί πιο φρέσκια και όμορφη. Με απαλούς φυσικούς τόνους μπεζ και καφέ Θα είστε πάντα εντάξει. ‘Όσο πιο σκούρα η επιδερμίδα, τα μάτια και τα μαλλιά, τόσο πιο έντονο μπορεί να είναι το χρώμα για τις σκιές των ματιών και για το κραγιόν των χειλιών.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *