Παρασκευή, 14 Ιουνίου

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΒ-ΑΓ

ΟΝΕΙΡΑ-ΑΠΟ-ΑΒ-ΑΓ-www.beauty-secrets.gr

ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ: Αν εσύ είσαι αβάπτιστος κακό περίμενε στην ζωή σου. Αν δεις άλλον αβάπτιστο, παιδί σου, αδελφό σου κτλ. Θ’ αρρωστήσει. Αν ό­μως το πρόσωπο πραγματικά είναι αβάπτιστο τότε στεναχώρια περαστική Θα έχεις.

ΑΒΑΘΟ: Αν δεις άβαθο πηγάδι ή οτιδήποτε έχει νερό, Θάλασσα κτλ. τότε ελπίζεις σε κάτι που δεν Θα έχει καλό τέλος.

ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ: Αν είσαι αβοήθητος κάπου 8α ζητήσεις μια χάρη και Θα σου αρνηθούν. Αν αφήνεις εσύ άλλον αβοήθητο, τα αισθήματά σου γι αυτό το πρόσωπο είναι ψεύτικα.

ΑΒΟΥΛΟΣ: Αν δεν μπορείς να πάρεις πρωτοβουλία για κάτι Θα βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΑΒΡΑΑΜ: Αγαθά και ευλογίες περίμενε στο σπίτι σου αν ονειρευτείς τον Αβραάμ.

ΑΒΡΕΧΤΟΣ: Αν βρέχει ή πέφτεις μέσα στο νερό και δεν βραχείς κάτι απρόοπτο θα σου συμβεί που Θα ταραχτείς.

ΑΒΥΣΣΟΣ: ‘Όπως κι αν την βλέπεις είναι κακό, εκτός αν είσαι άρρωστος

στ’ αλήθεια κατ βλέπεις ότι βγαίνεις ή σε βγάζουν από μέσα. Αν την βλέ­πεις μόνο, περαστική λαχτάρα και δυσχέρεια, αν πέφτεις, αρωστεία πε­ρίμενε, ίσως και θάνατο.

ΑΓΑΘΑ: Αν το σπίτι σου είναι γεμάτο αγαθά και είσαι φτωχός περίμενε το ίδιο και στην πραγματικότητα, αν είσαι πλούσιος περίμενε οικονομικές κρίσεις.

ΑΓQΘΟΕΡΓΙΑ: Αν κάνεις, Θα χάσεις χρήματα, η δουλειά που επιχειρείς δεν θα πετύχει.

ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ: Αν νοιώθεις, αναπαύεσαι σε ακατάλληλη ώρα.

ΑΓΑΛΜΑ: Ζωντανεμένο σημαίνει γρήγορα στασιμότητα στις δουλειές σου. Ακίνητο σημαίνει προδοσία φίλου ή μάλλον ερωμένου. Αν εσύ είσαι άγαλ­μα στενοχώριες οικονομικές, επαγγελματικές.

ΑΓΑΜΟΣ: Αν είσαι παντρεμένος και ονειρευτείς ότι είσαι άγαμος τότε συζυγικές φασαρίες θα έχεις, και πιθανότητα διαζυγίου. Αν είσαι άγαμος στην πραγματικότητα όμως σημαίνει προσεχές γάμο.

ΑΓΑΝΑΚΤΩ: Κάποιος Θα κάνει κάτι εις βάρος σου που δεν το περίμενες.

ΑΓΑΠΩ: Αν αγαπάς ή αγαπιέσαι από άλλον ευχάριστο γεγονός Θα σου συμ­βεί, ή β’ ακούσεις για κάποιον γάμο ή βάφτιση.

ΑΓΑΣ: Να φυλαχτείς από κάποιον που επιβουλεύεται την συζυγική σου γαλήνη.

ΑΓΓΑΡΕΙΑ: Να αποφύγεις τους ανθρώπους που χρωστάς, αν δεις ότι σε βάζουν σε αγγαρεία. Αν αποφύγεις να την κάνεις θα ξεφύγεις προς το παρόν από τα χρέη σου.

ΑΓΓΕΙΟ: Αν είναι αρχαίο δόξα Θα έχεις. Αν είναι γεμάτο με οτιδήποτε πε­ρίμενε ευτυχία, εκτός αν είναι γεμάτο με λεφτά ή χρυσό τότε απροσδόκη­τη στενοχώρια σε περιμένει. Αν κόρη το κρατά γεμάτο λουλούδια πρόταση γάμου Θα έχει.

ΑΓΓΕΛΙΑ: Σε εφημερίδα ή τοιχοκολλημένη που αφορά εσένα, τα μυστικά σου Θα κοινοποιηθούν, αν αφορά φίλο σου ή συγγενή θα του κάνεις κακό με λόγια που θα πεις. Αν είναι για άγνωστο, είδηση από μακριά θ’ ακούσεις. ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αν σου φέρνει είδηση γραφτή, ευχάριστα 8′ ακούσεις. Αν εσύ είσαι αγγελιοφόρος δεν σε εμπιστεύονται οι φίλοι σου, και προσπά­θησε ν’ αλλάξεις συμπεριφορά. Αν ο αγγελιοφόρος φοράει στρατιωτική στολή και πάνω σε άλογο, κέρδη ανέλπιστα περίμενε.

ΑΓΓΕΛΟΣ: Γ1άντα καλό το όνειρο: Ο Θεός σε προστατεύει. Αν άγγελος σε σηκώνει στα φτερά του τιμή και δόξα Θα έχεις. Αν έχει μαύρα φτερά όμως τότε θάνατο δικού σου 8′ ακούσεις. Αν εσύ είσαι άγγελος όμως Θάνατος σε σένα ή βαριά αρρώστια.

ΑΓΓΟΥΡΙ: Βλέπε λαχανικά στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΓΕΛΑΔΑ: Βλέπε ζώα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΓΕΜΙΣΤΟΣ: Βλέπε άδειος.

ΑΓΕΝΗΣ: Αν· εσύ γίνεις αγενής ο προϊστάμενος σου Θα σε επαινέσει. Αν δεις άλλον να ‘ναι αγενής μαζί σου Θα σου κάνει καλό που θα σε τιμήσει. ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ: Αν ονειρευτείς ότι κάποιος είναι ακόμα αγέννητος, βάσανα που δεν τα περιμένεις θα έχεις.

ΑΓΕΡΑΣΤΟΣ: Αν δεις ότι δήθεν περάσανε πολλά χρόνια και δεν έχεις γε­ράσει, υγεία Θα έχεις. Αν ονειρευτείς ότι είσαι ακόμα παιδί στο σώμα Θα ζήσεις πολλά χρόνια.

ΑΓΕΥΣΤΟΣ: Βλέπε άνοστος.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ: βλέπε ευαγγέλιο.

ΑΓΙΑΖΩ: Αν βλέπεις πως γίνεσαι άγιος, πρόσεξε τις πράξεις σου γιατί Θα αποκαλυφτείς και Θα πληρώσεις για μια βρομοδουλειά που σκέφτεσαι να κάνεις:

ΑΓΙΑΣΜΟΣ: Αν γίνεται στο σπίτι σου ανακούφιση από στεναχώριες θά’χεις. Αν εσύ αγιάζεις χωρίς να ‘σαι παπάς Θα κάνεις κάτι κακό που Θα σου επι­φέρει κοινωνική καταστροφή.

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ: Αν βλέπεις, γαλήνη και σιγουριά στην οικογένειά σου. ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ: Αν βρίσκεσαι στους Αγίους Τόπους οι δουλειές σου Θα προο­δεύσουν ανέλπιστα.

ΑΓΙΟΚλΗΜΑ: Για τους νέους και ανύπαντρους ευγενικά αισθήματα νοιώθει κάποιος γι’ αυτούς. Για τους παντρεμένους συζυγική ευτυχία.

ΑΓΙΟΣ: Αν ο ‘Άγιος σε μαλώνει θ’ αρρωστήσεις. Αν απλώς μιλάς μαζί του θα πάρεις αποφάσεις που θα σου βγουν σε καλό. Αν φεύγει και σε παίρνει μαζί του Θάνατος για σένα. Αν κοιμάται μαζί σου Θάνατος για το ταίρι σου.

ΑΓΚΑΘΙ: Στεναχώριες και θλίψεις αν περπατάς πάνω σε αγκάθια και σε πο­νούν. Αν δεν πονάς, οι κόποι σου δεν πάνε χαμένοι. Αν κουβαλάς στην πλάτη αγκάθια, ερωτικά βάσανα Θα ‘χεις. Αν καθαρίζεις δρόμο για να περάσεις Θα παρεμποδιστούν όλες οι δυσκολίες που έχεις. Αν καρφωθείς με αγκάθι αρρώστια Θα ‘χεις. Αν φοράς αγκαθωτό στεφάνι θα κοπιάσεις πολύ μέχρι να κατορθώσεις αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις.

ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ. Αν αγκαλιάζεις αγαπημένο σου πρόσωπο ευχάριστες ειδή­σεις Θα ‘χεις. Αν αγκαλιάζεις εχθρό σου θα τα φτιάξεις μαζί του. Αν αγκαλιάζεις διάσημο πρόσωπο Θ’ αναγνωριστεί η αξία σου, και Θα πάρεις προαγωγή. Αν σ’ αγκαλιάζει άλλος εσένα κάποιος Θα σε κακολογήσει. Πολ­λοί άνθρωποι έχουν την αγκαλιά για ταξίδι ή αποχωρισμό.

ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Αν την τρως ωμή νομικές και περιουσιακές υποθέσεις σου δεν

Θα πάνε καλά. Αν την τρως ψημένη πίκρα από αγαπητό σου πρόσωπο Θα

δοκιμάσεις. Αν την δίνεις σε άλλον θα πικράνεις άθελά σου αυτά το

πρόσωπο.

ΑΓΚΙΣΤΡΙ: Το αγκίστρι έχει πολλές έννοιες μα οι πιο συνηθισμένες σημαίνουν δόλο και πονηριά. Αν αγκιστρώνεις κάποιον Θα τον μπλέξεις σε μεγάλες περιπέτειες και βάσανα. Αν αγκιστρώνεσαι μόνος σου Θα βλάψεις τον εαυτό σου με πονηρές δουλειές που ετοιμάζεις. Αν προσπαθείς να πιά­σεις ψάρια και δεν πιάνεις Θα σε ανακαλύψουν πριν κάνεις κάτι κακό, αν πιάνεις ψάρι τότε 8α πάθεις μεγάλες λαχτάρες από τις πονηριές σου. Αν σου δίνουν αγκίστρι πρόσεξε καλά τις προτάσεις που σου κάνουν πριν τις δεχτείς.

ΑΓΚΥΡΑ: Πάντα καλό, εκτός αν την βλέπεις στην στεριά. Αν ρίχνεις άγκυ­ρα καλυτέρευση της υγείας, της οικονομίας και της εργασίας σου περίμε­νε. Αν την σηκώνεις από το νερό Θα έχεις νέα δουλειά ή συνεργασία. Αν η Θάλασσα είναι γαλήνια θα έχεις επιτυχία, αν είναι φουρτουνιασμένη θά ‘χεις τ’ αντίθετα. Αν άγαμος σηκώνει άγκυρα 8′ αλλάξει ταίρι, αν ρίχνει Θα παντρευτεί.

ΑΓΛΥΚΑ: Αν δεις ότι τρως γλυκά χωρίς ζάχαρη αλλά δεν έχουν ούτε αλάτι

ούτε πικρή γεύση, καλύτερα να μην μετράς στις υποσχέσεις που σουδόθηκαν.

ΑΓΝΟ: Βλέπε παρθένο.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: θα σου συμβούν απρόσμενα καλές δουλειές. Αν περπατάς μαζί του και είσαι ανύπαντρος Θα παντρευτείς γρήγορα. Αν είσαι παντρεμένος Θα κάνεις γνωριμία με υψηλό πρόσωπο που Θα σε βοηθήσει. Αν μόνο μιλάς μαζί ταυ επιτυχία Θα ‘χεις. Αν τρως μαζί με άγνωστους Θα σε τιμήσουν ή Θα σε προβιβάσουν.

ΑΓΟΝΟΣ: Αν δεις άγονη γη οι δουλειές σου θα πάνε κακά και Θα κοπιάσεις πολύ να σταθείς πάλι στα πόδια σου.

ΑΓΟΡΑ: Αν περπατάς σε αγορά με κόσμο και προϊόντα γύρω οι δουλειές σου Θα πάνε καλά, αν αγοράζεις, κέρδη Θα ‘χεις, αν δεν αγοράζεις Θ’ ακούσεις δυσάρεστα νέα, αν η αγορά είναι άδεια κάποιο κακό θα πέσει στον τόπο σου.

ΑΓΟΡΑΖΩ: Καλές συνεργασίες Θα ‘χεις. Για πολλούς έχει διαφορετικές έν­νοιες ανάλογα με το τί αγοράζεις. Π.χ. αν αγοράζεις γάλα, ψωμί Θα ‘χεις ευλογίες, αν αγοράζεις αυγά ή αγκάθια Θα ‘χεις καυγάδες. Αν αγοράζεις χρυσάφι φτώχια Θα  ‘χεις, αν χόρτα ή ξύδι πίκρες. Αν αγοράζεις ρούχα, κα­πέλο, τιμές θα ‘χεις, αν παπούτσια στενοχώρια, αν λάδι Θα κάνεις μια βά­φτιση, ή θ’ αναρρώσεις αν είσαι άρρωστος.

ΑΓΟΡΙ: βλέπε ανθρώπινα γένη στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΓΟΡΑΝΟΜΟΣ: Αν είσαι Θα μπλεχτείς σε φασαρίες και Θα σου ζητηθεί να γίνεις μάρτυρας, αν μόνο τον δεις Θα σε πιάσουν σε μια ατιμία. ΑΓΟΡΕΥΩ: Αν είσαι εσύ που αγορεύεις θα πεις λόγια που Θα πειράξουν, αν δεις άλλον ν’ αγορεύει κουτσομπολιά Θ’ ακούσεις.

ΑΓΟΥΡΙΔΑ: Μια περαστική πίκρα Θα ‘χεις.

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Αν είσαι στ’ αλήθεια Θα σου δοθεί η ευκαιρία να καλυτε­ρεύσεις την θέση σου, αν είσαι μορφωμένος μια αναποδιά στην δουλειά σου θα έχεις που Θα σε κρατήσει στάσιμο για πολύ καιρό.


ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΩΟΣ: Αν κοιμάσαι ή κάθεσαι μαζί του ερωτικές απογοητεύσεις Θα ‘χεις με τον άνθρωπο που συνδέεσαι προς το παρόν. Αν τον βλέπεις μόνο από μακριά μπερδεψοδουλειές θα ‘χεις. Αν άνθρωπος αλλάξει σε αγριάνθρωπο αρρώστια Θα ‘χεις, αν εσύ γίνεσαι αγριάνθρωπος κακό τέ­λος Θα ‘χεις.ΑΓΡΑΦΟΣ: Αν δεις άγραφο χαρτί ή βιβλίο κάποιος τρέφει αγνά αισθήματα r ια σένα.

ΑΓΡΙΜΙ: Βλέπε θηρίο.

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ: Βλέπε ζώα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΓΡΙΟΜΟΡΦΟΣ: Βλέπε αγριάνθρωπος.

ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΑ: Βλέπε πτηνά στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΓΡΙΟΣΥΚΙΑ: Βλέπε δέντρα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΓΡΟΣ: Αν είναι αδιάβατος δυσκολίες Θα ‘χεις, αν είναι σπαρμένος με σι τηρά, πλούτη θα ‘χεις, αν είναι ανθόσπαρτος εύκολο βίο κι αν είσαι ανύπαντρος γάμο γρήγορα Θα κάνεις. Αν έχει δέντρα, σταθερή δουλειά Θα ‘χεις. Αν ζώα τρώνε μέσα, συγγενείς σου προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους κόπους σου. Αν δουλεύεις μέσα οι κόποι σου πάνε χαμένοι, αν κοιμά­σαι, από την τεμπελιά σου Θα χάσεις κι αυτά που έχεις, εκτός κι αν κοιμά­σαι σε ανθόσπαρτο αγρό ή με δέντρα φυτεμένο οπότε Θα ‘χεις κέρδος από κληρονομιά.

ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑΣ: Προξενιά για τους νέους, καλά αποτελέσματα στις υπο­θέσεις τους για τους παντρεμένους.

ΑΓΡΥΠΝΩ: Αν δεις ότι αγρυπνάς πάνω σε άρρωστο έχεις καλά αισθήματα γιο τους ανθρώπους. Αν αγρυπνάς για πεθαμένο που έχει πεθάνει στ’ α­λήθεια προ πολλού, βαριά αρρώστια ίσως και θάνατο προμηνύει, αν είναι ακόμα ζωντανός και εσύ τον ονειρεύεσαι πεθαμένο και ξενυχτάς γι’ αυτόν, τότε 8α πέσεις στον έρωτα αυτού του ανθρώπου και Θα σε εξαπατήσει.

ΑΓΧΟΝΗ: ‘Όποιος βλέπει αγχόνη καλύτερα να εξαφανιστεί από κει που ζει γιατί θα γίνει ρεζίλι. Αν σε κρεμούν οι στεναχώριες Θα σε πνίξουν.

ΑΓΩΓΙΑΤΗΣ: Αν είσαι εσύ, εξευτελισμό θα ‘χεις, αν βλέπεις άλλον αγωγιά­τη περιπλοκές στις δουλειές σου Θα ‘χεις.

ΑΓΩΝΑΣ: Αν παίρνεις μέρος σε αγώνες η τόλμη σου θα εκτιμηθεί και Θα αμειφθείς. Αν είσαι μόνο θεατής, καλύτερα να μετρήσεις τα πράγματα κα­λά πριν δεχτείς μια προσφορά για το συμφέρον σου. (Βλέπε και πολεμιστής) 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *