Τρίτη, 30 Μαΐου

Πως επιτυγχάνεται η ρύθμιση των κόκκινων δανείων

pos-epitygchanete-i-rythmisi-ton-kokkinon-danion-1

Πως επιτυγχάνεται η ρύθμιση των κόκκινων δανείων

Ένας μεγάλος εφιάλτης για ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων είναι και τα κόκκινα δάνεια. Σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων ανήκουν τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες.

Η μεγάλη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, η μείωση των μισθών και ακόμη περισσότερο η απώλεια μιας θέσης εργασίας έχουν σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να αδυνατεί να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα να καθυστερεί τις δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα και να κινδυνεύει να χάσει την επιχείρησή του, αλλά ακόμη και το σπίτι του.

Αυτό που αναζητά και επιδιώκει ένας μεγάλος αριθμός από εμάς είναι μια πιο ευνοϊκή και βιώσιμη ρύθμιση χρεών.

Ρύθμιση χρεών των ιδιωτών 

Ο νόμος Κατσέλη μπορεί να μας εξασφαλίσει ένα χρονικό διάστημα του μέλιτος όπου δεν θα χρειαστεί να καταβάλουμε καμία δόση, ή η δόση θα είναι πιο μικρή.

Είτε λοιπόν πρόκειται για στεγαστικό ή καταναλωτικό δάνειο, μπορούμε να καταφέρουμε μέχρι και διαγραφή των χρεών.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτόν τον νόμο είναι άνθρωποι που αδυνατούν να καταβάλουν τις προβλεπόμενες δόσεις των δανείων τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και οι παρούσες συνθήκες διαβίωσής τους δεν τους επιτρέπουν να το κάνουν.

Ρύθμιση χρεών των επιχειρήσεων

Ο νόμος 4469/2017 αφορά κατά κύριο λόγο στην ρύθμιση των οικονομικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων. Στην ουσία πρόκειται για έναν εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών ο οποίος επιδιώκει την εύρεση λύσης εξωδικαστικά και με την έμμεση επαφή δανειοδότη και δανειολήπτη.

Προϋπόθεση είναι οι επιχειρήσεις που θα κάνουν αίτηση ένταξης να έχουν ως φορολογική έδρα την ελληνική χώρα και οι συνολικές οφειλές τους να ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ.

Πως να κάνετε ρύθμιση οφειλών;

Αν θέλετε η προσπάθεια σας για νίκη να στεφτεί με επιτυχία, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με κάποιον ειδικό γνώστη και χειριστή αυτών των θεμάτων κι εκείνος θα αναλάβει να κάνει την καλύτερη δυνατή ρύθμιση κόκκινων δανείων για εσάς.

Η εταιρεία Virvilis, δραστηριοποιείται από το 1994 και ειδικεύεται, στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των τραπεζικών προϊόντων και των ακινήτων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας και δώσετε λύση
στα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Νόμο 4469/2017 για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, αλλά και για τον νόμο Κατσέλη, θα χαρούμε να ζητήσετε τις υπηρεσίες μας και να σας εξυπηρετήσουμε.

Μάθετε περισσότερα για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *