Τρίτη, 30 Μαΐου

Πως η μέθοδος της πρεσσοθεραπείας συντελεί στην καταπολέμηση του λεμφοιδήματος;

pressotherapeia-3

Πως η μέθοδος της πρεσσοθεραπείας συντελεί στην καταπολέμηση του λεμφοιδήματος;

Το λεμφικό σύστημα και η λέμφος αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι εξαιρετικής λειτουργικής αξίας για τον ανθρώπινο οργανισμό, ως βασικό τμήμα του αμυντικού μηχανισμού κάθε ανθρώπου.

Το λεμφικό σύστημα έχει ως βασική του λειτουργία την επαναφορά του μεσσοκυττάριου υγρού εντός του καρδιαγγειακού συστήματος μέσω της ένωσης με την καρδιαγγειακή κυκλοφορία, εφόσον αρχικά καθαρίσει τους οργανικούς ιστούς από τα παθογόνα απόβλητα του μεταβολισμού και αφού έπειτα φιλτραριστεί περνώντας από τους λεμφαδένες.

Από τι προκαλείται το λεμφοίδημα;

Το λεμφοίδημα είναι το οίδημα που οφείλεται στην έντονη συσσώρευση λεμφικού υγρού σε ένα μεμονωμένο σημείο του ανθρωπίνου σώματος. Η δημιουργία λεμφοιδήματος παρατηρείται πιο συχνά στα άκρα ή στη μέση του σώματός μας.

Οι κύριοι παράγοντες που οδηγούν στη δημιουργία του λεμφοιδήματος είναι οι εξής:

  1. Οι χειρουργικές επεμβάσεις.
  2. Οι τραυματισμοί των λεμφαδένων.
  3. Η καθιστική ζωή.
  4. Οι λανθασμένες διατροφικές προτιμήσεις και συνήθειες.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τη μέθοδο της πρεσσοθεραπείας;

Η μέθοδος της πρεσσοθεραπείας είναι η πιο διαδεδομένη και ίσως και η πιο αποτελεσματική μέθοδος εξυγίανσης της πάσχουσας περιοχής αλλά και πρόληψης του λεμφοιδήματος.

Η πρεσσοθεραπεία είναι στην ουσία απαλές πιέσεις στους μύες του ανθρωπίνου σώματος οι οποίες ερεθίζουν το λεμφικό κυκλοφορικό σύστημα και το οδηγούν στην ομαλή λειτουργία του.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι μυικές συσπάσεις είναι η κινητήρια δύναμη για το λεμφικό κυκλοφορικό σύστημα όπως είναι και η καρδιά για το κυκλοφορικό σύστημα του αίματος.

Η μέθοδος την πρεσσοθεραπείας είναι τόσο ασφαλής και ανώδυνη σε σημείο που ακόμη και μία έγκυος γυναίκα μπορεί να ακολουθήσει μια ανάλογη θεραπεία.

Καταπολεμήστε το λεμφοίδημα εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία πεσσοθεραπείας

Είτε πρόκειται για επαγγελματίες ορθοπεδικούς είτε για ασθενείς που ενδιαφέρονται να απολαύσουν κατ οίκον τα οφέλη της πρεσσοθεραπείας κατά του λεμφοιδήματος η εταιρεία Τσαγιανίδης Ορθοπεδικά- Ιατρικά είναι εδώ για να σας προτείνει τα καλύτερα συστήματα πρεσσοθεραπείας της αγοράς

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ιατρικών ειδών πρεσσοθεραπείας της εταιρείας Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά- Ιατρικά θα βρείτε τις απαραίτητες συσκευές λεμφικού μασάζ αλλά και τις απλές μανσέτες λεμφικού μασάζ για τα άνω και κάτω άκρα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *