Δευτέρα, 24 Ιουνίου

Πώς να κάνετε ανακαίνιση στην Αθήνα;

 ανακαίνιση σπιτιού

 

Πώς να κάνετε ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα; Έχοντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας πάνω στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και κατασκευές, η εταιρεία μας AGS αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την ανακαίνιση Αθήνα ανακαινίσεις παντός είδους. Η ανακαίνιση Αθήνα, ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολη εργασία. Προτείνουμε να εμπιστευτείτε την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων και αφήστε σε μας όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και τα συνεργεία μας έχουν τους πιο άριστα εκπαιδευμένους τεχνίτες. Σε συνεννόηση μαζί σας, σχεδιάζουμε το χρονοδιάγραμμα και τις εργασίες ανακαίνισης που επιθυμείτε. Λαμβάνουμε υπόψιν όλες τις απαιτήσεις σας, και εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρονικό προϋπολογισμό και σχεδιασμό. Είμαστε πιστοποιημένοι διεθνώς από τον οργανισμό IPMA για το project management που προσφέρουμε.

Χρησιμοποιούμε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες που συμβαδίζουν με τους σύγχρονους κανονισμούς. Η εταιρεία μας AGS δημιουργεί έργα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η εμπειρία και η διαφάνεια μας στον τρόπο συνεργασίας μας, θα σας προσφέρουν την ανακαίνιση που ονειρεύεστε χωρίς άγχος και περιττά έξοδα.

Πώς να κάνετε ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα;

Ανακαίνιση χώρων Αθήνα

Η τεχνική εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση Αθήνα ανακαινίσεις σε κάθε χώρο ή κτίριο που επιθυμείτε.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

 • Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου Αθήνα
 • Ανακαίνιση ξενοδοχείου Αθήνα
 • Ανακαίνιση σπιτιού Αθήνα
 • Ανακαίνιση AirBnB Αθήνα
 • Ανακαίνιση μπάνιου – λουτρού – WC Αθήνα
 • Ανακαίνιση κουζίνας Αθήνα

Πώς να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας στην Αθήνα;

Αν αναζητάτε το κατάλληλο συνεργείο για ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου στο σπίτι σας ή την εξοχική σας κατοικία, επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού. Μετατρέπουμε κάθε χώρο του σπιτιού σας είτε για προσωπική χρήση, είτε για ενοικίαση και πώληση.

Επιπλέον, μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρως ανακαινισμένα ακίνητα προς πώληση που έχουμε ολοκληρώσει, ή να αναλάβουμε την ανακαίνιση Αθήνα ανακαινίσεις στο δικό σας ακίνητο.

Είμαστε η κορυφαία εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων Αθήνα, που ειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις εργασιών για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σπιτιού σας και του προϋπολογισμού σας.

Νομιμοποίηση αυθαιρέτων – Ανακαίνιση Αθήνα Ανακαινίσεις

Ο νέος νόμος 4178/2013 «Αντιμετώπιση αυθαίρετων κατασκευών – περιβαλλοντική ισορροπία και άλλες διατάξεις» επιτρέπει στους πολίτες να νομιμοποιούν τις αυθαίρετες κατασκευές, που έχουν ολοκληρωθεί πριν από τις 28.07.2011. Ο Νόμος 4178/13, ο οποίος αντικατέστησε τον προηγούμενο Ν. 4014/11, νομιμοποιεί ή ρυθμίζει οποιαδήποτε αυθαιρεσία στην ιδιοκτησία σας, χωρίς πρόστιμο για 30 χρόνια .

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε νομική ενέργεια (πώληση, γονική παροχή κ.λ.π.) σε ένα ακίνητο στο οποίο υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες αλλαγές χρήσης, απαγορεύεται και είναι εντελώς παράνομη. Η εταιρεία μας AGS αναλαμβάνει την έκδοση Πιστοποιητικού σχετικά με τη νομιμότητα της κατασκευής από Πολιτικό Μηχανικό που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε μεταβίβαση δικαιωμάτων σε ένα ακίνητο.

Το γραφείο μας είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή των σχετικών διαδικασιών για τη νομιμοποίηση τυχόν αυθαιρεσίας στην ιδιοκτησία σας ή και για την έκδοση του πιστοποιητικού σχετικά με τη νομιμότητα. Πρώτα, κάνουμε αυτοψία στο χώρο σας και, στη συνέχεια, συλλέγουμε τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία υποβάλλουμε ηλεκτρονικά στο σύστημα διαχείρισης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνουμε για ανακαίνιση Αθήνα;

Με τη χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών και με τεχνογνωσία πάνω στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και οικιακών, τη μελέτη εγκαταστάσεων, την επίβλεψη και το συντονισμό των συνεργείων για επίτευξη μέγιστης αποδοτικότητας και την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών δομικών έργων, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Είμαστε μηχανικοί που επιβλέπουμε το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε και εργαζόμαστε μαζί με τους τεχνίτες και τα συνεργεία μας.

Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

 • Άδειες καταστημάτων
 • Εκτίμηση ακινήτων
 • Μελέτες
 • Νομιμοποίηση αυθαιρέτων
 • Εξοικονομώ κατ οίκον
 • Θερμοπρόσοψη

Θερμοπρόσοψη – Ανακαίνιση Αθήνα

Αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι εξωτερικοί ή εσωτερικοί τοίχοι σας; Η οροφή ή η στέγη σας; Προσφέρουμε πλήρως πιστοποιημένα συστήματα που εστιάζουν στην τοποθέτηση της μόνωσης, που ειδικεύεται σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία οικοδομικών εργασιών για να κάνει το σπίτι σας πιο ζεστό και πιο ενεργειακά αποδοτικό. Επωφεληθείτε με το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ και ανακαινίστε όλο το σπίτι σας.

Στεγανοποίηση – Ανακαινίσεις Αθήνα

Αν χρειάζεστε στεγανοποίηση σε οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες, επισκευή τοίχων και κάθε είδους ανακαίνιση, η στεγανοποίηση είναι μια γρήγορη και επαγγελματική λύση. Προφυλάξτε την ιδιοκτησία σας για να μεγιστοποιήσετε τη θερμομόνωση κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες και να διατηρήσετε του δροσερού αέρα το ζεστό καλοκαίρι στην Αθήνα.

Επικοινωνήστε με την τεχνική εταιρεία AGS – Ανακαίνιση Αθήνα

Επικοινωνήστε με την τεχνική μας εταιρεία στο 6934035440 ή στείλτε μας μήνυμα στην ηλεκτρονική μας φόρμα για να ζητήσετε μια εκτίμηση ή προσφορά. Μπορούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση που αφορά ανακαίνιση Αθήνα ανακαινίσεις ή οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Διαβάστε σχετικά για το πώς να κάνετε ανακαίνιση στην Αθήνα;:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *