Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου

Πως να τονίσουμε το χρώμα ματιών

  • Πως να τονίσουμε το χρώμα ματιών

Πράσινα

prasina-matia-makigiaz Πως να τονίσουμε το χρώμα ματιών.“Πράσινο – ένα δύσκολο χρώμα, που αποτελείται από το μπλε και το κίτρινο. Έτσι, μερικές φορές τα πράσινα μάτια μπορεί να φαίνονται πιο μπλε, και μερικές φορές, αντιστρόφως κιτρινωπά. Για να αποκτήσει η ίριδα σμαραγδί απόχρωση, ο Paige έβαλε σε όλο το άνω βλέφαρο του μοντέλου μοβ σκιές, πρόσθεσε στην πτυχή μια βαθύτερη σκιά στο χρώμα του σκούρου κρασιού, ενώ το περίγραμμα τόνισε με μαύρο eyeliner. “Οι μοβ και δαμασκηνί σκιές μπορούν να μετατρέψουν σε πράσινα μάτια σε γαλανά” – λέει Marguerite McDonald.

Δείτε ακόμα: Βλέμμα … μαγνήτης!

      

Γαλάζια

galazia-matia-makigiaz

“Το φως και το περιβάλλουν επηρεάζουν πολύ τα ανοιχτόχρωμα μάτια. Έτσι είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε την απόχρωση τους ή να τα κάνετε πιο έντονα” – λέει ο Πέιτζ. Για να προσθέσει στο μπλε χρώμα βάθος, έβαλε στο μοντέλο πορτοκαλί-χάλκινη απόχρωση στο άνω βλέφαρο και την έσβησε με φορά προς τα πάνω μέχρι και τα φρύδια. Για το περίγραμμα χρησιμοποιήθηκε κρεμώδη eyeliner στο χρώμα του χαλκού. “Επιπλέον, αυτές οι σκιές τόνισαν πολύ όμορφα το χρυσό δαχτυλίδι γύρω από την κόρη του ματιού – εξηγεί ο μακιγιέρ.

Δείτε ακόμα:Μακιγιάζ για ελκυστικά μάτια

 

 Καφέ

kafe-matia-makigiaz

“Επειδή το καφέ, ουσιαστικά δεν υπάρχει στο χρωματικό φάσμα, έχετε περισσότερες επιλογές στο μακιγιάζ σας – λέει Marguerite McDonald. – Η χρυσαφένια απόχρωση των ματιών έχει υπογραμμιστεί με χρώμα λεβάντας και τουρκουάζ. Το σκούρο καφέ βρίσκεται πολύ κοντά στο μαύρο, γι’ αυτό και η αντίθεση με λευκά και γκρι χρώματα θα επιφέρει επιτυχία κάνοντας τα μάτια ακόμα πιο βαθιά και μυστηριώδη.”

Δείτε ακόμα:5 λάθη που κάνουμε με το μακιγιάζ των ματιών μας!

                                                                                                                         

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *