Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου

Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο μακριά

Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο μακριά

Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο μακριά

Το να περιμένετε να μεγαλώσουν τα μαλλιά σας μπορεί να είναι κουραστικό, καθώς τα μαλλιά μεγαλώνουν μόνο περίπου 1/2 σε (1,3 cm) το μήνα. Ωστόσο, στο μεταξύ υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο μακριά χωρίς να είναι! Φτάνει μόνο να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε μακριά μαλλιά αλλάζοντας το χτένισμά σας ή προσθέτοντας extension. Εναλλακτικά, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φυσικό σας μήκος, και να το τονίσετε με το ίσιωμα.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

  • Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και δώστε όγκο στις ρίζες.
  • Ισιώστε τα μαλλιά σας με ένα σίδερο και εφαρμόστε έναν ορό λάμψης.

01/Κάνετε χωρίστρα στη μέση

Κάνετε χωρίστρα στη μέση για να δώσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε μακριά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε μια χτένα για να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε 2 ίσα τμήματα στη μέση του κεφαλιού. Η χωρίστρα στη μέση θα επιμηκύνει το πρόσωπό σας, αλλά θα κάνει επίσης τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο μακριά από ό,τι αν κάνετε χωρίστρα στο πλάι.
Η χωρίστρα στο πλάι προσθέτει όγκο στα μαλλιά, το οποίο αφαιρεί από το μήκος των μαλλιών σας.

02/ Κάνετε διπλή αλογοουρά

Δοκιμάστε μια διπλή αλογοουρά για να προσθέσετε μήκος. Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση από την κορυφή των αυτιών σας χρησιμοποιώντας μια λεπτή χτένα. Δέστε το πάνω μισό των μαλλιών σε μια μεσαία ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια μαζέψτε το κάτω μισό των μαλλιών, κάνοντας μια αλογοουρά ακριβώς κάτω από την πρώτη. Οι 2 αλογοουρές θα δημιουργήσουν την ψευδέσθηση ότι τα μαλλιά σας είναι πιο μακριά.
Αν πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια κανονική αλογοουρά θα τα τα κάνει να φαίνονται πιο κοντά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

03/Μαζέψτε τα μαλλιά σας με ένα στρογγυλό κοκαλάκι

Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα κότσο για να κρύψετε το μήκος. Πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά με ένα στρογγυλό κοκαλάκι. Στη συνέχεια, φέρτε το στρογγυλό κοκαλάκι στην άκρη της αλογοουράς και τυλίξτε τις άκρες των μαλλιών ομοιόμορφα. Τυλίξτε την αλογοουρά σας για να δημιουργήσετε έναν κότσο που στέκετε επίπεδα στο κεφάλι σας. Χρησιμοποιήστε φουρκέτες για να το κρατήσετε στη θέση του. Όταν όλα τα μαλλιά είναι δεμένα, είναι δύσκολο να δει κανείς πόσο μακριά είναι στην πραγματικότητα. Αυτό το κόλπο είναι τέλειο για να βοηθήσει τα πιο κοντά μαλλιά να φαίνονται μακριά.

04/Επιλέξτε τα κατάλληλα ρούχα

Επιλέξτε ρούχα που κάνουν το λαιμό σας να φαίνεται πιο κοντό για να προσθέσετε την ψευδαίσθηση μήκους στα μαλλιά σας. Τα κασκόλ καλύπτουν το λαιμό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικά για να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο μακριά. Επίσης, διαλέξτε τοπ και φορέματα που έχουν στρογγυλή λαιμόκοψη, γιατί κάνουν τον λαιμό να φαίνεται πιο κοντός.

05/ Βάλτε extension

Εάν θέλετε να προσθέτετε επιπλέον μήκος στα μαλλιά σας, τα extension είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το πετύχετε. Μπορείτε να εφαρμόσετε τα extension στα μαλλιά σας στο σπίτι ή στο κομμωτήριο.
Τα extension δίνουν επίσης το πλεονέκτημα του πειραματισμού σε διαφορετικά χρώματα μαλλιών.
Τα  extension με κλιπ λειτουργούν καλύτερα επειδή μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν πολύ γρήγορα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *