Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου

Προβλήματα με τα κανάλια nova; Τεχνικοί nova 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

XALASE-TO-NOVA-TEXNIKOS-NOVA-4Προβλήματα με τα κανάλια nova; Τεχνικοί nova 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

Την προηγούμενη Κυριακή και ενώ έκανα ένα ζάπινγκ στα κανάλια nova ξαφνικά παρατήρησα ότι τα κανάλια eurosport είχανε χαθεί.

Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και ο λόγος που γράφω αυτό το άρθρο είναι για να βοηθήσω κάποιον που θα βρεθεί σε παρόμοια και δυσάρεστη θέση με εμένα.

Πρόβλημα με τα κανάλια eurosport

Ενώ καθόμουν στον καναπέ και άραζα κάνοντας ζάπινγκ στην τηλεόραση ξαφνικά παρατήρησα πως όλα τα κανάλια eurosport είχανε χαθεί όπως ανέφερα και παραπάνω.

Αυτό που έκανα ήταν να προσπαθήσω να επαναφέρω τον δέκτη nova στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ενώ κατάφερα με αυτό τον τρόπο να επαναφέρω τα κανάλια nova προέκυψε ένα ακόμη πρόβλημα.

Αν ο δέκτης παρέμενε για πολλή ώρα κλειστός τότε δεν άνοιγε με τίποτα από το τηλεκοντρόλ αλλά μόνο το κουμπί ενεργοποίησης που φέρει επάνω του. Ακόμη αργούσε να φορτώσει, ενώ πριν από αυτό το συμβάν άνοιγε κανονικότατα και πολύ γρήγορα. Απλά έβγαζε μια μπλε οθόνη που γράφει παρακαλώ περιμένετε. Το τελευταίο που έκανε επίσης ήταν να μην δίνει πληροφορίες προγράμματος για τα περισσότερα από τα nova κανάλια.

Τεχνικός nova 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και την Κυριακή

Πάλεψα αρκετή ώρα αλλά δεν μπορούσα να καταφέρω και τίποτα. Δεν είχα όμως άλλη επιλογή γιατί όπως σας είπα ήτανε Κυριακή και ήτανε και αργά το βράδυ. Ή έτσι νόμιζα τότε.

Μην έχοντας τι να κάνω πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου που έχει επίσης nova και τον ρώτησα αν του είχε συμβεί τίποτα αντίστοιχο στο παρελθόν.

Δεν είχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία αλλά μου έλυσε όντος τα χέρια. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχανε κάποιο πρόβλημα με τις σωληνώσεις στο σπίτι τους και ήταν βραδινή ώρα έτσι είχανε ανακαλύψει μια 24ωρη εταιρεία τεχνικών που εξυπηρετεί ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Η εταιρεία 24GR τεχνικοί πραγματικά μου έλυσε τα χέρια. Μέσα στις 40 ειδικότητες τεχνικών για καλή μου τύχη είχε και την ειδικότητα των τεχνικών nova.

Έτσι δεν περίμενα ούτε λεπτό κάλεσα και ο τεχνικός έφτασε στην πόρτα μου πολύ γρήγορα και όταν έφυγε επιτέλους το πρόβλημά μου είχε λυθεί.

Δείτε ακόμη:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!