Πώς θα ανανεώσετε το σπίτι σας με 5 κινήσεις

Πώς θα ανανεώσετε το σπίτι σας

Θέ­λε­τε ν΄ανα­νε­ώ­σε­τε το σπίτι σας αλλά εύ­κο­λα και οι­κο­νο­μι­κά; Εξάλ­λου δεν είναι επο­χές για έξοδα, αλλά θέ­λε­τε μια μικρή αλ­λα­γή και σκε­φτή­κα­τε να ξε­κι­νή­σε­τε από το σπίτι σας. Αν έχετε εξα­ντλή­σει όλες τις αλ­λα­γές με τη θέση του κα­να­πέ και της τρα­πε­ζα­ρί­ας, δείτε 5 κι­νή­σεις με τις οποί­ος μπο­ρεί­τε πράγ­μα­τι να νιώ­σε­τε ανα­νε­ω­μέ­νοι στο σπίτι σας!

 

1. Κρε­μά­στε με­ρι­κά ράφια στους τοί­χους

rafiaΝα μια εύ­κο­λη ιδέα που μά­λι­στα θα σας φανεί και πολύ πρα­κτι­κή αφού θα το­πο­θε­τή­σε­τε έτσι βι­βλία και αντι­κεί­με­να που τα έχετε σκορ­πι­σμέ­να από δω κι από κει. Ένα κομ­μά­τι ξύλου και σχοι­νιά για να το κρε­μά­σε­τε είναι αρ­κε­τά για να δώσει στυλ και να κάνει την αλ­λα­γή σε έναν χώρο του σπι­τιού σας!

2. Ντύ­στε με τα­πε­τσα­ρία τα… σκα­λο­πά­τια σας

stairsΑν έχετε σκάλα, ακόμη κι αν είναι μικρή κι οδη­γεί σε ένα δώμα, μπο­ρεί­τε να “ντύ­σε­τε” κομ­μά­τια της σκά­λας με τα­πε­τσα­ρία σε ό,τι χρώμα και σχέ­διο εσείς επι­λέ­ξε­τε. Αυτό πραγ­μα­τι­κά θ΄αλ­λά­ξει την εμ­φά­νι­ση του σπι­τιού σας!

3. Βάλτε έναν μαυ­ρο­πί­να­κα στην κου­ζί­να σας 

home3Πρω­τό­τυ­πη και νε­α­νι­κή ιδέα, ένας μαυ­ρο­πί­να­κας στην κου­ζί­να πάντα είναι πρα­κτι­κός. Το­πο­θε­τή­στε τον σε ση­μείο που φαί­νε­ται για να δώσει στυλ και γράψ­τε πάνω του αυτά που ονει­ρεύ­ε­στε, σκέ­φτε­στε ή απλώς (πιο πεζά) πρέ­πει να θυ­μη­θεί­τε!

4. Κρε­μά­στε έναν πί­να­κα με μα­γνη­τά­κια για να αλ­λά­ζε­τε αυτά που θα γρά­φε­τε! 

magnet wallΑλ­λά­ζε­τε διά­θε­ση; Αλ­λάξ­τε και τα γράμ­μα­τα που θα έχετε “κολ­λή­σει” στον μα­γνη­τι­κό σας πί­να­κα, στο δω­μά­τιο, στην κου­ζί­να, στο σα­λό­νι σας!

5. Κάντε ένα σχέ­διο με stencil ( όπως μια καρ­διά) στην κρε­βα­το­κά­μα­ρά σας 

wallΔίνει χρώμα και το προ­σω­πι­κό σας ύφος. Μια καρ­διά με stencil ή ένα οποιο­δή­πο­τε σχέ­διο που σας αρέ­σει, πάνω από το κο­μο­δί­νο, το κρε­βά­τι ή πλάι στη συρ­τα­ριέ­ρα σας θ΄ανα­νε­ώ­σει την κρε­βα­το­κά­μα­ρά σας!

Πηγή

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr