Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου

Πυκνές βλεφαρίδες με τεχνικές και κόλπα μακιγιάζ

Πυκνές βλεφαρίδες με τεχνικές και κόλπα μακιγιάζ

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές μακιγιάζ που μπορούν να βοηθήσουν να φαίνονται οι βλεφαρίδες πιο πυκνές και μεγαλύτερες. Ακολουθούν μερικές από αυτές τις τεχνικές:


1. Εφαρμόστε βάση για βλεφαρίδες:

Πριν από την εφαρμογή της μάσκαρα, εφαρμόστε μια βάση για βλεφαρίδες. Αυτό θα δώσει περισσότερο όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας.

2. Χρήση μολυβιού ματιών:

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών στον άνω βλεφαρίδα για να δημιουργήσετε μια σκιά ή μια γραμμή προς τη ρίζα των βλεφαρίδων σας. Αυτό θα δώσει την ψευδαίσθηση πιο πυκνών βλεφαρίδων.

3. Χρήση επιπλέον βλεφαρίδων:

Εάν θέλετε πιο πυκνές και μεγαλύτερες βλεφαρίδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε faux βλεφαρίδες. Επιλέξτε βλεφαρίδες με φυσική εμφάνιση και τοποθετήστε τις στην ρίζα των βλεφαρίδων σας με τη βοήθεια μιας κόλλας βλεφαρίδων.

4. Μάσκαρα:

Η εφαρμογή μάσκαρας είναι μια γνωστή τεχνική για να προδώσει μεγαλύτερες και πυκνότερες βλεφαρίδες. Επιλέξτε μια μάσκαρα που προσθέτει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες και εφαρμόστε την σε πολλαπλά στρώματα για καλύτερο αποτέλεσμα.

5. Καθαρίστε τη μάσκαρα από τη βούρτσα:

Για να αποφύγετε το συμπύκνωμα και την ξήρανση της μάσκαρας, καθαρίστε τη βούρτσα της μάσκαρας από τυχόν υπολείμματα πριν από κάθε εφαρμογή.

6. Χρήση curler βλεφαρίδων:

Το curler βλεφαρίδων είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να σηκώσετε τις βλεφαρίδες σας και να τις δείξετε πιο μακριές και πιο πυκνές. Θερμαίνετε ελαφρά το curler για λίγα δευτερόλεπτα με τη βοήθεια του σεσουάρ για καλύτερα αποτελέσματα και και στη συνέχεια τοποθετήστε το στις βλεφαρίδες σας και το σηκώνετε προς τα πάνω.

7. Εφαρμόστε πολλαπλά στρώματα:

Για πιο πυκνές βλεφαρίδες, εφαρμόστε πολλαπλά στρώματα μάσκαρας. Αφήστε κάθε στρώμα να στεγνώσει καλά πριν εφαρμόσετε το επόμενο.

Αυτές οι τεχνικές και κόλπα μακιγιάζ μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πυκνές βλεφαρίδες. Ωστόσο, θυμηθείτε να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας καθημερινά και να φροντίζετε τις βλεφαρίδες σας για να διατηρήσετε την υγεία τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *