Πέμπτη, 23 Μαρτίου

Φρεσκάρετε σώμα και πρόσωπο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

 SUMMER-fresh!
Φρεσκάρετε σώμα και πρόσωπο εκμεταλλευόμενοι τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Αισθητικής Ιατρικής και Χειρουργικής που προσφέρονται στα ιατρεία του Πλαστικού Χειρουργού Ευάγγελου Ακτσαλή στην καρδιά Σερρών και Θεσσαλονίκης.

Θεραπείες και Πλαστικές Επεμβάσεις Προσώπου


Χρόνος, ήλιος, κακή διατροφή και κάπνισμα σταδιακά αλλοιώνουν υφή και ποιότητα του δέρματός μας. Η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία, γι’ αυτό και η αξία της αντηλιακής προστασίας, της σωστής διατροφής, της ενυδάτωσης, η αποφυγή καπνίσματος και ο ύπνος με σταθερό ωράριο είναι ανεκτίμητη.

 

Μεσοθεραπεία / P.R.P. / BOTOX / Υαλουρονικό οξύ

  • Για τα πρώτα σημάδια φθοράς (λεπτές ρυτίδες- διάχυτο θάμπος) οι ενυδατικές κρέμες δρουν μόνο επιφανειακά. Η μεσοθεραπεία δρα μέσα στο δέρμα, προσφέροντας μια όψη πιo νεανική, λαμπερή και ανανεωμένη.
  • Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία αυξητικοί παράγοντες (P.R.P.) απομονώνονται από το αίμα του ασθενούς και κατόπιν εγχύονται στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια, αποκαθιστώντας χαμένο σφρίγος και ελαστικότητα.
  • Το Βοτοx εγχύεται με λεπτή βελόνα στους μυες που δημιουργούν τις δυναμικές ρυτίδες, απαλύνοντας ή εξαλείφοντάς τες. Η δυσφορία είναι αμελητέα και το αποτέλεσμα διαρκεί 4- 6 μήνες.
  • Το υαλουρονικό απαλύνει στατικές ρυτίδες και προσθέτει όγκο σε ζυγωματικά, χείλη και γωνίες στόματος. Η τεχνική είναι σχετικά ανώδυνη και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά. Ο/η ασθενής επιστρέφει άμεσα στην καθημερινότητα του/ της, ενώ η διάρκεια δράσης είναι ένα έτος.

*(Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ επώνυμα υλικά (BotoxRestylaneJuvedermRadiesse), πιστοποιημένα από F.D.A. και Ε.Ε.)

 

Χειρουργικές μέθοδοι


Όταν η χαλάρωση υπερβεί ένα όριο, συνήθως μετά τα 45, το νυστέρι του Πλαστικού Χειρουργού γίνεται αναντικατάστατο.

  • To face- lift αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του κάτω ημίσεως του προσώπου, ενώ το neck- lift του λαιμού. Μέσω μικρής τομής μπροστά από το αυτί επανασυσφίγγονται οι χαλαρωμένοι ιστοί και αποκαθίσταται το περίγραμμα σιαγόνας και λαιμού.
  • Η βλεφαροπλαστική αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, τα οποία εμφανίζονται στην συγκεκριμένη περιοχή λόγω χαλαρότητας και λεπτότητας δέρματος. Κατά την λιπομεταφορά το πλεονάζον (συνήθως στην κοιλιά) λίπος εγχύεται όπου επιθυμούμε επιπλέον όγκο (συνήθως ζυγωματικά, ρινοπαρειακές, χείλη). Πλεονέκτημα της τεχνικής είναι η μονιμότητα του αποτελέσματος.

Πλαστικές Επεμβάσεις Μαστού

 

Αυξητική / Ανόρθωση/ Μειωτική Μαστού

  • Η αυξητική μαστού είναι η πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση παγκοσμίως. Υπό γενική αναισθησία τοποθετούνται τελευταίας γενιάς ενθέματα σιλικόνης διαμέσου μικρής τομής (συνήθως υπομάστια) που δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα του μαστού (αισθητικότητα-θηλασμό). Οι ουλές είναι μακροπρόθεσμα ανεπαίσθητες.
  • Πτώση μαστού συμβαίνει μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνες, ενώ η μεγαλομαστία είναι συνήθως συγγενής. Στην ανόρθωση μαστού, όπως και στη μειωτική του, εκτέμνεται η περίσσεια δέρματος και μαστού και ανακατανέμεται το εναπομείναν μαζικό παρέγχυμα ώστε ο μαστός ν’ ανακτήσει το φυσιολογικό σχήμα και μέγεθος. Αμφότερες διενεργούνται υπό γενική αναισθησία και διαρκούν περίπου 3 ώρες.

Πλαστικές Επεμβάσεις στο Σώμα


Η λιποαναρρόφηση είναι ιδανική για τη διόρθωση τοπικής συσσώρευσης λίπους αλλά αδυνατεί να υποκαταστήσει δίαιτα και άσκηση. Υπό τοπική ή γενική αναισθησία (αναλόγως ποσότητας περίσσειας) λίπος αναρροφάται με μικροκάνουλες από συγκεκριμένα μέρη του σώματος (π.χ. εξωτερικούς μηρούς ή γύρω από τους γοφούς). Η ανάρρωση είναι ταχεία.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.aktsalis.gr


Ο Ευάγγελος Ακτσαλής ειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική σε Ελλάδα και Βρετανία. Εξειδικεύθηκε ως Fellow στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου στο Βέλγιο (Coupure Centrum, Gent) και στη Xειρουργική Mαστού στο Μιλάνο (Ι.Ε.Ο. και Ι.Ν.Τ.). Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού διπλώματος Πλαστικής, Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής (E.B.O.P.R.A.S.) και διατηρεί ιατρεία σε Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 51, τηλ. 2310 225196) και Σέρρες (Ν. Σταυρίδου 2, τηλ. 2321 111363).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *