Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου

Συμβουλές για το βάψιμο εξωτερικού χώρου

Συμβουλές για το βάψιμο εξωτερικού χώρου

Εδώ υπάρχουν συμβουλές για το βάψιμο εξωτερικού χώρου. Η Montclair Roofing , εταιρεία που δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στις ανακαινίσεις σπιτιών, το βάψιμο και τη στέγαση στο New Jersey και έχει ιδρυθεί από Έλληνες ομογενείς σας δίνει παρακάτω μερικές συμβουλές για το βάψιμο εξωτερικού χώρου. Το βάψιμο εξωτερικού χώρου είναι μια διαδικασία που απαιτεί την προσοχή σας.

Συμβουλές για το βάψιμο εξωτερικού χώρου

 

Μπορείτε να ασχοληθείτε με το βάψιμο του σπιτιού σας;

Σύμφωνα με τη montclair roofing, είτε το κάνετε μόνοι σας είτε προσλαμβάνετε έναν επαγγελματία, το βάψιμο του σπιτιού σας είναι μια εκτεταμένη διαδικασία. Εάν η εκτίμηση του συνεργείου βαφής είναι πολύ υψηλή, είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τη δουλειά μόνοι σας; Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που αρχίζουν να βάφουν το σπίτι τους στις αρχές του καλοκαιριού συχνά δεν τελειώνουν μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού.

Γιατί βάφετε το σπίτι;

Το βάψιμο για μια επερχόμενη πώληση μπορεί να σημαίνει την επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων που απευθύνεται σε άλλους περισσότερο από εσάς. Ή βάφετε για λόγους συντήρησης; Εάν ναι, ίσως θέλετε να διατηρήσετε το ίδιο χρώμα. Αυτό θα κάνει το σπίτι πιο εύκολο να βαφτεί. Η βάψιμο του σπιτιού σας σε ένα νέο χρώμα είναι μια σημαντική διαδικασία που δεν είναι εύκολα αναστρέψιμη. Περάστε επιπλέον χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι το χρώμα που θα επιλέξετε είναι ιδανικό για εσάς.

Βάψιμο σπιτιού μόνοι σας

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού θα ήθελαν να έχουν ένα επαγγελματικό συνεργείο όπως της Montclair Painters να βάψει το σπίτι τους. Ωστόσο, το δραματικά χαμηλότερο κόστος δελεάζει πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού να προσπαθήσουν να το κάνουν μόνοι τους.

Σύμφωνα με τη montclair roofing, εκτός από την εξοικονόμηση κόστους, το οικιακό βάψιμο έχει μερικά απροσδόκητα οφέλη. Όταν ο καιρός είναι καλός, το βάψιμο σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να είναι σχεδόν ευχάριστο. Εάν επιλέξετε να βάψετε με το χέρι αντί να ψεκάσετε, μην ξεχάσετε να χαλαρώσετε και να παίξετε το αγαπημένο σας playlist ενώ βάφετε.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του βαψίματος του σπιτιού είναι ότι αρχίζετε να βλέπετε το σπίτι σας από κοντά και με μεγάλη λεπτομέρεια. Βλέπετε τις περιοχές που χρειάζονται διόρθωση. Όσο δεν βιάζεστε για το βάψιμο, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα.

Πρόσληψη επαγγελματιών για το βάψιμο

Ακόμα και ο πιο αποφασιστικός  άνθρωπος που μπορεί να κάνει ο ίδιος μπορεί να έχει δεύτερη σκέψη όταν σκέφτεται να αναλάβει ένα τέτοιο έργο. Εκεί έρχονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές. Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές συνήθως εργάζονται σε συνεργεία, όχι μεμονωμένα. Σύμφωνα με τη montclair roofing, αυτό βοηθάει τη δουλειά να πηγαίνει ακόμη πιο γρήγορα. Με επαγγελματίες όπως οι Montclair Painters, αναμένετε την ολοκλήρωση του βαψίματος εντός ημερών και όχι μηνών.

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία βαψίματος. Μερικά από αυτά τα εργαλεία όπως οι ψεκαστήρες βαφής υψηλής ταχύτητας, σκάλες επέκτασης και συχνά ικριώματα  είναι δαπανηρές για τους ιδιοκτήτες σπιτιού για αγορά ή ενοικίαση. Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές της Montclair Roofers είναι σίγουρο θα θα προσφέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Επιλέγοντας χρώμα

Η επιλογή ενός χρώματος βαφής για το σπίτι σας είναι, χωρίς επιχείρημα, το καλύτερο μέρος αυτού του έργου. Τα σπίτια που χρωματίζονται για μια επερχόμενη πώληση πρέπει να προσελκύσουν τον μεγαλύτερο αριθμό πιθανών αγοραστών. Ουδέτερα χρώματα και χρώματα που ταιριάζουν με τη γειτονιά λειτουργούν καλύτερα για αυτό.

Διαφορετικά, επιλέξτε ένα χρώμα που σας αρέσει, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το στυλ του σπιτιού σας και ενισχύει τη δομική του αρμονία. Αγοράστε δείγματα χρωμάτων σε ελάχιστα μεγέθη και εφαρμόστε αυτό το χρώμα σε τουλάχιστον δύο πλευρές του σπιτιού σας για να δείτε τα χρώματα σε διαφορετικά φώτα.

Πότε να βάψετε το σπίτι

Υγρασία

Μην βάφετε μια επιφάνεια η οποία έχει βραχεί. Αλλά αν είναι βροχερά έξω και η επιφάνεια είναι στεγνή, μπορείτε πιθανώς να βάψετε το σπίτι σας. Όταν το επίπεδο σχετικής υγρασίας φτάσει το 50% το χρώμα θα στεγνώσει πιο αργά.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία επηρεάζει τη διαδικασία σκλήρυνσης του χρώματος. Ο άμεσος ήλιος στην επιφάνεια μπορεί να προκαλέσει τη σκλήρυνση του χρώματος σε ελκυστικά κύματα και κυματισμούς. Από την άλλη πλευρά, θερμοκρασίες μεταξύ 1 και 4 βαθμών κελσίου σημαίνει ότι το χρώμα απλά δεν θα στεγνώσει.

Ώρα της ημέρας και εποχή

Η καλύτερη ώρα για εξωτερική βαφή είναι μεταξύ αργά το πρωί και το μεσημέρι, αρκετά νωρίς για να αφήσει το χρώμα να στεγνώσει πριν μειωθεί η θερμοκρασία. Το καλοκαίρι κάνει το εξωτερικό βάψιμο άνετο, αλλά οι περίδοι όπως τα τέλη της άνοιξης και οι αρχές του φθινοπώρου  τείνουν να έχουν λιγότερο έντονες θερμοκρασίες.

Συμβουλές και κόλπα βαψίματος σπιτιού

Πριν ξεκινήσετε να βάψετε το σπίτι σας, χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να κάνετε το έργο πιο ομαλό. Το γεγονός ότι το χρώμα μπορεί να γεμίσει μικρές τρύπες και ρωγμές δεν σημαίνει ότι πρέπει. Αντ ‘αυτού, αφιερώστε χρόνο για να γεμίσετε σωστά αυτές τις τρύπες και ρωγμές με στόκο ή γέμισμα.

Εάν βάφετε μόνοι σας, ένα κόλπο είναι να σκεφτείτε κάθε πλευρά του σπιτιού ως ξεχωριστό έργο. Χωρισμένο σε μικρότερα έργα, αυτό το μεγάλο έργο θα αισθανθεί λιγότερο τρομακτικό. Η επίπεδη γυαλάδα κάνει την εξωτερική βαφή να πηγαίνει γρηγορότερα από τη γυαλάδα σατέν, επειδή το χρώμα που αναβοσβήνει, δεν αποτελεί πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, η επίπεδη γυαλάδα καθιστά δυσκολότερο τον καθαρισμό της όψης.

Επιδιόρθωση σημαντικών προβλημάτων

Το βάψιμο του σπιτιού σας δίνει μια απροσδόκητη ανταμοιβή: μια σταθερή εξωτερική όψη σπιτιού. Αυτή είναι η ώρα να αντικαταστήσετε το σπασμένο πλαίσιο, να επιδιορθώσετε το σπασμένο ή αποσυντεθειμένο περίβλημα παραθύρου, να αντικαταστήσετε τα φθαρμένα κομμάτια, να επιδιορθώσετε τα ξεφλουδίσματα στους τοίχους και πολλά άλλα.

Υπολογίστε σωστά την ποσότητα βαφής που θα χρειαστείτε

Μετρήστε και σημειώστε όλες τις περιοχές του σπιτιού που θα βαφτούν. Χρησιμοποιήστε μια συσκευή μέτρησης λέιζερ για να μετρήσετε τις αποστάσεις και τα ύψη του τοίχου, πολλαπλασιάζοντας τα δύο για να παράγετε μετρήσεις περιοχής. Αφαιρέστε τα παράθυρα και τις πόρτες.

Με τη μεζούρα, υπολογίστε το μέγεθος των μικρότερων σημείων που πρόκειται να βάψετε, όπως περιοχές κάτω από την οροφή, θόλους και κάγκελα. Η επένδυση παραθύρων και πορτών, εάν θα είναι διαφορετικού χρώματος, πρέπει να είναι ξεχωριστή μέτρηση. Αγοράστε 10% περισσότερη μπογιά για να αντιμετωπίσετε τη σπατάλη βαφής που σίγουρα θα προκύψει.

Δείτε περισσότερα για το βάψιμο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *