Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου

Τα 5 πιο δημοφιλή Σχήματα Μανικιούρ

Τα 5 πιο δημοφιλή Σχήματα Μανικιούρ
Πέντε διαφορετικά σχήματα μανικιούρ και πως θα τα αποκτήσεις. Στιλέτο, αμυγδαλωτά ή οβάλ.

Πέντε διαφορετικά σχήματα μανικιούρ και πως θα τα αποκτήσεις. Στιλέτο, αμυγδαλωτά ή οβάλ. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, εδώ θα βρείτε πως θα αποκτήσετε το look.

Αμυγδαλωτό και Οβάλ

Αυτά τα δύο σχήματα μανικιούρ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Η διαμόρφωση τους δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε πως η μετάβαση γίνεται από το οβάλ σχήμα προς το αμυγδαλωτό αν θελήσετε ένα μακρύτερο μανικιούρ. Η διαμόρφωση τους δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με λίγη πρακτική θα τα καταφέρετε, όπως και η διατήρηση τους. Είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρήσεις μακριά νύχια σε αυτά τα δύο σχήματα. Με αργές και σταθερές κινήσεις λιμάρετε τις πλευρές του νυχιού. Τους ταιριάζουν όλα τα φωτεινά χρώματα, όλα τα λευκά, τα κρεμ, τα χλωμά παστέλ. Αλλά, και τα πιο μοντέρνα απλά γκρι, τα dusty pink και το χρώμα του σκονισμένου λιλά ή τριανταφυλλί.

Στρογγυλεμένα Οβάλ

Ίσως το πιο θηλυκό σχήμα μανικιούρ. Εδώ χρειάζεστε γερά, υγιή νύχια για το nail look αυτό. Έχει τις ίδιες απαιτήσεις με τα τετράγωνα νύχια. Αν αποφεύγετε τις τεχνητές επεξεργασίες, τότε θα πρέπει να τα περιποιηθείτε καθημερινά με έλαια και άλλα ενυδατικά προϊόντα κάνοντας μασάζ. Η διαδικασία αυτή ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε σκληρυντικά νυχιών για να αποφύγετε το σπάσιμο. Εδώ μπορείτε να φορέσετε πολλές αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών.

Αμυγδαλωτά με τετράγωνη μύτη

Ένα δύσκολο σχήμα νυχιού και για τα πλέον μακριά μήκη. Στην πρώτη απόπειρα για αυτό το στυλ σχήματος, θα χρειαστεί η βοήθεια ενός επαγγελματία. Στην πορεία συντήρηση μπορείτε να κάνετε και μόνες σας σπίτι. Το στυλ αυτό ταιριάζει σε όσες έχουν μεγάλη βάση νυχιού.

Τα Τετράγωνα

Ένα δύσκολο σχήμα νυχιού για να διατηρηθεί. – οι γωνίες του όπως αντιλαμβάνεστε είναι δύσκολο να μην σπάσουν. Στην πιο κοντή εκδοχή τους είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ως την παράμετρο αυτή. Αν όμως προσπαθήσετε να τα διατηρήσετε μακριά με το φυσικό σας νύχι, η συντήρηση τους είναι δύσκολη. Έπειτα είναι λίγο δύσκολο να συμβαδίσουν με μια απλή καθημερινότητα. Στο σχήμα αυτό ταιριάζουν τα πιο σκούρα χρώματα.

Τα Στιλέτο

Σχέση αγάπης ή μίσους ακολουθεί αυτό το σχήμα μανικιούρ. Πρόκειται για ένα στυλ ακραίο, εκκεντρικό και επιπλέον χρειάζεται να μπορεί να το υποστηρίξει όποια το επιλέξει. Όμως, επιμηκύνουν τα δάχτυλα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *