Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

Tips για σφριγηλό και νεανικό στήθος!

 σφριγηλό και νεανικό στήθος

Άλλαξε συνήθειες, αν θες αυτό να… μείνει για πάντα ωραίο!

Τι διατηρεί όμορφο σφριγηλό και νεανικό το στήθος μιας γυναίκας; Μπορεί μια γυναίκα, με απλές ενέργειες καθημερινά, να διατηρήσει το στήθος της νεανικό;


Μετά από μελέτη, που διεξήχθη σε ολόιδιες δίδυμες αδερφές, αφού τα δίδυμα αδέρφια που προέρχονται από ένα ωάριο, έχουν ακριβώς την ίδια γενετική προδιάθεση κι επομένως ο τρόπος που συμπεριφέρεται το στήθος τους στο χρόνο,εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους εξωγενείς παράγοντες, προέκυψε ότι:

– Οι γυναίκες που καθημερινά χρησιμοποιούν υδατικές κρέμες στο στήθος τους, έχουν σημαντικά λιγότερες ρυτίδες σε αυτήν την περιοχή.

– Οι γυναίκες που λαμβάνουν υποκατάστατα ορμονών μετά την εμμηνόπαυση διατηρούσαν στους μαστούς τους καλύτερο σχήμα, προβολή, μέγεθος, μέγεθος και σχήμα θηλής.

neaniko-stithos

– Οι γυναίκες που έχουν θηλάσει τα παιδιά τους έχουν καλύτερη ποιότητα δέρματος, αλλά χειρότερη εμφάνιση του μεγέθους και του σχήματος της θηλής.

– Η μη χρήση στηθόδεσμου ή η χρήση στηθόδεσμου πολύ φαρδύτερου από το μέγεθος του μαστού, έχει αρνητικές συνέπειες στο σχήμα του μαστού.


– Οι πολλαπλές εγκυμοσύνες, το μεγάλο σωματικό βάρος, το κάπνισμα, το αλκοόλ συντελούν στην επιδείνωση της εμφάνισης των μαστών.

neaniko-stithos.jpg

Όπως είπε στο star.gr, ο πλαστικός χειρουργός Αθ.Χριστόπουλος, οι ερευνητές απευθύνθηκαν σε 161 ζευγάρια δίδυμων γυναικών που προέρχονταν από ένα ωάριο, δηλαδή ήταν ολόιδιες. Η μέση ηλικία ήταν 47,6 χρόνια. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε φωτογραφικό υλικό και η έρευνα δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Aesthetic Surgery Journal.

Σύμφωνα με τον κ.Χριστόπουλο, μια γυναίκα που θα λάβει τη μελέτη αυτή υπόψη στην καθημερινότητά της, σαφώς μπορεί να κάνει μία σημαντική πρόληψη σχετικά με την αισθητική των μαστών της και να διατηρήσει το στήθος σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.

Δείτε περισσότερα άρθρα για το >>Στήθος

cretablog.gr


Σχετικά άρθρα:

pink-daisy-flower-thΦροντίστε το στήθος σας

pink-daisy-flower-thΤα διατροφικά συμπληρώματα δεν αυξάνουν το στήθος

pink-daisy-flower-thΦροντίδα στήθους λαιμού και ντεκολτέ!

pink-daisy-flower-thΑποκατάσταση στήθους:Διατηρήστε την θηλυκότητα σας μετά από μαστεκτομή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *