Δευτέρα, 5 Ιουνίου

Το κλειδί σε μια μικρή, και τακτοποιημένη κουζίνα

Το κλειδί σε μια μικρή, και τακτοποιημένη κουζίνα

Η σωστή διάταξη είναι το κλειδί σε μια μικρή, αλλά ευρύχωρη και τακτοποιημένη κουζίνα. Μπορείς να πειραματιστείς με το φωτισμό και τα χρώματα για να κάνεις την κουζίνα σου να μοιάζει μεγαλύτερη από ό,τι είναι. Επίσης, οι ράφια αποθήκευσης μπορούν να προσθέσουν αίσθηση ευρυχωρίας σε μικρές κουζίνες.


1. Σωστά έπιπλα για μια μικρή και τακτοποιημένη κουζίνα

Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες διατάξεις για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.
Η διάταξη στις μικρές κουζίνες είναι σημαντική για να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το χώρο σας. Μπορείτε να επιλέξετε μικρά έπιπλα που να ταιριάζουν στο χώρο σας και να μην τον κάνουν αχώριστο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα που να έχουν πολλές λειτουργίες, όπως πχ τραπέζι που μπορεί να ανοίγει και να κλείνει για να εξοικονομήσετε χώρο.

2. Επωφεληθείτε από τους τοίχους

Επωφεληθείτε από τους τοίχους της κουζίνας σας για να βάλετε ράφια αποθήκευσης και να εξοικονομήσετε χώρο.

3.Αποθήκευση για μικρές κουζίνες

Στην αποθήκευση για μικρές κουζίνες μπορείτε να επενδύσετε σε έναν περιστρεφόμενο μύλο ή σε μηχανισμό τύπου magic corner για τη μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου. Επίσης, σε μια μικρή κουζίνα κάθε εκατοστό πρέπει να αξιοποιείται. Μπορείτε να αξιοποιήστε τον χώρο κάτω από τον νεροχύτη.

4.Κατασκευάστε έξυπνα ντουλάπια

Κατασκευάστε έξυπνα ντουλάπια σε συνήθως «τυφλά» μέρη της κουζίνας όπου θα αποθηκεύετε σκεύη, τρόφιμα, σκούπες καθαριστικά και άλλα . Βάλτε συρόμενους μηχανισμούς μέσα σε ντουλάπια και συρτάρια ή και ραφάκια στις πόρτες.

5.Χρώματα που ταιριάζουν σε μικρές κουζίνες

Μερικά από τα χρώματα που ταιριάζουν σε μικρές κουζίνες είναι το κίτρινο, το λευκό, το γαλάζιο παλ και το ροζ παλ . Το λευκό είναι μια από τις πιο ευέλικτες αποχρώσεις και κάνει αμέσως μια μικρή κουζίνα να φαίνεται μεγαλύτερη ενώ προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας . Το γαλάζιο παλ και το ροζ παλ είναι χρώματα που δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς και φωτεινότητας . Τέλος, το κίτρινο είναι ένα τολμηρό χρώμα που μπορεί να κάνει τα ντουλάπια σου πιο ενδιαφέροντα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *