Τρίτη, 28 Μαρτίου

Βρες το σχήμα των ματιών σου με τον πιο γρήγορο τρόπο!

Βρες το σχήμα των ματιών σου με τον πιο γρήγορο τρόπο!Βρες το σχήμα των ματιών σου με τον πιο γρήγορο τρόπο!

Σίγουρα έχεις δει τους αγαπημένους σου beauty bloggers να δημιουργούν αριστουργήματα στο μακιγιάζ και να χειρίζονται το eyeliner και τη μάσκαρα με τέτοια δεξιοτεχνία, σαν να κάνουν πραγματικά μαγικά!
Φυσικά, στο άλλο χέρι παίζει μια παλέτα με σκιές, με τις οποίες ολοκληρώνουν αριστοτεχνικά το μακιγιάζ! Ανεξάρτητα απ’ το πόσο γρήγορα μπορείς να κάνεις το μακιγιάζ σου ή ποια προϊόντα χρησιμοποιείς, το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών σου θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το σχήμα τους! Γι’ αυτό αποφασίσαμε να σου δείξουμε πώς να βρεις το σχήμα των ματιών σου με μερικά γρήγορα απλά βήματα!

Βρες το σχήμα των ματιών σου με τον πιο γρήγορο τρόπο!

Εάν κοιτάς το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών σου στον καθρέφτη και βλέπεις πως είναι μια καταστροφή, πιθανότατα φταίει το ότι δεν έχεις μάθει να το προσαρμόζεις στο σχήμα τους!
Τα μάτια, όπως τα φρύδια, τα χείλη, και σχεδόν κάθε άλλο μέρος του σώματος, έρχονται σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Όταν ξέρεις το σχήμα των ματιών σου, έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Πώς να βρεις το σχήμα των ματιών σου

Αμυγδαλωτά μάτια: Τα αμυγδαλωτά μάτια χαρακτηρίζονται απ’ την σωστή απόσταση που έχουν μεταξύ τους: Οι δύο γωνίες του ματιού είναι στο ίδιο ύψος, το βάθος τους είναι νορμάλ και το μέγεθός τους φυσιολογικό σε σχέση με το πρόσωπο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *