χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2015

 χρώματα μαλλιών

Χρυσό ξανθό, χάλκινο, ξανθό σαντρέ και γλυκό καστανό αυτά είναι τα κυρίαρχα χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2015 Η χρωματική παλέτα αυτά της σεζόν έχει όλα τα χρώματα μαλλιών προκειμένου να σας ανανεώσει και να απογειώσεις το στυλ σας. Μάθε ποιες τάσεις θα πρωταγωνιστήσουν και υιοθετήστε τις σωστά,με τις συμβουλές του beauty secrets

Είναι γεγονός πως οι celebrities αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης πόσες φορές έχουμε τρέξει με μια φωτογραφία του στο κομμωτήριο;Γι αυτό, εμείς βρήκαμε τις πιο trendy αποχρώσεις στα χρώματα μαλλιών προκειμένου να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

 

xryso-ksantho

ksantho-xryso

Χρώματα μαλλιών:Σε χρυσές ξανθές αποχρώσεις

Το απόλυτο χρώμα!Η χρυσή απόχρωση του ξανθού είναι και η πιο λαμπερή και ταιριάζει ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες αλλά και γυναίκες που νιώθουν ακόμα παιδιά.Παρ’ όλα αυτά, ακόμη κι όταν δεν είναι το φυσικό χρώμα μιας κοπέλας, εάν η τεχνική γίνει σωστά μπορεί να ταιριάξει και σε γεννημένες καστανές.Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα μαλλιών για πολλές γυναίκες!

xalkino-xrwma

xalkino

Χρώματα μαλλιών:Σε χάλκινες αποχρώσεις

Τα κόκκινα μαλλιά αποτελούν σταθερή προτίμηση πολλών γυναικών με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, απαιτούν όμως φροντίδα. Η χάλκινη απόχρωση είναι ιδανική, αφού δεν είναι τόσο έντονη όσο ένα φλογερό κόκκινο και κολακεύει τις περισσότερες επιδερμίδες. Δοκιμάστε το και ίσως εκπλαγείτε από το πόσο θα σας πηγαίνει! Εμείς αγαπάμε πολύ το χάλκινο χρώμα εσείς;
Συμβουλή:
Τα χρώματα μαλλιών
σε αποχρώσεις του κόκκινου είναι εκείνες που ξεβάφουν πιο εύκολα. Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα προϊόντα, ώστε να διατηρήσετε το χρώμα σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

kastano-xrwma

sokolati

Χρώματα μαλλιών:Σε καστανές αποχρώσεις

Η καστανή απόχρωση στα μαλλιά είναι η πιο συνηθισμένη, τουλάχιστον στις μεσογειακές χώρες, αλλά συγχρόνως και η πιο αδικημένη, αφού αρκετές φορές θεωρείται βαρετή. Ακόμα κι αν είστε φυσική καστανή, μπορείτε να «παίξετε» λίγο με τον τόνο επιλέγοντας μια πιο σοκολατί απόχρωση, η οποία θα ζεστάνει και θα φωτίσει το πρόσωπό σας. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φυσικές ξανθιές  απαρνήθηκαν την ξανθιά τους κόμη προκειμένου να γίνουν αινιγματικές καστανές.’Όπως βλέπετε, πρόκειται για πολύ δυνατή τάση,στα χρώματα μαλλιών για φέτος επομένως μην το σνομπάρετε!

ksantho-santre

santre-ksantho

Χρώματα μαλλιών:Σε ξανθές σαντρέ αποχρώσεις

Το σαντρέ είναι η πιο «ήσυχη» εκδοχή του ξανθού, με πιο ψυχρή βάση. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο χρώμα για τη μέση Ελληνίδα, αν όμως γίνει με τη σωστή τεχνική και τη βοήθεια επαγγελματία, το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.Το ξανθό σαντρέ θα δώσει σας ένα πολύ σοφιστικέ look.

Tips:

-Στην Ελλάδα κυριαρχούν δύο είδη επιδερμίδας, η λευκή και η σταρένια, με κοινό χαρακτηριστικό την μπεζ βάση. Προσπαθήστε να επιλέγετε χρώματα μαλλιών σε ζεστές αποχρώσεις, ώστε να μη χρειαζόσαστε έντονο μακιγιάζ για να τις υποστηρίξετε.

-Το χάλκινο ταιριάζει στις σταρένιες επιδερμίδες, ενώ το καστανό κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο λευκό. Το σαντρέ είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί απέχει αρκετά από τα φυσικά χρώματα μαλλιών της Ελληνίδας.

-Φροντίζετε το χρώμα των μαλλιών σας όπως ακριβώς κάνετε και με το πρόσωπό σας. Μην ξεχνάτε μια μάσκα για βαμμένα μαλλιά μία φορά την εβδομάδα και να θυμάστε ότι το χάλκινο χρώμα θέλει ανανέωση κάθε 20 μέρες, ενώ τα καστανό διατηρείται μέχρι και 1,5 μήνα, αφού είναι πιο κοντά στις φυσικές ρίζες της Ελληνίδας.

-Σε οποιαδήποτε βαφή, η ρίζα πρέπει πάντα να είναι πιο σκούρα από τα άκρες, ώστε να έχει φυσικό αποτέλεσμα. Στόχος σας να είναι να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τονικότητα.

Ελπίζω πως βοηθήσαμε λιγάκι…διαλέξτε αυτό που σας εκφράζει από τα χρώματα μαλλιών που σας προτείνουμε για το χειμώνα του 2015! beauty

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr