Αποκτηστε προσωπο λαμπερο και φωτεινο

Apokti̱ste-proso̱po-lampero-kai-fo̱teino-penbeautysecrets.blogspot.gr
Ο ιατρικός ενζυμικός καθαρισμός του προσώπου είναι ένας βαθύς καθαρισμός που απαλλάσσει το δέρμα από τη συσσώρευση σμήγματος, τα νεκρά κύτταρα και τους κλειστούς και ανοιχτούς φαγέσωρες. Βοηθά στον έλεγχο της σμηγματόρροιας, οξυγονώνει το δέρμα και προάγει την απορρόφηση των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, ενώ η απομάκρυνση των νεκρών κύτταρων δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Το δέρμα οξυγονώνεται, η επιδερμίδα αποκτά λάμψη και φωτεινότητα

Eνζυμικός καθαρισμός προσώπου & NEOTIS

Στο NEOTIS με την εφαρμογή ειδικού ενζύμου που βοηθά στην κερατόλυση και στη διάνοιξη των πόρων, την χρήση υπερήχου για την αφαίρεση των νεκρών κύτταρων και την εφαρμογή των εξειδικευμένων ιατρικών προϊόντων Dr Murad επιτυγχάνουμε βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας με τον λιγότερο δυνατό ερεθισμό του προσώπου, δίνοντας, έτσι, τη δυνατότητα εφαρμογής του καθαρισμού ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα πάντα υπό την επιτήρηση του ιατρικού προσωπικού. Η εφαρμογή 20λεπτης φωτοθεραπείας στο τέλος, στα περιστατικά που κρίνεται απαραίτητη, επιτείνει την αντισηπτική και καλμαντική δράση, ενώ διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και βοηθά την επούλωση.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr