Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου

Διωξτε το αγχος χορευοντας

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ  ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANZARTE
Στην όμορφη και φιλική αίθουσα της σχολής χορού DANZARTE η γνωστή δημοσιογράφος Υγείας , Εύα Ντελιδάκη, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί σε έναν χώρο που σήμερα είναι απαραίτητος παρά ποτέ! Στην ενδυνάμωση των ανθρώπων , με ομιλίες, διαδραστικό παιχνίδι, διάλογο πάνω σε γνώσεις που αφορούν την πνευματικότητα , τα συναισθήματα, τις σκέψεις που επηρεάζουν το σώμα , το γέλιο , την αγάπη, και πολλά άλλα ….
Η κ Ντελιδάκη
Πολλές φορές φιλοξενούνται ειδικοί , θεραπευτές ,καλλιτέχνες ,και μαζί με την Εύα καταφέρνουν να δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα χαλάρωσης , ηρεμίας, αυτογνωσίας, αισιοδοξίας αλλά και λύσεων! Στόχος είναι να διώξουμε το άγχος και με καθαρότητα σκέψης να δούμε την καθημερινότητα με άλλη ματιά! Φυσικά η εποχή μας θέλει δράση και αυτό θέλει εκπαίδευση στην σκέψη μας….
Η προσέλευση του κόσμου είναι η απόδειξη , ότι κάτι ΑΛΛΑΖΕΙ!
ΓΙΑΤΙ , ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ…Ή ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΔΡΟΜΟ, Ή ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Ή ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΣΥ!
Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα από 1ης Φεβρουαρίου . Το Σάββατο στις 8 θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε την εσωτερική γυμναστική της γελωτοθεραπείας και να διώξετε κάθε άγχος ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ!
ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 22 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-7474300
H ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANZARTE υπό την διεύθυνση της δασκάλας Δέσποινας Κουκλάκη , διδάσκει την τέχνη του χορού μέσα στους ρυθμούς RUMBA-MAMBO-CHACHA-SAMBA-MERENQUE-BACHATA-SALS-TANGO-WALTZ-FOX-TROT-ROCK N; ROLL-DISCO-ZUMBA-HIP HOP-ORIENTAL αλλά και Ελληνικούς χορούς, (ζεϊμπέκικο-χασάπικο, νησιώτικο, κλπ)
Μέσα από τον χορό ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, αυξάνει η κοινωνικότητα , αποκτά ευεξία το σώμα και η ψυχή και όσοι έχουν υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο άσκησης , φαίνεται να έχουν περισσότερη αισιοδοξία και αποθέματα ενέργειας για να ανταπεξέλθουν στα εμπόδια της ζωής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *