Δευτέρα, 15 Ιουλίου

Μακιγιάζ για μπλε μάτια

Μακιγιάζ Makigiaz-gia-ble-matia-www.beauty-secrets.gr

Σήμερα φίλες μου, ας κάνουμε ένα ταξίδι,για να εξερευνήσετε μαζί  μου ένα κορυφαίο μακιγιάζ  για μπλε μάτια!

Θα χρειαστείτε: 3 σκιές . Μια σκούρα μπλε μια ανοιχτή γαλάζια και μια καφέ. Προτιμήστε σκιές με γυαλιστερό εφέ για περισσότερη λάμψη. Μαύρο μολύβι, μαύρη μάσκαρα, ένα λεπτό πινελάκι και  ένα με πιο πλατιά άκρη.Απλώστε την πούδρα σας ταμποναριστά πάνω από το μάτι με ένα σφουγγαράκι για να σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ.

1-Απλώστε με το πλατύ πινέλο σε όλο πάνω βλέφαρο από την εσωτερική γωνία μέχρι κάτω από το τόξο του φρυδιού την ανοιχτή γαλάζια σκιά.                         

2-Βάλτε μαύρο μολύβι ζωγραφίζοντας το περίγραμμα του άνω βλεφάρου κοντά στις βλεφαρίδες, και στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.

3-Με το λεπτό πινελάκι απλώστε το βαθύ μπλε σχεδιάζοντας  γραμμή πάνω από το μολύβι στο πάνω και το κάτω βλέφαρο. Συνεχίστε απλώνοντας το σκούρο μπλε στην εξωτερική γωνία του ματιού περίπου μέχρι την αρχή της ίριδας, ενώνοντας το χρώμα με το κάτω βλέφαρο.

4-Για να κάνετε τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο σχιστά το μυστικό είναι στο καφέ.  Πάνω από το σκούρο μπλε στην εξωτερική γωνία απλώστε την καφέ σκιά μέχρι το κόκκαλο και προς τα έξω δημιουργώντας γωνία που θα σταματά κάτω από το τελείωμα του φρυδιού.         

5-Απλώστε την ανοιχτή σκιά με το λεπτό πινελάκι στο κάτω βλέφαρο κάνοντας μία γραμμή κάτω από το σκούρο μπλε, που θα τελειώνει σχεδιάζοντας το περίγραμμα του καφέ και ενώστε το γαλάζιο στην εσωτερική γωνία του ματιού.

6-Με το σφουγγαράκι της πούδρας καθαρίστε κάτω από το μάτι τυχόν υπολείμματα σκιάς και απλώστε αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

7-Μην ξεχνάτε το φρύδι. Χτενίστε το και τονίστε το σχήμα του με ένα μολύβι στην φυσική του απόχρωση.
Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *