Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΣ-ΑΨ

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΣ-ΑΨ

ΑΣΑΑΕΥΤΟΣ: Αν δεις ότι δεν μπορείς να κουνήσεις είναι κακό για την υ­γεία σου, αν δεις ότι δεν μπορείς να κουνήσεις αντικείμενο οι δουλειές σου Θα είναι στάσιμες για πολύ καιρό. Αν όμως προσπαθείς να κουνήσεις το σπίτι σου και δεν κουνιέται τότε εννοεί πως παρ’ όλες τις ανοησίες που κάνεις η οικογένειά σου σε υποστηρίζει.

ΑΣΑΝΣΕΡ: Αν είσαι μέσα και ανεβαίνεις @α έχεις καλά αποτελέσματα στις δουλειές σου, αν κατεβαίνει κακά, αν ανεβοκατεβαίνει ασταθείς δουλειές θα κάνεις, αν ανεβαίνει γεμάτο με ανθρώπους 8α έχεις κέρδη στις δουλειές σου.

ΑΣΒΕΣΤΗΣ: Αν ασπρίζεις με ασβέστη τότε είσαι καλός νοικοκύρης και η οικογένειά σου σ’ εκτιμά. Αν δεις ασβέστη άσβηστο φτώχεια και βάσανα, αν τον δεις σβησμένο δολιότητα εκ μέρους των φίλων σου, αν όμως τον σβήνεις εσύ οι δουλειές σου θα πάνε καλά.

ΑΣΗΜΙΚΑ: Αν κρατάς ασήμι ή ασημικά δεν θα γίνει αυτό που σχεδιάζεις, αν αγοράζεις κάποια υπόθεσή σου θα τελειώσει καλά, αν τα πουλάς κάτι θα χάσεις, αν δεις τραπέζι στρωμένο με ασημικά Θα παρευρεθείς σε γάμο. Αν βρίσκεις ασήμι στο δρόμο μια μικροπεριπέτεια θα έχεις, αν το βρίσκεις στη γη οε ορυχεία κέρδη θα έχεις. Αν κλέβεις ασήμι θα προδοθεί κάτι που το κρατάς μυστικό, αν σου κλέβουν θα απαλλαχτείς από ζημιά με την ε­πέμβαση φίλου.

ΑΣΘΕΝΗΣ: Βλέπε άρρωστος.

ΑΣΚΗΤΗΣ: Αν είσαι εσύ ασκητής μοναξιά Θα νοιώσεις και εγκατάλειψη, αν δεις άλλον ασκητή θα χάσει την φιλία σου.

ΑΣΚΕΠΑΣΤΟΣ: Βλέπε γυμνός.

ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ: Βλέπε φιλώ.

ΑΣΠΑΑΧΝΟΣ: Αν νοιώθεις ασπλαχνία για κάποιον 8α πέσεις στον έρωτά του ή στην φιλία του. Αν όμως δεις ζώο, ψάρι ή άνθρωπο χωρίς σπλάχνα αρρώστια ή και θάνατο προμηνύει.

ΑΣΠΡΟΣ: Βλέπε χρώματα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΣΣΟΣ: Βλέπε παιχνίδια τυχερά στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΣΤΑΚΟΣ: Βλέπε Θαλασσινά στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΣΤΕΓΟΣ: Αν είσαι άστεγος θα χάσεις όλη σου την περιουσία με την άστα­τη ζωή σου.

ΑΣΤΕΡΙΑ: Αν βλέπεις τον ουρανό ξάστερο με λαμπερά αστέρια είναι έν­δειξη μεγάλης ευτυχίας, αν τ’ αστέρια είναι θαμπά, δυσάρεστα και αρρώ­στια σημαίνουν. Αν δεις αστέρι να πέφτει Θάνατο μεγάλου άντρα Θ α­κούσεις, αν πέφτει μέσα στο σπίτι σου θάνατο δικού σου προμηνύει. Αν δεις αστέρι να σβήνει ή να σπάει στον αέρα αρρώστια για το ταίρι σου. Αν ανεβαίνεις και αγγίζεις τα αστέρια δόξα και τιμή Θα έχεις, αν δεις α­στέρια την ημέρα ευχάριστη έκπληξη περίμενε.

ΑΣΤΡΑΠΗ: Αν βλέπεις αστραπές γύρω σου περίμενε καταστροφές, αν τις βλέπεις μακριά Θα γλιτώσεις προς το παρόν από κάτι κακό.

ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ: Αν είσαι εσύ ελπίζεις σε απίθανα πράγματα, αν δεις άλ­λον ψεύτικες υποσχέσεις σου δίνονται.

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ: Αν είσαι εσύ Θα τακτοποιήσεις κάποια υπόθεσή σου με πα­ράνομα μέσα, αν απλώς δεις άλλον αστυνόμο τότε φασαρίες θα έχεις (πολ­λοί θεωρούν τον αστυνόμο σαν προστασία).

ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ: Αν δεις κάτι ασύμμετρο σκοτούρες και ανωμαλίες Θα έχεις όχι όμως εξ αιτίας δικού σου λάθους.

ΑΣΦΑΛΙΖΩ: Αν ασφαλίζεσαι με ασφάλεια ζωής, φωτιάς κτλ. Θα έχεις ένα μικροατύχημα.

ΑΣΦΥΞΙΑ: Αν παθαίνεις ασφυξία δυσκολίες και στενοχώριες Θα έχεις, αν άλλος παθαίνει ασφυξία και τον βοηθάς Θα σου ζητήσει βοήθεια και δεν πρέπει να του αρνηθείς.

ΑΣΧΗΜΟΣ: Αν γίνεσαι άσχημος, κάτι απρόοπτα κακό Θα σου συμβεί.

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΣ: Αν δεις Θα χάσεις το ταίρι σου.

ΑΤΑΦΟΣ: Βλέπε άθαφτος.

ΑΤΕΚΝΟΣ: Αν δει ανύπαντρος ότι είναι άτεκνος δεν Θα παντρευτεί, αν εί­ναι παντρεμένος με παιδιά κάτι κακό Θα τους συμβεί, αν είναι παντρεμέ­νος χωρίς παιδιά Θα έχει πίκρα και κακά γεράματα.

ΑΤΥΧΟΣ: Αν δεις πως είσαι, κάτι καλό Θα σου συμβεί.

ΑΥΓΗ: Βλέπε ώρες της ημέρας στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΥΓΟ: Τα σπασμένα αυγά δηλώνουν φιλονικίες και κουτσομπολιά. Αν εί­ναι κόκκινα βαμμένα χαρά, αν είναι πέτρινα ή χρυσά μεγάλη επιτυχία και κέρδη. Αν τρως αυγά μελάτα ή με ζάχαρη σημαίνουν απάτη, αν είναι σκλη­ρά Θα μάθεις κάτι που θα σε σοκάρει, αν πετάς αυγά Θα κουτσομπολέψεις κάποιον που δεν σου φταίει τίποτα.

ΑΥΛΑΙΑ: Αν δεις αυλαία Θεάτρου κατεβασμένη, το ταίρι σου σου κρύβει πράγματα που σε ενδιαφέρουν, αν είναι ανεβασμένη τότε το έδαφος για κατακτήσεις είναι ελεύθερο για σένα.

ΑΥΛΑΚΙ: Φυτεμένο με φυτά και υγρά προμηνύουν καλή σοδειά και επιτυχία, αν είναι στεγνά Θα αργήσουνε να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σου. Αν δεις αυλάκι να το ποτίζεις με νερό είναι πολύ καλό αν το νερό είναι καθα­ρό, αν είναι όμως λασπωμένο τ’ αντίθετο.

ΑΥΛΗ: Αν η αυλή σου είναι περιποιημένη, καθαρή ή με λουλούδια γαλήνη στο σπίτι σου και καλά γεράματα με νοικοκυρεμένα παιδιά. Αν η αυλή σου είναι γεμάτη ανθρώπους, φασαρίες με γείτονες και ίσως να σημαίνει Θά­νατο δικού σου.

ΑΥΠΝΙΑ: Αν δεις πως έχεις αϋπνία στεναχώρια από ναυάγιο των σχεδίων σον.

ΑΥΤΙΑ: Βλέπε ανθρώπινο σώμα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: (Βλέπε και άμαξα). Αν απλώς δεις αυτοκίνητο σταματημένο κάποια ζημιά θα πάθεις από την αμέλειά σου. Αν οδηγείς αυτοκίνητο επι­τυχίες θα έχεις, αν άλλος οδηγεί αυτοκίνητο και περνά από μπροστά σου κάποιος Θα ωφεληθεί από δικό σου κόπο, αν κοπέλα βλέπει πως οδηγεί θα πετύχει το προξενιό της.

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ: Βλέπε βασιλιάς.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ: Είναι κακό και συνήθως βαθιά απογοήτευση εννοεί, αν δεις άλλον ν’ αυτοκτονεί θ’ απαλλαγείς από κάτι που σε ενοχλεί, εκτός αν είναι συγγενής σου οπότε τ’ όνειρο είναι κακό.

ΑΦΑΙΜΑΞΗ: Αν σου παίρνουν αίμα αρρώστια να περιμένεις ή κακά νέα για τις δουλειές σου. Αν παίρνεις εσύ άλλου αίμα θα τον βλάψεις υλικά, αν το αίμα είναι όμως μαύρο θ’ απαλλαγείς από ένα εφιάλτη.

ΑΦΑΝΙΖΩ: Βλέπε εξαφανίζω.

ΑΦΑΣΙΑ; Αν δεις τον εαυτό σου σε αφασία οι αντίπαλοί σου θα κατορθώ­σουν να σε βλάψουν χωρίς να μπορέσεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, αν δεις άλλον σε αφασία θα σου πει ένα μυστικό άθελα του και εσύ Θα τον βλάψεις.

ΑΦΘΟΝΙΑ: Αν δεις ότι έχεις αφθονία αγαθών το ίδιο Θα συμβεί και στην πραγματικότητα, εκτός αν είσαι πλούσιος οπότε Θα συμβεί το αντίθετο.

ΑΦΙΕΡΩΝΩ: Αν αφιερώνεις οτιδήποτε είναι καλό για όλη σου την οικο­γένεια.

ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ: Αν σε αφορήσουν από την εκκλησία βαθιά στεναχώρια λό­γο της συμπεριφοράς σου θα έχεις, αν δεις να αφορίζουν άλλον Θα γίνεις μάρτυρας κάποιου κακού.

ΑΦΡΟΣ: Γάλατος σημαίνει ερωτική επιτυχία και νερού κέρδη.

ΑΦΩΝΟΣ: Βλέπε άλαλος.

ΑΧΛΑΔΙΑ: Βλέπε δέντρα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ: Αν δεις τον εαυτό σου να τρώει και να μην χορταίνει Θα εκμεταλλευτείς τους συνεταίρους σου, αν δεις άλλον αυτός σου ζητά πα-πάνω από ό,τι του πρέπει ή του ανήκει.

ΑΧΥΡΑ: θησαυροί θα πέσουν στα χέρια σου αν δεις δεμάτια από άχυρα ή αχυρώνα γεμάτο. Αν λιχνίζεις άχυρα Θα έχεις καλές σοδιές, αν κουβα­λάς άχυρα θα κουραστείς λίγο μα οι κόποι σου Θα πληρωθούν καλά, αν σου τα παίρνει ο αέρας άσκοπα έξοδα και σπατάλες θα κάνεις. Αν καις άχυρα σωματική απόλαυση Θα έχεις, αν είσαι ξαπλωμένος σε άχυρο θ’ αποκτή­σεις κέρδη.

ΑΨΗΤΟΣ: Βλέπε ωμός.

ΑΨΙΔΑ: Αν περνάς κάτω από αψίδα τιμές Θα σου δοθούν, αν βλέπεις από μακριά, άνοδο στον επαγγελματικό σου τομέα, αν χαλάς αψίδα θα χάσεις την Θέση σου και την τιμή σου.

ΑΨΥΧΟΣ: Βλέπε νεκρός.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *