Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου

12 Θεραπευτικά κοσμήματα για γυναίκες!

12 Θεραπευτικά κοσμήματα για γυναίκες!

12 Θεραπευτικά κοσμήματα για γυναίκες!

Μερικοί υποστηρίζουν ότι τα κοσμήματα φοριούνται σε διάφορα μέρη του σώματος και είναι θεραπευτικά. Τα αρχαία ινδικά κείμενα περιγράφουν τα ακόλουθα δώδεκα είδη γυναικείων κοσμημάτων, μερικά από τα οποία είχαν καθαρά θεραπευτική αξία.

Τίκκα

Τίκκα

Αυτό είναι το κόσμημα που φοριέται από την κορυφή του κεφαλιού μέχρι το μέτωπο. Πιέζει τα σημεία στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης και τον κωνοειδή αδένα. Ο κωνοειδής αδένας είναι μια μάζα ιστού, μεγέθους μπιζελιού, που βρίσκεται στον εγκέφαλο στο πίσω μέρος του κρανίου. Το τίκκα βοηθά στη ρύθμιση των λειτουργιών του εγκεφάλου και φέρνει ηρεμία.


ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Acrygel rings: Η εντυπωσιακή έμπνευση της καραντίνας!

Σις φουλ

Σις φουλ

Αυτό το κόσμημα φοριέται στο μέτωπο και πιέζει τα σημεία στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης. Το σις φουλ βοηθά στην καταπολέμηση του πονοκεφάλου και της αϋπνίας.

Σκουλαρίκι μύτης

Σκουλαρίκι μύτης

Αυτό είναι το κόσμημα που φοριέται στη μύτη. Μειώνει τον κίνδυνο μολύνσεων της μύτης και κάνει πιο έντονη την αίσθηση της όσφρησης Το σκουλαρίκι της μύτης συνδέεται επίσης με το μεσημβρινό της καρδιάς.

Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια που φοριούνται στο κάτω μέρος του αυτιού βοηθούν στη ρύθμιση των λειτουργιών του εγκεφάλου. και βελτιώνουν τη μνήμη. Μειώνουν επίσης τον κίνδυνο μόλυνσης των αμυγδαλών.
Τα ασημένια σκουλαρίκια μπορούν να μειώσουν ή να ελέγξουν την υπερβολική πείνα. Τα σκουλαρίκια που φοριούνται στο πάνω μέρος του αυτιού μπορούν να προλάβουν την κήλη.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: 10 Συμβουλές για την προστασία κοσμημάτων από τη φθορά

Περιβραχιόνιο

Περιβραχιόνιο

Αυτό φοριέται στα χέρια ανάμεσα στον αγκώνα και τον ώμο. Τα περιβραχιόνια πιέζουν τα σημεία στους μεσημβρινούς του πνεύμονα και της καρδιάς. Δυναμώνουν τους μύες της καρδιάς.

Βραχιόλια και κρίκοι

Βραχιόλια και κρίκοι

Φοριούνται στο καρπό και πιέζουν τα αντανακλαστικά σημεία των ωοθηκών και της μήτρας που βρίσκονται στο καρπό. Έτσι λοιπόν, βοηθούν στην ομαλή λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων. οι ήχοι που παράγουν οι κρίκοι βοηθούν στον έλεγχο ψυχικών διαταραχών.

Δακτυλίδια

Δακτυλίδια

Τα δακτυλίδια που φοριούνται στο τέταρτο δάκτυλο του αριστερού χεριού πιέζουν τα αντανακλαστικά σημεία της καρδιάς. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που συστήνεται στις παντρεμένες γυναίκες να βάζουν τα δακτυλίδια τους σ’ αυτό το δάκτυλο. Τα δακτυλίδια που φοριούνται σε άλλα δάκτυλα πιέζουν τα αντανακλαστικά σημεία του εγκεφάλου, των ματιών και των αυτιών.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Swarovski Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019: Η συλλογή που χαρίζει ηλιόλουστη διάθεση

Περιδέραιο

Περιδέραιο

Ένα περιδέραιο που εκτείνεται από το λαιμό μέχρι το στήθος πιέζει τα σημεία σιάτσου της
καρδιάς και των πνευμόνων. Έτσι βοηθά στη καλή λειτουργία αυτών των οργάνων.

Τσόκερ (σφικτό περιδέραιο)

Τσόκερ (σφικτό περιδέραιο)

Αυτό είναι το σφικτό περιδέραιο που εφαρμόζει στο λαιμό. Πιέζει τα σημεία σιάτσου των θυρεοειδών και παραθυρεοειδών αδένων. Βοηθά στην ομαλή λειτουργία αυτών των οργάνων.

Κάμαρμπαντ

Κάμαρμπαντ

Αυτό είναι το κόσμημα που φοριέται γύρω από τη μέση. Πιέζει τα τοπικά σημεία των ωοθηκών, της
μήτρας, των νεφρών και σημεία πάνω στο μεσημβρινό της σπλήνας. Βοηθά στον έλεγχο των έμμηνων διαταραχών και βελτιώνει την πέψη.

Βραχιόλια αστράγαλου

Φοριούνται στον αστράγαλο. Πιέζουν τα αντανακλαστικά σημεία των ωοθηκών και της μήτρας, ακριβώς όπως οι κρίκοι.

Δακτυλίδια ποδιού

Δακτυλίδια ποδιού

Αυτά τα δακτυλίδια πιέζουν τα αντανακλαστικά σημεία των ματιών, των αυτιών και των νευρικών κέντρων. Τα δακτυλίδια του ποδιού διορθώνουν επίσης τις ανισορροπίες του ηλιακού πλέγματος, ρυθμίζουν την ωορρηξία και μειώνουν τους πόνους την ώρα του τοκετού. Τα χάλκινα ή ασημένια δακτυλίδια στο μεγάλο δάκτυλο βοηθούν στον έλεγχο της ψηλής αρτηριακής πίεσης και των εγκεφαλικών διαταραχών.

Το ηλιακό πλέγμα είναι το δίκτυο των νεύρων που βρίσκονται στο πάνω πίσω μέρος της κοιλιάς. Είναι σημαντικό να έχουμε υπόψη πως η πίεση που ασκούμε φορώντας κοσμήματα δεν είναι ισχυρή: είναι απλώς μια συνεχή ελαφριά πίεση που βοηθά στη ρύθμιση των λειτουργιών των διαφόρων οργάνων, και ιδιαίτερα των αναπαραγωγικών οργάνων και του εγκεφάλου. Αν θέλετε υπέροχα κοσμήματα μπείτε εδώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *