Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

3 τρόποι για να δείχνετε τέλειες στις γιορτές

3 τρόποι για να δείχνετε τέλειες στις γιορτές

Θέλετε να δείχνετε πιο γραμμωμένες στις γιορτές; Παρακάτω θα βρείτε 3 τρόπους για να τονίσετε τις περιοχές του σώματος σας που θέλετε να αναδείξετε τα Χριστούγεννα.

Αμάνικο ή Strapless φόρεμα

Πάρτε τα βαράκια και καθίστε όρθιες. Σηκώστε το χέρι σας ψηλά και στη συνέχεια προσπαθήστε να το λυγίσετε πίσω από το κεφάλι σας. Επαναλάβετε την άσκηση για 10-15 φορές κι έπειτα αλλάξτε χέρι.

Mini Φόρεμα

Αν προτιμάτε να βάλετε πιο κοντό φόρεμα τις γιορτές τότε είναι σωστό να γυμνάσετε τα πόδια σας και τους γλουτούς σας. Διατηρείστε ένα άνοιγμα ποδιών περίπου όσο το μήκος των ώμων σας προσέχοντας τα πέλματά σας να κοιτούν προς τα έξω. Έπειτα, ξεκινήστε με βαθιά καθίσματα και συνεχίστε κάνοντας 3 σετ των 10 επαναλήψεων. Πρέπει να κρατάτε το κεφάλι σας επάνω καθ’όλη τη διάρκεια της άσκησης και η πλάτη σας να είναι σε ίσια θέση.

Backless φόρεμα

Αν θέλετε να κάνετε μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα φόρεμα με ανοιχτή πλατύ τότε πρέπει να τονώσετε τη περιοχή της πλάτης. Έχοντας τα πόδια μας ελαφρώς ανοιχτά, Λυγίστε τη μέση, ώστε ο κορμός να έρθει σχεδόν παράλληλα προς το δάπεδο. Κρατήστε τα βαράκια σηκώστε τα στο ύψος των ώμων. Κάντε 8 επαναλήψεις των 3 σετ. Σε όλη την διάρκεια της άσκησης σφίξτε τους κοιλιακούς σας για να κρατήσετε την μέση σταθερή.

olagiatingunaika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *