Πέμπτη, 8 Ιουνίου

10 χρόνια νεότερες χωρίς κόπο!

10 χρόνια νεότερες

Έχετε προσέξει μερικές γυναίκες που ενώ είναι μεγάλες φαίνονται 10 χρόνια νεότερες;Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας να ζηλεύει τα γονίδια τους;Λοιπόν σήμερα θα σας πω για μερικές κακές συνήθειες που βλάπτουν το δέρμα σαμποτάρουν την εμφάνιση  και σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες  από ότι είστε.

Κακές συνήθειες που βλάπτουν το δέρμα

1. Μην κάθεστε νωθρά καθίστε με το σώμα στητό η καλή στάση έχει μεγάλη σπουδαιότητα για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης τον λαιμού. 

 

2. Μη γελάτε κινώντας το δέρμα προς τους κροτάφους. Το ζάρωμα των κροτάφων Θα προκαλέσει το σχηματισμό γραμμών γύρω από τα μάτια.

3. Μη μισοκλείνετε τα μάτια όταν γελάτε ή χαμογελάτε. Αυτό προκαλεί το σχηματισμό γραμμών γύρω από τα μάτια σας.

 

 

4. Μη χρησιμοποιείτε μέτριο ή μεγάλο μαξιλάρι. Το μαξιλάρι για μωρά είναι το πιο καλό ή να χρησιμοποιείτε μαξιλάρι τον λαιμού σε σχήμα U. Στη διάρκεια της νύχτας το πρόσωπό σας πιέζεται βαθιά μέσα σ’ ένα μεγάλο μαξιλάρι. ‘Οταν σηκωθείτε το πρωί, το δέρμα θα είναι πιεσμένο και πτυχωμένο• και οι ζαρωματιές αυτές θα χρειαστούν μια – δύο ώρες για να σβήσουν. ‘Ομως, ύστερα από μερικά χρόνια, οι γραμμές Θα γίνουν μόνιμες. Οποιοδήποτε πάντως μαξιλάρι και αν χρησιμοποιείτε θα πρέπει να είναι παραγεμισμένο από γνήσια πούπουλα (κα-τά προτίμηση χήνας).

5. Μη βγαίνετε στο κρύο δίχως γάντια. Για να προλάβετε τις ζαρωματιές και τους λεκέδες στα χέρια, πρέπει να τα προστατεύετε από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την εργασία ή το παιχνίδι στο ύπαιθρο. Χρησιμοποιήστε επίσης λαστιχένια γάντια για το πλύσιμο των πιάτων και των ρούχων· γάντια ακόμη χρειάζονται κατά την περιποίηση τον κήπου ή οποιασδήποτε βαριάς εργασίας, ιδίως αν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά ή διαλυτικά. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε επίσης ωραία νύχια. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *