Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου

4 Κόλπα μακιγιάζ που θα σας μεταμορφώσουν!

 

4 Κόλπα μακιγιάζ που θα σας μεταμορφώσουν!

4 Κόλπα μακιγιάζ που θα σας μεταμορφώσουν!

Δείτε πως με μερικά κόλπα μακιγιάζ μπορείτε να μεταμορφωθείτε. Στο σημερινό άρθρο θα δείτε 4 κορίτσια να μεταμορφώνονται με την τεχνική του μακιγιάζ τονίζοντας τη φυσική τους ομορφιά.

Αν σας ζητούσαν να κάνετε μια ευχή η οποία θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας, ποια θα ήταν αυτή; Είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες από σας το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόσασταν θα ήταν να είχατε καλύτερο δέρμα, μεγαλύτερο στήθος ή πιο αδύναrn μέση.

Και όμως, αν σας έλεγα πως δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ευχή για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας; Ούτε να περιμένετε τον David Copperfield να κάνει κάποιο μαγικό κόλπο για να σας μεταμορφώσει σε θεές. Ούτε καν να επισκεφτείτε έναν πλαστικό χειρουργό για να διορθώσει τις ατέλειές σας.

Τότε πώς θα αλλάζατε εικόνα; Με κόλπα μακιγιάζ. Μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το μέγεθος rnς μύτης σας, να καλύψετε αντιαισθητικά σημάδια στο δέρμα σας, να μεγαλώσετε τα μάτια σας. Απλές κινήσεις και λίγα προϊόντα ομορφιάς θα σας βοηθήσουν.

Ανακαλύψτε κι εσείς τα τρικ μακιγιάζ που σας ταιριάζουν και αναβάλετε προς το παρόν την επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό ή ακόμη και στον… David.

1.Κόλπο μακιγιάζ για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

 

1.Κόλπο μακιγιάζ για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Έχετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια που γίνονται πιο έντονοι τις μέρες που δεν έχετε κοιμηθεί αρκετές ώρες ή είσαστε κουρασμένες; Προσπαθείτε να καλύψετε τους κύκλους με το μακιγιάζ αλλά δεν τα καταφέρνετε;

Η ΛΥΣΗ: Απόλυτη κάλυψη με κονσίλερ Είναι απαραίτητη η χρήση ενός ειδικού προϊόντος κατά των μαύρων κύκλων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί πλήρως.

Πως Θα διαλέξετε κονσίλερ: Όσα έχουν μπλε, πράσινη ή κίτρινη βάση είναι ιδανικά για να καλύψουν ευρυαγγείες, κοκκινίλες ή σημάδια και όχι τους μαύρους κύκλους. Επιλέξτε κονσίλερ ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας.
ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Δουλέψτε τοπικά στην περιοχή των ματιών με κονσίλερ σε μπεζ καφέ απόχρωση για να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας. Λόγω των μαύρων κύκλων, επιλέξτε μπεζ κονσίλερ σε stick για καλύτερη κάλυψη.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ LOOK: Απλώσαμε σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο μπεζ φονντετεν, λίγο πιο φωτεινό από την επιδερμίδα, ενώ η βάση ολοκληρώθηκε με πούδρα σε κίτρινη-μπεζ απόχρωση. ‘Έτσι, το πρόσωπο απέκτησε ομοιόμορφο, λαμπερό χρώμα. Για τις γωνίες στα ζυγωματικά χρησιμοποιήσαμε ρουζ σε σοκολατί απόχρωση και ροδακινί στην άκρη των μήλων. Τονίσαμε το βλέμμα με ένα απαλό smoky look με γκρι σκιά, μαύρο περίγραμμα με μολύβι και μαύρη μάσκαρα. Ολοκληρώσαμε με πορτοκαλί κραγιόν για περισσότερη λάμψη.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Τρικ μακιγιάζ για μεγάλη μύτη βήμα βήμα Video

2.Κόλπο μακιγιάζ για να διορθώσει την εικόνα της μύτης 

2.Κόλπο μακιγιάζ για να διορθώσει την εικόνα της μύτης

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Θέλετε να διορθώσετε με το μακιγιάζ τη μύτη σας; Το πρόβλημα είναι ότι το κόκαλο στη κορυφή της δεν είναι ίσιο; Εάν θέλετε να κρύψετε μια ατέλεια, πρέπει να τονίσετε κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου σας.

H ΛΥΣΗ: Φωτοσκίαση με σκιά ή ρουζ .Αν τα  υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας είναι μικρά, σε αντίθεση με το κόκαλο στη μύτη είναι έντονο. Τονίζοντας τα μάτια σας τα μετατρέπετε σε κεντρικό σημείο του προσώπου σας.

ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Για τη βάση χρησιμοποιήστε κονσίλερ και φονντετεν σε κίτρινη-μπεζ απόχρωση για να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας. Για την ατέλεια της μύτης δημιουργήστε φωτοσκίαση απλώνοντας με κάθετες γραμμές terracotta ρουζ στα πλάγια.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ LOOK: Δώσαμε έμφαση στα μάτια τονίζοντας τα φρύδια με μολύβι. Σχεδιάσαμε το περίγραμμα των ματιών με καφέ μολύβι και χρησιμοποιήσαμε στα βλέφαρα απαλές γήινες σκιές. Στο κινητό μέρος του βλεφάρου απλώσαμε την πιο σκούρα σκιά, ενώ ανεβαίνοντας προς το φρύδι η απόχρωση ήταν πιο ανοιχτή. Στο τόξο των φιδιών χρησιμοποιήσαμε ιριδίζουσα μπεζ σκιά για να δώσουμε λάμψη κι έκταση στο βλέμμα. Για φυσικό αποτέλεσμα απλώσαμε ένα διακριτικό ροζ κραγιόν.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Πανάδες και φακίδες:Εξαφανίστε τις φυσικά!

3.Κόλπο μακιγιάζ για ομοιόμορφη επιδερμίδα, χωρίς φακίδες και ατέλειες

3.Κόλπο μακιγιάζ για ομοιόμορφη επιδερμίδα, χωρίς φακίδες και ατέλειες

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Στην προσπάθειά σας να μαυρίσετε το καλοκαίρι, καήκατε, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε διάφορα σημάδια στο πρόσωπο; Με το μακιγιάζ που κάνετε δείχνετε σαν να φοράτε μάσκα; Αν και πρέπει να ακολουθήσετε κάποια δραστική θεραπεία, υπάρχει μια εύκολη λύση.

H ΛΥΣΗ: Ελαφριά κάλυψη με make up. Αν έχετε πολύ λεπτή επιδερμίδα, είναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση ενός προϊόντος ενυδάτωσης με SPF 15. Έτσι θα εμποδίσει την εξάπλωση των σημαδιών αλλά και την εμφάνιση πρόωρων σημαδιών γήρανσης.

ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Αρχικά, καλύψτε τοπικά τα σημεία του προσώπου που εμφάνισαν ατέλειες με ένα ενυδατικό κονσίλερ σε απαλή μπεζ απόχρωση. Απλώστε με τα δάχτυλα ένα λαμπερό κρεμώδες make up σε όλο το πρόσωπο, ακριβώς στην ίδια απόχρωση με τη φυσική σας. Η προετοιμασία της βάσης θα ολοκληρωθεί με διάφανη πούδρα στον ίδιο ακριβώς τόνο με το make up. Η επιδερμίδα θα γίνει πιο λαμπερή και το αποτέλεσμα θα έχει διάρκεια.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ LOOK: Δημιουργήσαμε γωνίες στα ζυγωματικά με ένα συνδυασμό από ρουζ σε αποχρώσεις καφέ μπρονζέ και ροδακινί. Για τα βλέφαρα χρησιμοποιήσαμε ζεστή καφέ σκιά που ταιριάζει με το χρώμα των ματιών της. Τονίσαμε το περίγραμμά τους με καφέ σκούρο μολύβι και μαύρη μάσκαρα. Αναδείξαμε τη φυσικότητα των χειλιών της με απαλό ροζ μπεζ κραγιόν.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: 6 επαγγελματικά μυστικά μακιγιάζ για να είσαι όμορφη κάθε μέρα!

4.Κόλπα μακιγιάζ για μάτια που να μη δείχνουν θλιμμένα

4.Κόλπο μακιγιάζ για μάτια που να μη δείχνουν θλιμμένα

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Θέλετε το βλέμμα σας να έχει ένταση και τα μάτια σας να είναι το πιο ενδιαφέρον και δυνατό σημείο στο πρόσωπο σας; Οι άκρες των ματιών σας έχουν πράγματι μια κλήση προς τα κάτω; Φοβάμαι ότι όσο περνάνε τα χρόνια το πρόβλημα θα επιδεινώνεται, για αυτό με κάποια κόλπα μακιγιάζ τα μάτια σας θα δείχνουν πιο νεανικά και χαρούμενα.

H ΛΥΣΗ: Το μαγικό eyeliner. H τεχνική που θα ακολουθήσετε βασίζεται στη γραμμή του eyeliner η οποία δίνει μια αίσθηση ’60s ενώ παράλληλα «τραβά» τα βλέφαρα προς τα επάνω.

ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Για να μη δείχνουν τα μάτια κουρασμένα, απλώστε μια ανοιχτόχρωμη σαμπανί σκιά σε όλο το βλέφαρο. Από πάνω και μέχρι την κόγχη του ματιού. Χρησιμοποιήστε μια γήινη καφέ σκιά και στη συνέχεια τονίστε το τόξο κάτω από το βλέφαρο με λευκή σκιά η οποία ανακλά το φως και δίνει ένταση στο βλέμμα.

Για το περίγραμμα των ματιών χρησιμοποιήστε μαύρο eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφάρων, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία των ματιών. Το μυστικό στο περίγραμμα είναι η σταδιακή αύξηση του πάχους της γραμμής. Φτάνοντας στην εξωτερική γωνία των ματιών σας δώστε μια ανοδική κίνηση, προς την άκρη των φιδιών. Πριν την εφαρμογή της μάσκαρα ελέγξτε η γραμμή που ξεκινάει και τελειώνει το περίγραμμα να είναι συμμετρική και στα δύο μάτια.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ LΟΟΚ :Απλώσαμε σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας φον ντε τεν με πουδρώδες τελείωμα προσέχοντας ιδιαίτερα την περιοχή του λαιμού ώστε να μην δημιουργούνται διχρωμίες. Το τελικό άγγιγμα στο μακιγιάζ έγινε με ροδακινί ρουζ στο κέντρο, ξεκινώντας από τα μήλα του προσώπου, ενώ στα ζυγωματικά κάναμε γωνίες με τερακότα. Στα χείλη κάναμε περίγραμμα με μολύβι στην φυσική τους απόχρωση. Ολοκληρώσαμε με πορτοκαλί-καφέ κραγιόν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *