Τρίτη, 21 Μαΐου

7 Τρικ μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη

μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη
Ένα πολύ έντονο μακιγιάζ, να είσαι σίγουρη ότι θα προσθέσει χρόνια στην εμφάνισή σου.Σήμερα θα μάθεις 7 Τρικ μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη.
1.Το μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη θέλει απλά βήματα και τέλεια επιδερμίδα

Το μουντό, άτονο δέρμα μπορεί να σε κά­νει να φαίνεσαι απεριποίη­τη. Γι αυτό υπάρχουν οι βάσεις και τα concealer, Άπλωσε τη βάση με ένα νωπό σφουγ­γαράκι, απαλύνοντας τις σκληρές γραμμές στο τελείωμα. Μετά από αυτό, μπορείς να βάλεις το concealer, κάτω από τα μάτια, στις κηλίδες και στις λεπτές φλέβες χρη­σιμοποιώντας πινέλο.Να βάζεις πάντα πολύ λίγη ποσότητα στο δάχτυλο σου και να το απλώνεις με επιμέλεια.

2.Το μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη δεν θέλει πολύ έντονα χρώματα

Απόφυγε τις ακρότητες! Διάλεξε ανοιχτά χρώματα αν είστε πάνω από 40. Οι νεότερες επιδερμί­δες μπορεί να δεχθούν καλά το έντονο μα­κιγιάζ, στις μεγαλύτερες ηλικίες όμως απλά θα τονίσει τις ρυτίδες. Είναι λοιπόν καλύτερα να προβάλεις την εμφάνισή σου με πιο διακριτικά χρώματα.

3.Το μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη θέλει λάμψη με το ρουζ

Μην προσπαθείς να δώσεις χρώμα στο δέρ­μα σου μόνο με τη βάση make up, διότι αυτό που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις μια “μάσκα”. Δημιούργησε ξανά τη νεανική φρεσκάδα με λίγο ρουζ. Δοκίμασε τα ρουζ σε μορφή κρέμας , διότι θα δώσουν στο δέρμα σου μια απαλή λάμψη, βάλε μερικές σταγόνες στο δέρμα σου και άπλωσε το με τα δάχτυλά σου.

4.Το μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη θέλει διάφανη πούδρα

Το λάθος που συχνά κάνουν οι γυναίκες είναι ότι δεν προσέχουν πολύ την πούδρα. Βάζοντας μεγάλη ποσότητα, κινδυνεύεις να μπει στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες του προσώπου σου και να τις κάνει εντονότερες. Προσπάθησε να βάλετε λίγη, μόνο όση χρειάζεται για να δώσεις λάμψη και για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου.

5.Το μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη δεν θέλει eyeliner

Οι έντονες γραμμές χρώματος με eyeliner κοντά στα μάτια, μπορεί να είναι σκληρές και να μην κολακεύουν. Θα τονίσεις τα μάτια σου πο­λύ καλύτερα αν βάλεις λίγη σκιά ματιών, ουδέτερου χρώματος, κάτω α­πό τις κάτω βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα.

6.Ελέγξτε το χρώμα της μάσκαρα

Η μαύρη μάσκαρα που συνήθιζες να φοράς μπορεί τώρα να μοιάζει πολύ κραυγαλέα και σκληρή. Έτσι, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις μια πιο ανοιχτή απόχρω­ση που θα σε κολακέψει περισσότερο.

7.Σχημάτισε πάλι τη γραμμή των χειλιών σου

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Ζουμερά και εκφραστικά χείλη με 10 αποτελεσματικά κόλπα ομορφιάς!

Χρη­σιμοποίησε μολύβι για τα χείλη πριν από το κραγιόν. Έλεγξε αν είναι σταθερό για τη γραμμή και αρκετά μαλακό. .Σχημάτισε πρώτα το περίγραμμα του επάνω χείλους, ξεκι­νώντας από τη μέση προς τις άκρες, μετά το περίγραμμα του κάτω χείλους και πέρασε στα χείλη σου, απαλά, λίγη πούδρα για να σταθεροποιήσεις το μολύβι. Τέλος, γεμίσει το περίγραμμα με ενυδατικό κραγιόν για να δώσει στα χείλη σου λάμψη, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο γεμάτα. Τοποθέτησε το με πινέλο για τα χείλη.

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *