Αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού για πιο στεγνό ύπνο

kalumata-krevatiou-akrateiaΑδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού για πιο στεγνό ύπνο

Αρκετοί άνθρωποι όπως ίσως γνωρίζετε έχουν πρόβλημα με την ακράτεια, με αποτέλεσμα να κάνουν την ανάγκη πάνω τους και να λερώνονται είτε στα ρούχα είτε να λερώνουν το στρώμα στον ύπνο τους.

Υπάρχουν όμως ειδικά προϊόντα όπως είναι τα αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού που προστατεύουν το στρώμα από το να βρέχεται. Αυτά τα αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού κρατούν και τον χώρο καθαρό από θέμα υγιεινής αφού αφαιρούνται εύκολα και πλένονται στο πλυντήριο.

Γιατί να επιλέξετε τα αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού

Είναι πολύ δύσκολο σε περίπτωση που βραχεί το στρώμα από ακράτεια ούρων, να καθαριστεί. Γι’ αυτό και είναι προτιμότερο να επιλέξετε αδιάβροχα καλύμματα που προστατεύουν το στρώμα και πλένονται πολύ εύκολα.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των αδιάβροχων καλυμμάτων για το κρεβάτι είναι πως μπορείτε να τα πλύνετε στο πλυντήριο στους 90 βαθμούς αλλά επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το στεγνωτήριο για πιο γρήγορο στέγνωμα τους σε χαμηλή εννοείται θερμοκρασία.

Τα αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού είναι πολλαπλής χρήσης και σας λύνουν τα χέρια αφού πολύ εύκολα αφαιρούνται και καθαρίζονται.

Επίσης από τη μια πλευρά είναι πλαστικοποιημένα και δεν αφήνουν να περάσει τίποτα στο στρώμα.

Ακόμη τα αδιάβροχα καλύμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως απλά σεντόνια κρεβατιού ή ως υποσέντονα κρεβατιού, δηλαδή να τοποθετηθούν κάτω από το απλό σεντόνι ως προστασία για το στρώμα.

Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως τα αδιάβροχα καλύμματα δεν τσαλακώνουν όπως τα απλά σεντόνια άρα σας λύνουν τα χέρια και από άποψη σιδερώματος, πράγμα πολύ σημαντικό αφού αρκετές γυναίκες απεχθάνεστε το σιδέρωμα των ρούχων.

Τα αδιάβροχα καλύμματα με περιμετρικό λάστιχο είναι πολύ πρακτικά αφού καλύπτουν όλη την επιφάνεια του σεντονιού και υπάρχουν για μονά κρεβάτια, για ημίδιπλα και για διπλά κρεβάτια.

Ακόμη, υπάρχει και αδιάβροχο κάλυμμα μαξιλαριού για άτομα που ιδρώνουν συνέχεια. Πλέον θα σας είναι πιο εύκολο να αερίζετε το στεγνό μαξιλάρι και δεν είστε αναγκασμένες συνέχεια να πλένετε μαξιλαροθήκες και να δυσκολεύεστε να εξαφανίσετε τις δυσάρεστες οσμές του ιδρώτα από το μαξιλάρι.

Τέλος στο μουσκεμένο στρώμα

Τώρα δεν θα φωνάζετε στο μικρό σας παιδί που ακόμη δεν μπορεί να ελέγξει την κύστη του κατά τη διάρκεια της νύχτας αφού με ένα αδιάβροχο κάλυμμα κρεβατιού θα έχετε ήσυχο το κεφάλι σας.

Τα ιατρικά ορθοπεδικά είδη είναι απαραίτητα να υπάρχουν σε κάθε σπίτι καθώς κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη γι’ αυτό επενδύστε σε αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιών και υποσέντονα για μικρά παιδιά αλλά και  για άτομα κατακεκλιμένα με προβλήματα ακράτειας που χρειάζονται κατ’ οίκον νοσηλεία.

Δείτε περισσότερα για ιατρικά και ορθοπεδικά είδη:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ

ioannis.divramis

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, το SEO και τα social media.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr