Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Ανανέωση σπιτιού με 5 απλά βήματα!

Ανανέωση σπιτιού με 5 απλά βήματα!

Ανανέωση σπιτιού με 5 απλά βήματα!

Όλοι θέλουμε να ζούμε σε ένα καλαίσθητο ανανεωμένο σπίτι, που ταυτόχρονα θα εξυπηρετεί τις καθημερινές μας ανάγκες. Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα,που σου προτείνει το beauty secrets για την ανανέωση του σπιτιού σου σίγουρα θα τα καταφέρεις.Βήμα 1:Ανανέωσε το σπίτι σου βάφοντας το

Ανανέωσε το σπίτι σου βάφοντας το 

Υπάρχουν χιλιάδες παλέτες χρωμάτων βαφής με διάφορες αποχρώσεις και τόνους. Κάθε ένα χρώμα δείχνει διαφορετικό από σπίτι σε σπίτι, επειδή ποικίλλουν οι πηγές φωτισμού.Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζει στο σπίτι κάποιου άλλου, δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και στο δικό σου χώρο. Το χρώμα στους τοίχους, είναι σημαντικό στη διακόσμηση σπιτιού και πρέπει να αποφασιστεί αφού έχεις επιλέξει τα διακοσμητικά στοιχεία.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Οργάνωση και διακόσμηση σπιτιού για καλύτερη υγεία

Βήμα 2:Δώστε στα έπιπλά σου τη δυνατότητα να αναπνέουν

Δώστε στα έπιπλά σου τη δυνατότητα να αναπνέουν

Ευχάριστη διαβίωση μέσα στο σπίτι σου, σημαίνει χώρος για ελιγμούς με ευκολία. Με αυτόν τον τρόπο επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα,αφού δεν χρειάζεται να έχεις πολλά έπιπλα στον χώρο. Οπότε αν θέλεις, μπορείς να αξιοποιήσεις τα λεφτά σου, σε αντικείμενα που θα δώσουν έναν ευχάριστο τόνο.

Βήμα 3: Ανανέωσε το χώρο σου με έναν πίνακα

Ανανέωσε το χώρο σου με έναν πίνακα

Έρευνες έχουν δείξει ότι ο μέσος όρος κρεμάσματος έργων τέχνης και πινάκων είναι στο μέτρο και 45 εκατοστά. Κάπου σε αυτό το ύψος πρέπει να τοποθετήσεις το μέσο του πίνακά σου από το πάτωμα. Πάντα να θυμάσαι ότι όλα σχετίζονται με την ανθρώπινη κλίμακα. Αν δεν είσαι σίγουρη, τράβηξε μια φωτογραφία τον χώρο σου και μια τον πίνακά και προσάρμοσε τον με ένα πρόγραμμα για να δεις ακριβώς που πρέπει να μπει.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:13 ιδέες για να κάνεις πραγματικότητα το σπίτι των ονείρων σου!

Βήμα 4:Φτιάξε στο σπίτι σου έναν χώρο αναφοράς

Φτιάξε στο σπίτι σου έναν χώρο αναφοράς

Σημείο αναφοράς του χώρου σου μπορεί να είναι ένα κάλυμμα στην κουζίνα, ένα πετρόκτιστο πεζούλι, ένα καλλιτεχνικό κομμάτι στο σαλόνι ή ένα κεφαλάρι στη κρεβατοκάμαρα.Ότι και αν είναι, να επιλέξεις κάτι που θα τραβήξει την προσοχή.Το σημείο αναφοράς σου πρέπει να είναι διαφορετικό από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Για αυτό τον λόγο το καλύτερο σημείο για να δημιουργήσεις το σημείο αναφοράς σου είναι ακριβώς απέναντι από την πόρτα εισόδου στον χώρο.

Συμβουλή:Αυτό που φαίνεται μικρό στο κατάστημα μπορεί να είναι τεράστιο στον χώρο σου ή να είναι πολύ μικρό για να είναι σημαντικό. Έτσι πάντα οι κλίμακες ποικίλουν ανάλογα.

Βήμα 5:Μην κολλάς τα έπιπλα σου στον τοίχο

Μην κολλάς τα έπιπλα σου στον τοίχο

Τα έπιπλα που είναι κολλημένα στον τοίχο δίνουν μια βαρετή εικόνα στο χώρο σου.

Η προσωπικότητα είναι αυτό που κάνει έναν χώρο ιδανικό. Ανανέωσε τον δικό σου χώρο και διασκέδασε. Όσα περισσότερα δοκιμάσεις, τόσο πιο πιθανό είναι να φτιάξεις ένα ιδανικό σπίτι.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Τι πλακάκια να βάλω στο σαλόνι; 10 Μοντέρνες Ιδέες Διακόσμησης!

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *